Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fetowa mama

mogę dać ser feta ponad rocznemu synowi ?

Polecane posty

Gość fetowa mama

syn 2 dni temu skończył roczek ja na sniadanie jadłam ser feta i troszeczkę mu 2 razy dałam z chlebem razowym i zrobiłam błąd bo potem strasznie płakał bo chciał jeszcze ;/

Gość fetowa mama
wiem że jest strasznie słony ale jak by tak zjadł raz czy dwa w mieisącu to nic mu może by nie było ? czy jeszcze za mały na takie wynalazki ?

Gość fetowa mama
up

Gość kolka123456
ja nie widze zadnych przeciwskazan, ale ja mam akurat dosc luzne podejscie do zywienia dzieci. Nie wydaje mi sie zeby feta mogla jakkolwiek zaszkodzic :)

Gość głupia jesteś i tyle
ile twoje dziecko zjada soli dziennie i czy wogóle ją dostaje?

Gość fetowa mama
dlaczego od razu jestem głupia ? soli córce nie daję wgl czasami jak zupę gotuję i się zapomnę to wtedy ale to bardzo bardzo rzadko. kolka123456 luzne podejście tzn ?

Gość ghty
luźne podejście to pewnie takie, które niekoniecznie jest sztywno związane ze schematami żywienia. też takie mam. i skoro dziecku nie szkodzi i mu smakuje, to dałabym mu kawałek tego sera.

Gość wedlug mnie tak
mozesz jesli to nie bedzie codziennie, bo swer feta rzeczywiscie zawiera sporo soli. ogolnie ponad roczne dziecko powinno probowac juz roznych rozmaitych rzeczy, byle z umiarem, ale umiar dotyczy nas wszystkich:) jesli bedziesz mu dawala rozne rzeczy od malenkosci, bedzie poznawal rozne smaki, potrawy, nawet te mocniej przyprawione, jest spora szansa, ze wyrosnie na malego smakosza, ktory z apetytem bedzie jadl co mu sie zaserwuje, a nie wybrzydzal bo tego nie lubi, tamtego nie lubi itd (jak moje niejadki, grrrr :P

Gość fetowa mama
dziękuję bardzo :) jutro na śniadanie dostanie kanapeczkę z ciemnym pieczywem plus ten ser i pomidorek