Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kahna2002

Odchudzanie z METABOLIZERGOLD czy ktoś próbował??

Polecane posty

Gość misiunka159
ja wzielam dzisiaj rano tabletke i potem druga, potem pojezdzilam na rowerku stacjonarnym 15 minut i potem pokrecilam kolkiem hula hop :)

Gość boberus
a widac jakies efekty na wadze?? pytam dziewczyn ktore juz biora to pare dni

Gość Marta Os.
ja biorę już 10 dni, co prawda nie schudłam 14 kg, ale trochę ponad 2 kg mniej mam, a Wy ?

Gość misiunka159
ja ostatnio mialam troche imprez i podjadlam ale przez 3 dni schudlam 3 kg tylko ze faktycznie troche cwicze i nie jadlam kolacji.

Gość krosta34
Wiadomo, ze reklama jest przekolorowana, bo chyba nikt nie wierzy w 14 kg w przeciagu 14 dni, :) to jest suplement diety i sam nas nie odchudzi, trzeba mu pomóc :) ja mam dietę i ćwiczonka i metabolizer i chudnę, już 5 kg !, nie jest źle !!

Gość boberus
a ile dni juz go bierzesz?:)

Gość jawa72
hej dziewczyny, ja biorę 5 dzień i kompletnie nic, a staram sie ograniczać jedzenie i nie jem kolacji. Zastanawia mnie tylko, gdzie ewentualnie miałam to zwrócić w celu odzyskania kaski?? Na przesyłce był adres nadawcy ale nie mogę namierzyć tej firmy... No i jeszcze jedna rzecz - w reklamie tabletek podano że w składzie jest m.in. ekstrakt z owoców Garcinia Cambogia i Capsicium frutescens a na moim opakowaniu z tabletkami w składzie jest wymienione tylko: L-karnityna i ekstrakt z zielonej herbaty! Też tak macie? Dajcie znać bo aż sie boje że to jakaś ściema...

Gość dziewczyny ja własnie zamówiła
m. biorę tabsy 6-ty dzień, ewidentnie widać, że schudłam, ale ile to nie wiem, bo musze wejść na wagę, którą mam u mamy, może jutro się wybiorę, ale po ubraniach widać bardzo dużą różnicę!

Gość majka.kern
Znalazłam dzisiaj tabletki o nazwie ODCHUDZANIE i wiecie co jest najciekawsze, że proponuje je ta sama firma co METABOLIZERGOLD i to taniej (87zł jak opuszczasz stronę)! Konto bankowe jest to samo w obu przypadkach no i skuteczność też - 14kg w 4 tyg. Zastanawia mnie to, że skoro produkt jest tak rewelacyjny, to po co uciekają się do takich wybiegów?

Gość misiunka159
wcale nie jest rewelacyjny. myslalam ze chociaz troche nie bedzie mi sie chcialo jesc a tymczasem chce mi sie wiecej jesc. bede odsylac to gowno. wiecej energii? tez wcale nie, biore sie za cwiczenia i bieganie i na tym postaram sie skupic a nie na jakichs lekach

Gość jawa72
dziewczyny, tak jak pisałam powyżej, też raczej będę chciała zwrócić, tylko powiedzcie mi gdzie??!!Na jaki adres?i jaka jest procedura, bo nigdzie nie ma o tym słowa...

Gość majka.kern
Ile czystej wody wypijałyście podczas brania tabletek? Bo jeśli mniej niż 2l i to CZYSTEJ WODY NIEGAZOWANEJ to mogły tabletki nie działać. Ja mam zamiar dopiero zacząć, ale na youtube znalazłam ćwiczenia na brzuch ABS 8min. Bolą mnie mięśnie, ale słyszałam że te ćwiczenia działają i robi się je tylko 8 min dziennie!

Gość misiunka159
Majka fajne te ćwiczenia bo tez patrzylam, no sprobuje od dzisiaj :) to tylko 8 minut :) mowisz Ty masz zakwasy :) ja wody raczej pije duuzo, staram sie przynajmniej. moze to przez to ze malo cwiczylam, teraz postaram sie to zmienic... kurcze tak ciezko jest wygospodarowac chwile jak jes sie z dzieckiem malutkim

Gość majka.kern
Po pierwszym dniu ćwiczeń było mi 0,5 dnia niedobrze! Miałam już nie ćwiczyć, ale przełamałam się, no i po kolejnych ćwiczeniach pobiegłam do toalety - to był kosmos! :) Te ćwiczenia mają działać w dwojaki sposób. Mam nadzieję, że pomogą i nie obciążają kręgosłupa - to najważniejsze! Ciężko jest znaleźć czas przy maluchu (moje maluszki już trochę podrosły), ale warto znaleźć te 8 min na dzień dla siebie - pomyśl o efektach, bo dzieci rosną a my przecież nie chcemy zostać STARE I GRUBE! :)

Gość saraa1977
hej dziewczyny, strona: dziennikreportera.com nie chce mi się odpalić, a chciałabym zamówić ten środek i go wypróbować. mogłybyście mi podać jakieś namiary do sprzedającego? nigdzie nie mogę znaleźć kontaktu do właściciela sklepu, a nie ukrywam, że zależy mi na czasie, bo już za miesiąc wesele. pozdrowionka

Gość misiunka159
tak masz racje :) nie chcemy byc grube, wole byc juz stara a nie gruba hehe :) przyjde z pracy o 22 i sobie pocwicze te 8 minut, dzisiaj sobie pobiegalam na biezni z 10 minut (na dobry poczatek) ;) jutro pobiegam 15 minut i tak dalej ;)

Gość misiunka159
nie zamawiaj, widzisz ze to sciema... zlikwidowali strone, chamy jedne!

Gość Martusiaaaaa80
Hej kochana, czy mozesz mi podać te ćwiczenia jakie wykonujesz te które są takie fajne ? taaka ciekawa jestem co to masz bo sama nie mam pojęcia jakie ćwiczenia mogę robić

Gość majka.kern
Jak wpiszesz na YouTube abs 8 min, to wyskoczy ci. Oni ćwiczą we trzy osoby, każde ćwiczenie trwa parę sekund, odmierza ci czas - jest to po angielsku, ale świetnie zrobione. Jak chcesz być jeszcze bardziej sexi to mają 8 min na pośladki :) ja z pupą jeszcze poczekam - ćwiczę brzuch! Powtórzę się, ale nic nie pomorze jeśli nie będziecie wypłukiwać toksyn z organizmu czystą niegazowaną wodą 2l minimum! Sprawdźcie czy tyle wypijacie i nieważne, że nie chce się wam pić! Polecam picie z gwinta, wtedy wypijamy więcej :) tu są te ćwiczki: http://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE

Gość saraa1977
być może jest to ściema, ale słyszałam od koleżanki, że to naprawdę działa, tylko ona już wywaliła adres, więc nie ma jak mi pomóc. proszę o jakiś kontakt do tej firmy, muszę zdążyć zrzucić trochę kilo.

Gość arielek
ja dzisiaj zamówiłam tabsy i mam nadzieję że podziałają bo mają na co :)

Gość misiunka159
identyczna strona i identyczna kasa za to ODCHUDZANIE jak za METABOLIZERGOLD. cwiczenia o wiele fajniejsze niz te tabsy kurcze blade, ja musze schudnac bo w czerwcu 2013 biore slub :) chcialabym wygladac booosko :)

Gość BolekXXL
Dokładnie . Po prostu zmieniają nazwę, bo "Medical News Reporter" , :Weight Loss" i podobne mają już trochę złej sławy w necie.

Gość edzia37
tak to wszystko czytam i analizuje i stwierdzam co nastepuje :) bandyci, takie suplementy diety dostepne sa w kazdym sklepie ze zdrowa zywnoscia :)

Gość misiunka159
dokladnie z my glupie wierzymy... :) ech...

Gość majka.kern
...no, ale wiara czyni cuda! :)

Gość misiunka159
chyba zaczne stawiac na cwiczenia, to szybciej schudne :P bo ta wiara to cos mi nie pomaga schudnac hehe ;)

Gość majka.kern
Jak wasze odchudzanie? Nikt się nie odzywa, chyba nie poumierałyście od tych tabletek, a zwłaszcza ćwiczeń?! :) Ja ćwiczę, leję w siebie wodę, biorę i mam dietę "MŻ", ale na wagę nie staję - poczekam, aż zrobią się luźniejsze moje ulubione gacie :) Na cuda nie liczę, ale mam zamiar w miesiąc zgubić przynajmniej 5kg.

Gość misiunka159
Ja przestałam brać te tabletki bo zaczęło mi kichy skręcać... Ćwiczenia są świetne, ćwiczę codziennie :) JA też mam dietę MŻ i WR hehe ;) Tabletki będę zwracać, chociaż wątpię, żeby kase oddali, zresztą jak już zauważyła jedna z koleżanek tam jest tylko zielona herbata w składzie, nawet kofeiny nie ma :/ Jak zwykle dałam się nabrać, ale to już ostatni raz! :) Głupia gąska ze mnie ;) Od dzisiaj chyba zacznę gotować na parze sobie, bo miesiąc temu kupłam parowar i (wstyd się przyznać) ani razu go jeszcze nie użyłam :(