Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość europppie

JESTEM EUROPEJKA !!! jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość europppie

pomimo ze europa umiera, ma powazne kryzysy i nie jest idealna, to ja czuje sie europejka-nie tylko/przede wszystkim polka-zwlaszcza w dalszych czesciach swiata. jestem dumna z tego, ze jestesmy inteligentni, mamy wysoki poziom /pomijam chwasty europejskie zrace hamburgery, zyjace tv show, mecze, dragi, puste bzykanie/ przykro mi ze nasza potega umiera ale chce umrzec razem z nia- jako OSOBA myslaca choc biedna, a nie pozbawiony procesow myslowych stwor czlekopodobny

Gość Civil block
Bravo!!!!!!;)

Gość wheidfhw
yeah

Gość hunhunhun
aha. a ja np bym chciala byc Azjatka ( wychowana w Japonii lub Malezji), to dopiero jest kultura i inteligencja (w Japonii), jakos nie jestem dumna z tego ze jestem Europejka...to takie nijakie. I wiele osob probuje sobie wmowic ze Polacy tacy inteligentni, z piekna historia, najpiekniejsi... dziwne tylko ze jesli cos nam sie w przeszlosci udalo to tylko przez przypadek :D zadnej taktyki, zawsze rzucalismy sie z motyka na slonce..ale ok...kuchnia tez tlusta i nijaka (mowie o biednej wschodniej europie, w tym Polsce). nie ma byc z czego dumnym. No chyba ze na sile zeby poczuc sie lepiej

Gość Kid
Azjaci to najbardziej podly narod (tajland wietnamczycy)Pisze o tych z USA

Gość hejhejhejk
Po pierwsze Azjaci to nie naród Po drugie to inna kultura której wielu nie rozumie. Dla Europejczykow mogą wydawać się podli ale to ludzie wychowani surowo i z zasadami. Określenie podly nie pasuje do Azjatów. Bardziej do czarnych, którzy w każdym cywilizowanym kraju popełniają większość przestępstw i są agresywni, rzucają się o byle gowno.

Gość schonnekatze__
debilizm :D

Gość Ah wietnam
Pracowalam dla wietnamczykow bylam poniewierana tlamszona upokarzana ( mieszkam w USA)na koncu powiedzieli mi ze nie moge byc w niczym lepsza od nich( bylam manikurzystka zrobilam malowalam paznokcie zostalam zwolniona po tym jak klientka wlascicielki pochwalila mnie ze maluje paznokcie tak dobrze jak mindy)!!