Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schovitten

które pieluchy największe

Polecane posty

Gość schovitten

witam, mały waży 18 kg, nosi największe pieluchy z biedronki (dady), ale niestety są ciasne i uciskają go :( które pieluchy są największe na rynku, orientuje się ktoś?

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
wiem, że pamersy (pieluchomajtki) są dosyć duże , zajrzyj też do rossmana

Gość mamusiasynusia;)
też używam dady 5 a jak jest promocja to pampers 4+ tyle że mój syn ma 12kg ale dość krągły i 4 są małe, ostatnio dostałam od koleżanki pieluchy bella 5 flexy system i one są 15-25kg porównując do dady 5 są sporo większe, nie wiem jak inne pieluchy bo nie mam porównania bo syn ma dopiero roczek, a twój w jakim wieku???

Gość do autorki tego tematu
dziecko ktore wazy 18 kilo to pewnie tak gdzies 3-3,5 latek..i nosi pieluchy? oszalalas kobieto?

Gość hhhvvvvvv
ostatnio w rossmanie widziałam babydream napewno do 25kg

Gość malenikaa
tak, nosi pieluchy, ale w nocy, nic nie poradze na to, ze czasami siusia jeszcze w nocy

moj ma ok 17kg i nie ma 2 lat :P nosi dady bo jest ogolnie szczuply ale starszy syn byl okragly i kupowalam mu wlasnie bella happy 6 albo z rossmanna chyba tez maja rozm 6 albo 5+ w kazdym razie byly wieksze niz dada

Mój syn wazy okolo 16 kg, ale też dlugo sikal w nocy i spal w pieluszkach więc kupowalam z rosmana takie pieluchomajtki- pieluszki zakłądane jak majtki. To się lepiej sprawdzalo bo rano sobie biegl do toalety sam i nie bylo problemu z rozpinaniem pieluchy. Można też zamowić specjalne pieluchomajtki dla dzieci ktore mocza się w nocy. Na stronie www.suchenoce.pl mozesz darmową próbkę zamówić. One normlanie dosyć drogie są, ale sprawdzisz czy wam odpowiadają w ogóle takie.