Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cici

nie doznałam nigdy orgazmu, ktoras z was tak ma??

Polecane posty

Gość cici

jestem mezatka kocham swojego meza jest mi z nim dobrze w lozku ale niestety nigdy nie doznałam takiego prawdziwego orgazmu. gdy sie kochamy jest mi dobrze sprawia mi to przyjemnosc ale nigdy nie ma tego takiego bum w trakcie. przed mezem mialam dwuch innych pratnerow sexualnych i tez nie uswiadczylam tego doznania. czy ktoras z was tak ma czy to ja jestem jakas nienormalna..??

Gość cici
sama ze soba to chyba nie jest spelnienie moich marzen...

to zależy o czym marzysz ;-) jeśli o orgazmie (jakimkolwiek) to polecam własne paluszki! Jesli z partnerem to może kwestia dopasowania? Oczekiwań?

Gość cici
boje sie ze jak pwoiem o tym mezowi to nic z tego dobrego nie wynikinie tylko jego obwinianie sie

Gość jhfkwjhkjhfkjf
tzn wogóle nigdy nie miałaś ? to faktycznie najpierw spróbuj sama ze soba , wtedy będziesz ewentualnie wiedzieć co ma robić ten twój

Ja też uważam, że grunt to poznać swoje potrzeby, oczekiwania. Jednak, choć wiem co mnie kręci, nie zawsze mam orgazm... w zasadzie rzadko... czasem dogadzam sobie sama jak on już skończy :-) A jego podnieca jak widzi mnie w akcji - więc oboje jesteśmy zadowoleni.

Gość cici
kurde chyba nie jestem na tyle odwarzna..:) chociasz czasami mam ochote poszalec w łóżku i nie tylko no ale nie wiem jak mu mam o tym powiedziec ze chce cos wiecej niz czule kochanie sie...

Gość cici
ogolnie ja sie czuje nie atyrakcyjna... tu tez jest moze problem, mam blizne po operacji bardzo duza i nie umiem sie z nia pogodzic. no i ostatnio uslyszalam jak sie ubralam w koronkowa koszulke itd. i przyszlam po niego do salonu "poczekaj tylko muzyke sciagne" i to byl juz koniec... oczywiscie w mojej psychice juz sie wbilo ze to dlatego ze juz go nie podnieca moj wyglad

Gość jhfkwjhkjhfkjf
cicic akurat się tym nie przejmuj faceci czasem nie mająwyczucia , bardzo możliwe ,że go podniecasz i pewnie chciałabyś żeby wszystko rzucił , staraj się dalej bo jak raz odpuścisz to będzie źle .

Nie bierz do siebie każdej tego typu odzywki!!! Wiem, że to może być trudne ale jak nie pokochasz siebie i swojego ciała będzie Ci trudno!!

Gość cici
Nowy w mieście daj se chłopczyku siana z takimi tekstami. kiedys czytalam ze nie kazda kobieta odczuwa taki orgazm w pelni.. ze nie mamy tak jak mezczyzni ze zawsze konczy sie tym samym, ale zastanawialam sie czy inne kobiety tez tak maja, fakt moze jak w koncu sama siebie zaakceptuje stane sie odwazniejsza w lozku a nasze zycie sexualne odrazu rozkwitnie... tylko moj maz musi mi troche pomuc a boje sie mu o tym pow.

Gość jhfkwjhkjhfkjf
cicic a czemu nie spróbujesz sama ze sobą ? to fajne i przyjemne ćwiczenie :)

Gość cici
ale tu jest problem ze jak ja zaczynam jakis temat ze cos jest nie tak to on to odbiera odrazu ze on sie nie nadaje udeza to w jego meska dume

Gość jhfkwjhkjhfkjf
męża odpuść na razie , może być , że hfaktycznie urazisz jego dumę :) ale czemu nie spróbujesz sama ze sobą , pytam enty raz

Gość jhfkwjhkjhfkjf
asia , ty takie dobre rady dajesz a co u ciebie ? :P :)

Gość cici
niewiem czemu jakos nie umiem sie przekonac do zabawy sama ze soba, a jak spodoba mi sie bardziej niz z mezem...?:P:) nie no zartuje meza mi nie zastapi napewno..:)

Kobieto, nie wierzę,że jesteś mężatką. Bo to by oznaczało, że jesteś dorosłą kobietą, która kompletnie nie umie pisać w swoim ojczystym języku. Uwierz mi, brak orgazmu to tylko jeden z Twoich problemów, trochę szacunku do języka!! Ja tu naprawdę nie czepiam się o głupią literówkę, ale "chociasz", "napewno", "pomuc"... to jest żenujące.

ja też nigdy nie miałam... i nie udaje , mówie mojemu facetowi ,ze nie mam i tyle. przykro mu było na poczatku ale z czasem już sie przyzwyczailismy...

a jeszcze nie do tematu prosze o odpowiedź ? faceci własnie tak okazuje miłosc-poprzez seks?? dla nich seks jest wyznacznikiem uczucia...nie tak jak dla nas-uczucia poza tym cóz-to taki wiek,ze wciąż sie chce i chce...hormony? to prawda waszym zdaniem?