Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja się powieszę!!

Ciążą z obcokrajowcem,co zrobić

Polecane posty

Gość Ja się powieszę!!

W kwietniu poznałam fajnego chłopaka,przyjechał tu z zagranicy do pracy był 2 tygodnie i stało się spędziliśmy razem kilka nocy i teraz wiem już na pewno ,jestem w ciąży ,co mam robić :((

Gość kasaa
idz do następnego,porównaj który bogatszy i wkręć mu że jest ojcem

Gość Ja się powieszę!!
w dodatku on jest z Nigerii. Nie wiem zupelnie co robic

Gość fsssssssssss
a skąd szanowny ojczulek dziecka pochodzi?

Gość Ja się powieszę!!
Z Rumunii,wiem ,że to dziwnie brzmi ale jak go poznałam myślałam,że to normalnie polak,nie wyróżniał się jakoś specjalnie. Dopiero jak odezwał się po angielsku to zrozumiałam ,że obcokrajowiec:((

Gość Ja się powieszę!!
Był tu 2 tyg,potem wyjechał do Włoszech bo podróżuje po świecie ,ponieważ w jego kraju nie ma perspektyw. Nie wiem nawet teraz jak go znaleźć

wyjechał do Włoszech -- jak dla mnie to już wystarczy poczekaj może wróci ze Włoszech

Gość dfffgdffgh
albo prowo albo jestes glupia szmatą i żal mi cie:O

Gość Ja się powieszę!!
Wróci ale do swojego kraju,a nawet jeśli znowu do polski to może w innym kraniec. Moja sytuacja życiowa jest taka ,że mam 20 lat i studiuję :((

jak dałaś doopy latawico, to teraz trzeba ponieść konsekwencje. za 9 miechów na świat przyjdzie mały bękart gratulacje puszczalska świnio, gratulacje:P

Gość Ja się powieszę!!
Żałuje ,że tu w ogóle napisałam. Nara!!

no i czego oczekujesz ? cudu ? bzykasz się bez zabezpieczenia i co ? nawet jabyś go kiedyś spotkała to myślisz ze tak łatwo uwierzy ze to jehgo ?

Gość Ja się powieszę!!
Zabezpieczaliśmy się to raz ,a dwa nie wiem nawet jak go szukać i oczekiwałam jakiejś rady!

Gość 87jhghh
nie wierze jak mozna poznac chlopasa z inengo kraju i sie z nim pieprzyc i jeszcze zajsc w ciąże, masakra jak glupim trzeba byc. jak juz chcialo sie pieprzyc to chcoiaz moglas sie zabezpieczac :O

Gość fsssssssssss
jak można rumuna wpuścić między nogi?

dokładnie, co ty myślałaś, że każdy będzie się nad tobą rozczulał? to sie przeliczyłaś skarbie:)

Gość 87jhghh
dala mu dupska i nawet nie wie gdzie on mieszka hahahaha genialne...co za latwe szmacisko ja pier....

Gość Ja się powieszę!!
Dobra,pierdolcie się .Myślicie ,że wasze przyszłe żony ,powiedzą wam co bzykały? He he może będziecie po murzynie bzykać dumni z żonki!!

Gość Nemalakiwa
Czyli podsumujmy: poznałaś w Polsce Rumuna, który pochodzi z Nigerii a wyjechał do Włoch. Ciężko doradzić w takiej kwestii 😴

Gość Ja się powieszę!!
Na szczęście jest Women off web . Narka

Gość 87jhghh
jestem kobieta i nie bzykalam sie z rumunem :O nie sądz wszystkich wg siebie :O nie kazdy mysli kroczem...

Gość Ja się powieszę!!
NumberOfTheBeast właśnie tak zrobię , bo co innego mi zostaje.Gościu nawet facebooka nie ma,zresztą nazwiska nie pamiętam :( A w hotelu pewnie mi nie podadzą. Jeżeli chodzi o ciąże to będzie jakiś koniec 3 miesiąca

Gość 87jhghh
to juz dziecko jest dosc dobrze ukszaltowane, to obrzydliwe morderstwo :O co za wstretna szmata... swoja droga ciekawe ile za to zaplacisz, stac cie wydac 5 tysięcy na usuniecie?

Gość Jak można być taką durną pipą?
Nie obraz się ,ale zupełnie tego nie pojmuje?.Jak można pójść z jakimś obcokrajowcem do łóżka? Jesteś "odważna" zwykle czarni są nosicielami hif oraz innych chorób - czy się przebadałaś? Skąd wiesz że to ciąża,a może to pczątek choroby? Nawet nie wiesz co to za facet,jak się nazywa,skad przybył? Za błędy trzeba płacić! Nie myśl o usunieciu ciąży.Jeżeli nie zamierzasz wychowywać; oddaj do domu małego dziecka,jest mnóstwo bezdzietnych małżeństw które otoczą dziecko milością.