Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b nm

kamery szpiegowskie - zna sie ktos na tym??

Polecane posty

Gość AAAAAAAAAAAA :)
Co się drzesz??? I co chcesz wiedzieć?

Gość b nm
pracuje jako opiekunka i zauwazylam w mieszkaniu w kazdym pomieszczeniu male uzadzenia przyczeione do kaloryferów i sie zastanawiam czy to sa kamery? moj kol mial podobna t\n inny kształt i chce wiedziec czy ktos sie na tym zna

j.w. tylko bez tego epitetu...

Gość b nm
jestes pewny? musze to wiedxziec na sto procent. z tym ze tam nie pokazuje zadnej temperatury tylko jakies cyfry jak np na tokeniea nizej jest czarne oczko jak w np kamerach

Gość b nm
i sie prosze nie drzec nie znam sie na tym wiec pytam! moja kolezanke nagrywali wiec wolalabym wiedziec co to jest

Wytłumaczę, jak kobieta kobiecie: wiesz, gdzie umieszcza się kamery(szpiegowskie to nieadekwatne słowo)? Poza tym, jeśli jesteś uczciwa, to co się szczypiesz??? :p

Gość b nm
po prostu jesli by mi nie ufali to nie musza mnie zatrudniac i zrezygnowałabym .proste. nie wiedzialam co to jest wiec zapytalam chyba mam prawo;p dzieki za odpowiedz

Gość ręcę opadają
znów coś kombinujesz...

Gość ło matko jedyna..
dziewczyno, kto by montował kamery na kaloryferach??? przecież sprzętu elektornicznego się w takich miejscach nie montuje bo by się zepsuł. To chyba jakiś idiota by musiał być! poza tym kamery by chyba ukrył nie? , żebyś ich nie widziała.

Tylko, ze jest różnica między ,,szpiegowską" a zwykłą. Nie wiedziała, zapytała i już nie musi kryć się z facetem :D

Gość gość
ale ty tępa jestes to zwykly wskaznik zuzycia energii cieplnej niech zgadne prostąkątne , 2-4 cm szerokie i dlugie na 13-14 moze nie dokladne wymiary podaje,bo tylko staram sie sobie przypomniec jak to wygladalo ale są rozne juz dzis gupiaaa jestes ze hej http://www.cieplosystemowe.pl/dla-domu/taryfa-i-rozliczenia/meto/ kamera szpiegowska kosztuje sama w sobie 200 mil euro i wlasnie lata ci nad dupa na wysokosci 100 km , i z tej wysokosci potrafi policzyc ilosc wlosow na twojej piczy , przez majtki . ktos kto cie zatrudnia i ma zamotnowane kamery musi cie o tym poinformowac bo,nie mozna bez twojej wiedzy i zgody filmowac Twojej pieknej d**y jak srasz,jesz czy sie w pracy o******lasz. wiec zapomnij, a jak jakims cudem jest tam gdzies jakas kamera to na pewno jej nie znajdziesz, ale jesli nawet to mozesz c***a podac do sądu i wyszarpac nawet znośną kase :p idz do pracy do lodzarni, tam nie maja kamer , w lodach nie montuja

nadstaw łiłę do takiej kamerki i sprawdź nazajutrz czy świecisz pizzdą na tube8

Gość Hesik90
Zależy jakich konkretnie potrzebujesz, myślę że warto abyś odwiedził sklep JBP gdzie masz dość spory wybór w tym zakresie. Możesz dobrać chyba wszystkie możliwe urządzenia z zakresu kamer szpiegowskich.

Gość gość
zajrzyj na techa.pl , może znajdziesz akurat coś dla siebie

Gość gość
Witam. Mam problem z mini kamerą a nie wiem czy to jest w ustawieniach czy awaria sprzętu. O co chodzi. Obraz był czysty a obecnie strasznie ciemno nic nie widać w mieszkaniu w dzień. Brak kolorów czarno i szaro. Kamerka jest dzień noc. Na nocnym trybie działa w ciemności. Dlatego pytanie czy coś przedstawiłem bo się nie znam czy awaria sprzętu?

Gość gość
Znać się na sprzęcie szpiegowskim może na pewno detektyw. Sam kupisz coś, wydasz pieniądze a sprzęt Cie zawiedzie. Wiele detektywów oferuje podłożenie samego sprzętu i według mnie jest to o wiele lepsze rozwiązanie bo jest to sprzęt najwyższej klasy. Dla podpowiedzi wiem że detektyw Rudnicki robi takie rzeczy

Gość gość
Wydaje mi się kolego że albo cos w ustawieniach nagrzebales i musisz poprostu sprawdzic to z instrukcja obslugi. bo jesli to nie zadziala to wtedy sprzet jest wadliwy. polecam zajrzec na techa.pl jesli zdecydujesz sie oddac kamerke

Gość gość
Okazało się że jest mikro uszkodzenie taśmy.

Gość Mariuszko W
Ja ostatnio znalazłem fajny gadżet w postaci zegarka z ukrytą kamerą w sklepie JBPartner "ZK10 Szpiegowski zegarek" w rozdzielczości nagrywania FullHD i wbudowanymi diodami IR podczerwieni dzięki którym można nagrywać także w nocy. Ma wbudowaną pamięć 8GB także można zrobić dzięki niej bawet kilka tysięcy zdjęć. A tak dobrze wygląda, że praktycznie nie widać do czego służy.

Gość gość
oddałeś na reklamacji, czy kupiłeś nowy sprzęt ze stronki podałem?

Gość gość
Oddana na reklamacje, ale z techa już przyleciał do mnie kolejny gadżet :)

Gość gość
no i super, niech działa i się nie psuje :)

Gość gość
osobiście polecam wynająć detektywa a nie samemu się w niego bawić. Mało jest profesjonalistów? rudnicki, concept, lampart?

Gość gość
Jak koleżanka wyżej napisała, wynająć odpowiednią osobę taką jak wymieniłaś, Pan Rudnicki np właśnie