Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znajoma

Przeżycie bolesne :-(

Polecane posty

Gość nie znajoma

Pewnego razu spotkałam się z moim kumplem , który powiedziałam , że jedziemy coś zjeść nagle zaczął szybko jechać samochodem ja totalna panika co ty robisz a on zamknij się ja cała spanikowana krzyczałam że ma wracać a on w dupie to mam więc wiesz nagle stanał samochodem w lesie zamknął dzwi od ałta nagle rzucił się na mnie i dość mocno chwycił za race a ja wyrywałam się w oczach mając łzy potem zaczał mnie dotykć a na koniec sciagałam spodnie potem swoje sciognął a ja sie rzusałam szarpałam a on zamknij sie bo cie zabije potem mnie wywalił ze samochodu totalnego szoku dostając płaczac nie wiedząc gdzie jestem az z tego wszystkiego zedlałam i obudziłam się w szpitalu byłam rozbita na maksa i na stan dzisiejszy biore się w garsc ale przed oczami mam to cały czas totalny koszmar !

Gość kasaa
ale zgwałcił cię czy udało ci się uciec?wierzę że musiało ci to się odbić na psychice,pewnie masz traumę:/

Gość wheidfhw
tak to jest mieć znajomych:O jak Cię nie oleję, nie wystawi do wiatru to zgwałci:O

Gość nie znajoma
No niestety nie udało mi się uciec zgwałcił mnie no trudno żeby po takim przeżyciu nie odbiło mi się na psychice skoro to było nie dawno prawie dwa miesiąsce temu borę się w garść małymi krokami i wierzę że dam radę wyjść z tego obłędu

Gość nie znajoma
wheidfhw tak bywa czasem i najgorsze to jest że mam to przed oczami pieprzona iluzja życiowa !

Gość nie znajoma
wredny małpiszon- no każdy ma prawo do własnego zdania szacuneczek dla ciebie :-)

Gość kropla w morzu i wstyd
Mnie zgwałcił 35 latek jak miałam 18 lat. Wynajęłam u niego pokój... Musiałam dojeżdżać do szkoły,więc wynajęłam ten cholerny pokój. Facet miał dwójkę dzieci,po rozwodzie z żoną ... niby taki pokrzywdzony... udawał porządnego... Jak tylko przekroczyłam próg domu podszedł do mnie i mnie przytulał... odpychałam go. Złapał mnie za ręce i zaciągnął do sypialni.Płakałam ,biłam go, uderzył mnie i powiedział ,że jak się nie zamknę to mnie zabije. zgwałcił mnie raz... po 10 minutach stwierdził,że dalej mnie pragnie i zrobił to drugi raz i tak raz po razie. Moja gehenna trwała przez 8 godzin. Po tym jak sobie wystarczająco ulżył zaczął mnie przepraszać za swoje zachowanie i tłumaczyć się tym,że nie wie co w niego wstąpiło... bo przecież on nie chciał,ale to było silniejsze od niego - skurwiel.... złożyłam doniesienie i wyobrazcie sobie ,że dostał tylko 2 lata... obecnie jest już na wolności. piękna sprawiedliwość:/

Gość nie znajoma
Masakra takich gnoji powili odrazu na krzesło elektryczne to są skurwiele którzy nie mają pojecia jaki ból jest i załamka mam nadzieje ze dostana za swoje!