Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę o nim zapomniec

ORIENTALNY SEN - co moze oznaczac?

Polecane posty

Przyśniło mi się, że pisałam z kimś na chatroulette, nagle ta osoba zaczeła dawac mi do zrozumienia, że wie kim jestem. Po chwili samoistnie otworzyło się okno na cały monitor i zobaczyłam siebie na filmie! To był film zrobiony z moich prywatnych zdjęc i filmików, które uprzednio zostały przerobione - widzialam siebie w roznych pozach ale nie w swoim ubraniu i w kompletnie innym otoczneniu. Filmowi towarzyszyła głośna muzyka w stylu arabsko-tureckim. Była jakaś hipnotyczna, wprowadzała w stan ekstazy. W filmie moje zdjęcia przeplatały się z jakimiś obrazami barokowym i z wizerunkami świetych - wszystko było utrzymane w takim relgijno-orientalym nastroju, dominowała czerń ale ja widzialam się głownie w srebrnych ubraniach. Na samym końcu tego filmu (którego nie moglam w zaden sposob wyłączyc) pojawiła się męska postac, wyglądał na osobe pochodzenia arabskiego, widziałam go w pomieszczeniu (tak jakby w jego mieszkaniu), w ostatnim momencie spojrzał w obiektyw (na widza -odniosłam wrażenie jakby patrzył na mnie) i zobaczyłam wtedy jego wnikliwe, czarne, specyficzne oczy - przypominał troche tego aktora - Johnny Depp. Tak się obudziłam, najbardziej zapmiętałam tą nietypową muzyke i oczy tego męzczyzny - co taki sen moze oznaczac? moze ktos zinterpretuje.

czy nikt nie ma pomysłu?