Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zsipawk

co zrobic zeby nie miala oporow przed spotkaniem?

Polecane posty

Gość zsipawk

znam sie z dziewczyna z neta juz 2 miesiace. pisze nam sie bardzo dobrze. cos nawet zaczynam do niej czuc a i oa moze tez. ale jest problem ze ona nie chce sie spotakc. za kazdym razem odmawia. spowodowane to jest tym ze nie spotykala sie nigdy z ludzmi z neta poza jednym typem ktory okazal sie byc nie ta osoba z ktora pisala. dlatego ona sie teraz boi ze ja tez nie bede soba tylko kims innym. ponadto jej byli ja zranili wiec ma bokade przed facetami. nie wiem jak ja przekonac do spotkania do tego zeby mi zaufala. mowie jej przekonuje o swoich dobrych intencjach ze moze mi zaufac itd. sama widzi po rozmowie ze mna ze mam dobry charakter.ze to nie moja wina tylko jej. pisze jej rozne mile rzeczy buduje pewnosc siebie itd mowie ze jedynie spotkanie mnie moze ja tak naprawde przekonac ze ja to ja. proponowalem nawet ze opowiem jej o wczesniejszych spotkaniach z dziewczynami z neta i wgl o tych dziewczynach. ze dam jej kontakt do znajomych zeby mogla sie popytac jaki jestem ale odmowila. nic nie przynosi efektow. jak wiec mam ja namowic na spotkanie? jak zmienic jej podejscie zeby sie w koncu odwazyla?

Gość spotkanie w miejscu publ
gdzie jest duzo ludzi + zapros ja na fejsie, goldenline itp.

zaufanie = czas + czyny

Gość zsipawk
nie moge jej zaprosic na fejsie bo wbrew pozorom nie wiem nawet jak ma na nazwisko czy skad jst. dba dobrze o prywatnosc. a spotkania proponowalem jej w roznych publicznych miejscach ostatnio nawet u niej w pracy;p

nie badz namolny, to moze ja jeszcze bardziej odstraszyc, probuj zblizyc sie dop niej, dowiedziec sie czegos wiecej o Niej, co lubi itp. - tylko zadawaj pytania otwarte, nic na sile musisz ja oswoic jak dzika kotke:p praca, to na poczatek zly pomysl lepiej niech przyjdzie z kolezanka (jeszcze nie teraz, na razie zarzuc opcje spotkania)

Gość zsipawk
juz sie pytam jej o rozne rzeczy dowiedziec zblizyc. i wcale nie nalegam zadko proponuje ale zawsze odmawia. i napoczatku mialy byc rozne neytralne miejsca np w centrum na placu itd. tylko ze to nic nie dawalo wiec za kostatnim razem proponowalem ta prace bo mowila ze nie moze sie wyrwac

wymieniliscie sie fotkami? dopytaj sie chociaz z ktorej jest czesci Pl i ogolnie podpytuj co lubi robic, czytac, pasje itp

rownoczesnie opowiadaj jej tez o sobie

Gość zsipawk
gadamy i o niej i o mnie i wymienilsismy sie fotami

reszta to kwestia czasu... good luck:)