Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grochowa14

Jakie wózki polecacie dla dziewczynki ?

Polecane posty

Mój mąż został ojcem chrzestnym i chce kupić wózek swojej chrześnicy, jaki wózek najbardziej polecacie ? Jak nie urazić wyglądem tego wózka matki dziecka ? Bo ostatnio pojawił się topik od mamy, która dostała wózek, który jej się nie podoba. Nie chcę aby mama była z prezentu niezadowolona. Doradźcie, jaki wózek byście chciały dostać. do 1000 zł.

Gość matka córki swej
do 1000zł nie kupi się dobrego wózka...niestety. może tylko jakąś gondolę bez spacerówki?

Gość matka córki swej
maxi cosi kosztuje ponad 3000zł i jest to wózek dla szpanerów bo jakąś szczególną cechą nie rózni się o d innych ( trochę tańszych) wózków...może jedynie szpanem że ma się tak drogi wózek

najpierw poinformuj główna zainteresowaną tym faktem , być moze bedzie chciala sie dolozyc i kupic jakis drozszy wozek heh ;)

Gość msmsmsms
PROPONUJE nie kupowac wozka.................................. bo to baaardzo wazny zakup, nie warto kupowac byle czego... a za 1000 nie kupi sie nic. Minimum XA, ktory kosztuje ok 1500.... pisze minimum bo naprawde w nizszej cenie nie ma niczego co byloby warte nawet 10 zl.

Gość msmsmsms
a moze fotelik samochodowy???? Dobry i bezpieczny to ok. 450-600 zł... Albo hustawke? (Z bright startsa sa za ok 500 zl super) Albo np kojec? Albo fotelik do karmienia? Lezaczek? Nie wozek.. byle jaki wozek to niestety tylko klopot dla rodzicow.. Poza tym mysle ze to rodzice powinni dokonac wyboru

Gość msmsmsms
a moze fotelik samochodowy???? Dobry i bezpieczny to ok. 450-600 zł... Albo hustawke? (Z bright startsa sa za ok 500 zl super) Albo np kojec? Albo fotelik do karmienia? Lezaczek? Nie wozek.. byle jaki wozek to niestety tylko klopot dla rodzicow.. Poza tym mysle ze to rodzice powinni dokonac wyboru

Gość a to problem
Niech po prostu da tego tysiaka z pamiątką chrztu. Rodzice sami sobie kupią, co chcą i nie będzie kolejnego topiku pt. "Kupili mi taki wstrętny wózek/leżak/ matę/etc." Cholera wie, co się ludziom podoba.

Gość paplitos
Też jestem zdania żeby wózka nie kupować, mama na pewno ma upatrzony już jakiś, nie mówiąc o tym że chrzci się dziecko jakiś czas po urodzeniu, raczej nie dwutygodniowego noworodka, a wózek jest od razu potrzebny. Możesz nie być pewna czy mama potrzebuje wózka lekkiego, czy z dużym koszem, czy długą gondolą... Wszystkie pomysły wyżej- leżaczek bujaczek, mata, fotelik samochodowy (ale to ostatnie przeważnie też od razu się kupuje) to bardzo fajne propozycje. My siostrzenicy na chrzest kupowaliśmy jako prezent zbiorowy łóżeczko turystyczne i fotelik do karmienia- a i tak fotelik z siostrą konsultowałam, podsyłałam jej same fotki żeby powiedziała co jej się podoba. Ogólnie radzę brać pod uwagę preferencje rodziców, jak lubią mocne kolory czy pastelowe czy naturalne, albo konkretny motyw np. z bajki dla dziecka, to na pewno miło im będzie jak uwzględnicie. A może pościel będzie na zimę potrzebna? Ja sama jako chrzestna pewnie kupiłabym też złoto, łańcuszek np, taka malutka lokata kapitału albo pamiątka na całe życie...