Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

oto moj nowy watek...

Polecane posty

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix
Wiecie jatym ciulom chujom tu opinie zrobie - ja to mialam wiedziec jakie to glupole i GOWNA Z DUPY. Ta Bona zrobila grob tym ludziom tu - zeby racje miec - to niech ie tak ZYWCEM TA SZMATA ZAKOPIE ty;le mnie obchodzi i jej SZKOLA BALETOWA bo nie mam swiadectw kto mi uwierzy ze do szkoly chodzilam. To mam swoje wiadomosci i koniec. NIe ciepie tej ciulicuy, cale zycie mnie oklamywala , nie jestem jej dzieckiem i koniec. Kradnie paczke matki, swinia,, pierdolona kurtwa.,nierob, idiotka, zero, DZIURA MIEDZY NOGAMI bez slubu koscielnego, a bratowa poopetana kurwa, tesc brata askuriel jego syn CHUJ albo ciul zalezy z kim jego ZONA??? ma dzieci, i tyle mnie wszyscy obchodza a zakonnica z 2 dzieci JEBANA W CIPE KURWA i8 tyle mnie wszystko obchodzi. Wykonczona jestem sw.Jozefem i spierdalaka. I znikajacym punktem.Tyle . gDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie japo prostu jestem zaremw zyciu bonie wiedzialam ze wilki popelnily samobojstwo i jaka szmata jest Bona. A moi bracia? No to mialam byc oddana. Ja mam procesy w nIemczech. W dupie ich mam. Moim zdaniem to sie wszystko wiecie Z HUKIEM ZA CHWILE SKONCZY - przykro mi. Ja od lat lece snem ze krolowa Wiktora gownem z dupy jest, a krolowa Bona to beznadzieja - ona mi z tego snu nie podskoczy i tyle. Moze mialam bardziej przejac sie tym snem, ze ona jest BEZNADZIEJNA. Ale to bym musiala wiedziec , ze krolowa Wiktora jest po maturze, a babcia co umarla wczesniej to ma 2 lata weterynarii, ale tam byly 3 rodowody, Mengele 1 rodowod, rodzina jego w holandii sklonowana na manie od dziecka i wiecie TO JEST NIEMOZLIWA ADOPCJA bo siostra Mengele ma 3 dzieci, ale to musieliby mieszkac w tym samym miescie. Przykro mi. Reszta sie nie liczy. Albo 3 dzieci jak mnie brali. Nie bylo 3 dzieci. To jest KONIEC. Tej rodziny tez nie znam i tyle. Renta matki i koniec rozmow i tyle :( GDZIEjEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie tak naprawde nie wiem jaki jest ten mengele jest ofiara brata glupiego ale nie tylko - calego tego spoleczenstwa. Mnie ze sie nie wydalam. Ale ja jestem poza ta rodzina. NIGDY W NIEJ NIE BEDE. Tego brata NA OCZY NIE ZOBACZE, ja ich nie chce. Ja chce rente i koniec. I to jest KONIEC MOJEGO ZYCIA. Oni - ta wies, ta rodzina , wszystko robiamna, wysluguja sie, poniewieraja. Ten rok na tej biologii to nawet SZATAN TAKI WSTRETNY NIE JEST, ja nie moglam robic czego chcialam - pomoc BEZ SENSU. To jest NIENAWISC JEDNA, SWINIENIE ZERSTWO, ja im mialam zyczyc ale mialam grabarke na glowie, ograna ZEBY SIE POZABIJALI I tyle. I tak im zycze i ich nie chce. ZEBY SIE POZABIJALI. To wszystko. I nie chce miec z nimi NIC WSPOLNEGO TAKZE. Chce moja rente po matce samobojczyni - tak mnie wykonczyli i nie chce ICH NIGDY NA OCZY WIDZIEC i jakims pierdolonym slubem i tyle. i dzieckiem z klasa Stalina, ale to sie nie dam. Najwyzej popelnie samobojstwo. Ja wiecie temu ciulowi tu wybaczylam ze ten dom jest, ja bez mieszkania. I wiecie to wszystko. Na systemie rentowo emerytalnych i niech DIZIUS idzie do szuty pierdziec jej tam nie wiem o czym ze niema kortalika i jest adoptowany. Niech se pierdzi Z PIEKNA SZUTA i tyle mnie TAKI BRAT OBCHODZi.2 TAKICH SAMYCH nie zyje i koniec. Babcie mam zamordowana,matka sie powiesila, ojciec bez praw rodzicielskich w USA i nie ma go i tyle. I ta wies TAK USTAWIONA MOJA PACZKA niech se tego nieroba Otto szuka i tyle mnie cokolwiek obchodzi. Tyle mial racji ze jeszcze sie powiesil i tyle. Na starosc. I to wszystko. No co jeszcze moge napisac. Chce moja rente albo sie wieszam - niec chce tego Mengele - to nie ejst moj BIOLOGICZNY ojciec on sie powiesil. on mnie PRZERAZA jego nie lecza. jak byli w sekcie to sie mieli sklonowac nie chcieli chyba. tak sie nie robi. A ja mam rente po matce, ja nie jestem w sekcie - bo ja nie wiem co to jest Zielony Swiatek. Ten ojciec bratowej chyba jest tez sklonowany przez to jest gorzej niz obrzydliwy. Nie wiem. Nie obchodza mnie ci ludzie. Nie bede tu mieszkac, odmawiam pracy, to nawet zera nie sa, zaraz mnie zabija w tej pracy i udowodnia mi ze mieli racje. Prosze moja paczke mi przyslac zaraz sie wyprowadzam i nie ma mnie. A tak nie potrafie - takie zero ten ojciec bratowej. Takie gowno JA GO NIENAWIDZE - to byla JEGO SPRAWA ZE SIE SKLONOWAL mnie to nie obchodzi. Widocznie tak sie nie zyje. I koniec. Ja sie tez musialam zmienic, a on co - 4 paszporty i umowa na diabla mu pomoga i mial wyjechac i nie swinic. I tyle. Urzadzil; mnie jak gowno z dupy ja jego tez. Od dziecka mnie tak urzadzili i co mysli ze wygra? Zycie szanuje to zyje, ale chwila sznur i mnie nie ma. Sumienie mam czyste. Wojny nie ma zebym musiala zyc jak ludzie w Auschwitz a ze mnie sie smiac beda i tyle. Tak sie mna urzadzili NA KRZYZ TEGO ZYCIA. To mialam ja taki, ze rady i tak nie dadza. za krzywde wszyscy do piekla i koneic. Mnie juz nikogo nie zal nie myslcie sobie. Po prostu ZYCIE NA NARKOTYKACH od dziecka i tyle. I tez mnie szatan porwal i konic. I NIEnAWIDZE waszych ksiezy, kosciola, zlodziejstwa, KLAMSTWA, MORDSERSWT, nienawidze ZACHODU - nigdy nie bede na zachodzie. matke tam mam ale musze sobie radzic sama i tyle. Wszystkiego nie moge napisac, ale ja nie mam wplywu na mengele nie mam. I tyle. To NIE JEST MOJ OJCIEC. Ja mam tylko mojego ojca. Przykro mi. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie janie wiedzialam ze wilki popelnily samobojstwo, Bona to wariatka. Myslalam ze Mengele uczciwie pracuje. to wszystko. na dodatek mieszkam na wsi.Bo w miescie to byscie mieli racje, a na wsi? I CALE ZYCIE ZA PLECAMI ULOZONE RENTA, a ja porwana z Londynu, matke ojciec powiesil. Takie rzeczy to sa. Ja sie nie dam i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

To znowu ja. przyszlam zobaczyc coscie tu napisali.Nic. A zatem o to wszystkim chodzilo ZE SAMA SOBie jESTEM WINNA bo... sie nie sklonowalam.I po co szlam na to glupie wesele? I dobrze - poszlam. Skad mialam wiedziec, ze poszlo o podwojne porwanie, a ten uczen chyba??? mial sie SKLONOWAC zeby moc byc jak jego matka i dlatego go nie chciala, ale mogl byc.Paczka. Takie rzeczy. Ten z Korfantego w Chorzowie. I tyle. No to mu miala powiedziec i wiecie ALE LASKA i tyle. A dom dziecka? Nie nalezal mu sie? I figury na panstwo i nakierowanie na RODZINE BIOLOGICZNA to poszedl sklad wiecie i POJECIA NIE MIAL ze 2 razy byl porwany. Akurat przyszli po niego i poszedl. Bo sobie nie przemyslal kary smierci. A chcial byc w USA to kara smierci i tyle. Ja tez sie dowiem. A czy ja KIEDYKOLWIEK chcialam do USA jechac? I wiecie - w takiej samej sytuacji od dziecka jestem i sie nie dam. I tyle. Nie mogl dostac figur na panstwo - tak pass USA do USA zarob - tak figur se narob. Taki byl. Co - ta matka tak ciezko bylo jej pokombinowac byle co , a jak czula sie skrzywdzona to miala dziecka nie brac. To tym bardziej jako nauczycielka wiecie Z POWOLANIEM Kurwa mac bo za cos wylecialam i tez sie nie dam - to co ona figur nie mogla na Polske kupic czy co? A jak jest tym Zielonym Swiatkiem to kurwa mac wiecie tez o co jej chodzilo? Bo wy tylko chcecie takie ZEROWE WIADOMOSCI i zebyscie mieli racje ze KURWA MAC nic tylko zabic zabic ciula, chuja ,pojeba, pojebanca i co? I CO? I nastepnego i dalej i dalej i jeszcze sie sklonowac na to chujstwo, ciulstwo, pojebstwo i pojebanstwo i zobaczcie gdzie jestesmy wszyscy. A ja taka nie bylam. Jak ja sie mialam z tego wyplatac? Jak ja mialam dojsc dop tego o co poszlo?Bo wiecie powiesic to sie moge teraz jak wiem o co poszlo? A tak? Obwies jak ten maturzysta. Kiedy on sie wcale nie powiesil. I wcale nie o to poszlo. I wiecie ja juz nie jestem taka jak kiedys. W 2005.Mialam tych 3 Janow Ewangelistow zamiast 3 Kainow, 3 Lucyfery - w koncu mialam niemiecki pass i TYLE TO WARTE BYLO!!!! 3 Kainy i 3 Lucyfery , ale ja jestem od wilkow i moglo mi sie posrac bo np.nie mialam pojecia o zbiorowym samobojstwie, wybuchu bomby atomowej, a jako osoba, ktora przezyla zjedzenie 8 bomb atomowych i Polske to wiecie tez moglam tak myslec i ktos moze mial mi zwrocic uwage - po co Niemcow wywyzszac, a wiecie - trafilam w takie srodowiska , ze Niemcow wywyzszali i do dzis wywyzszaja. Juz tak ZGLUPIALAM WIECIE ze zaczelam sie nawet NEIMIECKIEGO uczyc bo juz pomijajac , ze jestem adoptowana, cyganiona jak ten uczen to wiecie no nie wiem - ktos tych Niemcow ratowal od tego Schrodera i mial placone za to wiecie. Normalna zaplata za to byla. A ten Mengele powiem wam niech mi sie tez na oczy nie pokazuje. Bo MOIM ZDANIEM on sie chce zajechac i koniec. Zeby nic po nim nie zostalo. Dzis tak jadl obiad bez koszuli to sie patrzec nie da.Bona mu da zastrzyk i to ich zycie i tyle. I sie dowiem MIALAM ZROZUMIEC znaczenie Ilony Jagier w calych Niemczech od NOEGO - prosze bardzo wiecie i tyle. OD NOEGO i tyle. Na parlament brytyjski. No coz... a powiedzialabym z tym Noe do tego parlamentu niech ja dadza - czemu nie i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Mowie wam jak ja sie na tych walow tu wkurzulam to opisac sie nie da. A ta chalupa wiecie to krzyz Kevina mam ja. A oni? I z uczelni mam krzyz z 3 skrzydlami na stala prace. Takze ja po studiach nawet prace moge dostac. Te wiatraki w ogole mnie nie interesuja, ale fize sobie czytam zeby jakies pojecie miec bo nigdy nic nie nie wiadomo. Ta moja praca doktorska to wiecie 1 slowo w temacie zmienic inna uczelnia i gra. I wiecie SLASKA UCZELNIA - tam sie nie idzie!!! I ja mu powiem temu Mengele ze SPECJALNIE MI TAM KAZAL zeby kreski od kropki nie odroznic. Matma to jeszcze no ale to sa studia bez matmy, FIZA cala leci - co to za fiza na takiej uczelni. W ogole fizy nie ma taK!!!! I sie ciagnie do fizy i tak DOKLADNIE Z TEJ UCZELNI te fize mam i tyle. I lece MAGNETYZMEM WE WSZYSTKO i infradzwiekami i jeszcze czyms ale nie napisze. I tyle. No i powiem wam inna uczelnia i jeszcze by ze mnie cos bylo - jakas ochrona srodowiska - cos bardziej pod matme/fize. Z tej uczelni nic. Takze ja wiecie CHCAC NIE CHCAC musze zrezygnowac bo Z GLODU Z NIMI ZDECHNE. I tak najbardziej powiesili tego doktora. A wiecie, ze matme maja krzywa to sa niemoralni, moga i wszystko leci. I na koniec sie nimi przejmniesz i ...sie powies. A jak jest fiza to oceny to nie wiadomo za co. Bo sie nie nauczysz niczego. Jak tam w ogole wydzial fizyki czy matmy moze byc? Od tych prawdziwych fitosocjologow i to wszystko. A reszte to WYSMIAC nie warto. Chemie tez bo to matma i fiza i tablica Mendejewa. Biola tez bez sensu - to sie wynosilam - krzywa roslina, zwierze. Nie zamknac tego. Dajcie spokoj. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Iwidzicie - GDZIE TA PACZKA MATKI jest KK i tyle. A ta "rodzina" tej bratowej to jest KOSZMAR. Ale gdzie to mialam szanse w 2005 roku to wsystko wiedziec. I ten uczen mial sie SKLONOWAC i nie dosc w tym USA takie gowno, to jeszcze w Polsce i przyszedl sklad i poszedl i ta "rodzina"nie mogla w to uwierzyc. Bo sie mial SKLONOWAC. A wiecie ta klasa to byl jeden klon. To chyba mu to polecialo bo az taki naiwny nie byl. KLONY uczylam w Korfantym. Dajcie spokoj. Bo co tak naprawde sadze o Zielonych Swiatkach. NIGDY WIECEJ I TYLE. Wole isc na rente i nie robic nic. No bo wiecie co ja mam w tej pracy powiedziec i tyle. Slaska uczelnia- no i ja wiecie to w ogole nie wiem. A np. nawet jakbym dostala jakas prace to znowu Zielone Swiatki, sama to morderstwo , przeciez to nie ma sensu. I tak mam paczke matki, pasuje mi, prosze mi ja oddac I NIGdY MNIE NIE BYLO. Niemcom zycze Szrodera nastepnego, Wielkiej Brytani dalszych kurewsk z Polski i wiecie NIE ROZUMIEM TEGO, ze wszystko przez dr. Mengele. Czy nie mogliscie go potepic? Takie to trudne? Wasza sprawa. Ja NIENAWIDZE dr Mengelego. I KK polskiego takze - za wygodnictwo, oblude, klamstwa. Co glosisz - praktykuj albo raczej sie nie odzywaj. Moja dewiza w zyciu. Obecnie jest nia spowiedz - GRZESZE I SIE SPOWIADAM i tyle. No to sie zle wyrazam i grzesze i tyle. I co z tego mam? A co mialam z tego jak taka nie bylam? KLONY UCZYLAM i se myslalam nie wiadomo co I KLONY UCZYLAM NA RODOWODZIE POLSKIM po chuja w dupe mi ale nikt mnie nie obnizyl bo po co? Nikt. No i to wszystko. I najmadrzejsza na swiecie bez stalej pracy bylam. Choc nie o to mi chodzilo. Ale w 2005 moj brat biologiczny???? zapoznal swoja zone - no slub koscielny ma i wiecie od tej pory moglam isc sie powiesic bo najwazniejszy w Polsce jest.... no coz.... to renta i sie wyniose I BRAK KONTAKTU.Nie chce draznic SEKTY, w ktorej zyje cale zycie tylko po co? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(