Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slavery

Lubisz tresować mężczyzn ?

Polecane posty

Gość gorzka słodycz
proszę się nie podszywać :)

Feministyczne ? pierwsze słyszę! Domin brak, tutaj niby jest kryzys, laski szukają łatwego zarobku, są tylko takie od usług seksualnych :/ Pyzunia - takie jak Ty łatwo rozpoznać, od razu od szczekania zaczynają :)

Gość gorzka słodycz
to zaszczekaj tutaj, zobaczymy co z ciebie za pies.;) czy zwykły kundel

Mogę Ci co najwyżej, do słuchawki zaszczekać, na publiczne szczekanie jeszcze za wcześnie :D

Gość Pyzunia 22 lata
no to widzisz, jedno juz mamy załatwione takich jak ty też łatwo rozpoznać ale bedę perfidna i nie powiem ci PO CZYM :)

Także proponuję wrócić do głównego wątku, a mianowicie mojej tresury :)

słodka gorycz, proszę wypowiadać się na temat, i tutaj nie ma świń, tylko psy :P

Gość Pyzunia 22 lata
jakaś idiotka sie podszywa.:/ a powiedz mi: przechodziłeś szkolenie na psa i czy jakaś Domina wystawiła ci certyfikat ?

Gość Pyzunia 22 lata
nie zamierzam :D ciebie cholernie łatwo zagonic w kąt :D skad to się bierze? trudne dzieciństwo? ;)

piszesz, że domin brakuje a ja napiszę, że brakuje prawdziwych psów, niewolników. W większości to erotomani gawędziarze liczący na darmowy, dziki seks.

dziewczyny a gdyby facet padł Wam do stóp to co byście z nim zrobiły gdybyście mogły zrobić co chcecie ?

"słodka gorycz, proszę wypowiadać się na temat, i tutaj nie ma świń, tylko psy" jak ty się kundlu do mnie odzywasz? Trochę więcej szacunku

mnie seks nie interesuje w tym przypadku, może....może....gdzieś daleko gdy nawiąże się ciekawa relacja

słodka gorycz, przepraszam, chcę jedynie zapobiec niepotrzebnej dyskusji, to już się nie powtórzy :)

"dziewczyny a gdyby facet padł Wam do stóp to co byście z nim zrobiły gdybyście mogły zrobić co chcecie ?" to zależy, ode mnie pewnie dostał byś parę razy z liścia, tak na dzień dobry cobyś nie zapomniał gdzie twoje miejsce :)

"a powiedz mi: przechodziłeś szkolenie na psa i czy jakaś Domina wystawiła ci certyfikat ?" Szkolenia jako takiego nie przechodziłem, ale podpisywałem kontrakt

Gość Pyzunia 22 lata
skąd to się u ciebie wzieło, ta uległa natura ? Mama biła cię w dzieciństwie i to dlatego lubisz być podwładnym i tylko tak spełniać się ? Opowiedz mi o tym.

"skąd to się u ciebie wzieło, ta uległa natura ? Mama biła cię w dzieciństwie i to dlatego lubisz być podwładnym i tylko tak spełniać się ? Opowiedz mi o tym." To nie jest dział opowiadań erotycznych :)

Gość Pyzunia 22 lata
i co z tym kontraktem ? ukonczony pomyślnie i masz certyfikat psa ? U jakiejś znanej Dominy ?

trample fun, liczysz na scenariusz pod który będziesz mógł się wytrzepać? :) Bardzo brutalnie, lekko podduszając założyłam bym ci obrożę na szyję, oczywiście musiał byś paść na kolana bo od kiedy to psy na dwóch nogach chodzą. Następnie prowadzała bym cię na smyczy a ty musiał byś całować miejsca na podłodze na których stanęła moja stopa :) za każde ominięte miejsce dostawał byś raz batem w tyłek.

Znanej Dominy? Proszę Cię, ja się nie bawię w komercyjne przebieranki, to jest dobre dla desperatów.

Gość Pyzunia 22 lata
dział jest odpowiedni kundlu, opowiadaj więc, nikt się nie dowie

słodka gorycz trzepać to mogę jak mi pozwolisz a co do całowania śladów stóp Twoich to nagroda :-) tak samo jak i stóp

"dział jest odpowiedni kundlu, opowiadaj więc, nikt się nie dowie" Nie będę opowiadał, bo nie interesują mnie wirtualne zabawy, tylko realna dłuższa znajomość.

słodka gorycz, a może chcesz widzieć u swoich stóp, dwa rywalizujące o Twoje względy psy ? :)