Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LilPetee

Czy mogę być w ciąży???

Polecane posty

Gość LilPetee

Cześć dziewczyny! Zwracam się do Was z następującą kwestią. Jakiś czas temu kochałem się z moją dziewczyną bez zabezpieczenia. Ma nieregularne cykle, które wahają się od 28 do 36 dni ( najdłuższy). Zazwyczaj jednak trwają one 32 dni.m Kochaliśmy się 4 dnia cyklu wieczorem. Okres zaczął jej się 14 lipca, czyli kochaliśmy się 18 wieczorem. W ten dzień, w trakcie dnia, mówiła, że " jeszcze troszkę leci", w sensie że jakieś plamki małe są. Ale zdecydowaliśmy się. Był to stosunek bez zabezpieczenia, owszem głupia decyzja, jednak byłem w niej 2-3 minuty, nie czułem nadchodzącego orgazmu w ogóle, doszedłem ok 10 minut później. W każdym razie nie od razu, ale po dłuższym czasie, jak mówie, ok 10 minut. ( w gumce doszedłem, bo po tych 2-3 minutach założyłem).W trakcie kochania zauważyłem na początku, że ma śluż lepki, kleisty biało różowo czerwony- pewnie pozostałości po okresie. W trakcie stosunku miała rozciągliwy przezroczysty- to z podneicenia bo taki miała też innym razem w zeszłym cyklu, a poza tym na nst dzień miała kleisty, biały, papkowaty, niepłodny. W zeszłym cyklu czuła owulacje, w tym cyklu nie czuła. Często dosyć się bawiliśmy w trakcie tego cyklu i w zasadzie ciągle miała niepłodny śluz..tzn biały, kleisty..Aczkolwiek, ostatnio jest coraz bardziej mokra w trakcie stosunku, a "poza stosunkiem" ma nadal ten kleisty śluz, biały, ale jest on bardziej śliski, płynny ale nie rozciąga się między palcami. Zawsze w 2 połowie cyklu miała wyższą temperaturę odczuwalną...a teraz nie. I zastanawiam się co się dzieje? czy to może być ciąża?? czy cykl bezowulacyjny? Dziś wypada jej, z tego co mówi, 22 dzień cyklu, i wczoraj była mokra w tarkcie, a przed miałą śliski grudkowaty śluz białawy ( bez zapachu nic nic)...co o tym sądzicie?? Proszę odp, pozdrawiam!!)

Gość LilPetee
upupup

Gość LilPetee
up up up

Gość LilPetee
Skoro nie wnosisz nic do tematu/ nei udzielasz odp na pytanie, nie pisz proszę:/

Gość Perw mobilna
Bo co? :classic_cool: Pomiń te wszystkie kawałki o śluzie to wtedy może będzie to czytelne i przystępne. Nie powtarzaj pięć razy który to był dzień cyklu i po ilu minutach się spuściłeś. :classic_cool:

Gość LilPetee
Te informacje o śluzie są po to, aby dać jak najbaqrdziej dokładny obraz sytuacji. Wolę podać więcej szczegółów, niż mniej i potem dopisywać co post coś nowego. Skoro nie da się wg Ciebie czytać, nie komentuj bo nie wnosisz nic nowego do tematu.

Gość skoro uprawiacie seks bez
zabezpieczenia, to musicie brac pod uwagę ewentualną ciążę, a to czy faktycznie doszło do zaplodnienia może określić jedynie lekarz lub test

aha to czy była owulacja czy nie mógłby stwierdzic jedynie lekarz na podstawie usg

Gość LilPetee
@perw owszem wzbudził, może nie na tym forum, gdzie widocznie nie udziela się odpowiedzi tylko rozmawia dookoła tematu, ale na innych owszem. DOstałem rzetelne i sensowne odpowiedzi a nie takie jak od co poniektórych użytkowników tego forum...

Gość Perw mobilna
To po co podnosisz temat skoro uzyskałeś takie wspaniałe, rzeczowe i sensowne odpowiedzi? :classic_cool:

Gość LilPetee
ponieważ szukam kolejnych opinii. Najwyraźniej Ty mi ich nie dasz. Może ktoś inny z tego forum:)

Gość Perw mobilna
Nie dam. Choćby przez nabytą złośliwość. Mógłbyś mi odpowiedzieć co oznacza "temperatura odczuwalna"? :classic_cool: Teraz idę już, aby dzięki tabletkom bezstresowo czerpać przyjemność z seksu bez prezerwatywy, ale jutro rano z chęcią przeczytam rzeczową i sensowną odpowiedź na moje pytanie. 😴

no to chyba udzieliłam ci wyczerpującej odpowiedzi- nikt nic nowego ani innego ci nie powie

Gość LilPetee
@ perw mobilna- nie licze na odpowiedz z Twojej strony. Jesteś zbyt złośliwa, negatywna i niemiła. Nie jesteś mi ptrzebna. Faszeruj się hormonami, pewnie;) smacznego!. @ dziewczyna davidova- chodziło mi o moją dziewczynę, nie o mnie:P

Ojej. Te złe hormony! Tak złe jak ja sama. :D 🖐️ Stres jest za to taki zdrowy. :classic_cool: No i nie dowiem się co to jest ta temperatura odczuwalna. :(

Gość zawsze na basen tampon
co za idiota skoro kochaliście się w 4 dniu cyklu to kochaliscie się w 4 dniu okresu to czas bezpłodny wiesz tyle o śluzie i temp "odczuwalnej" a nie wiesz tak oczywistych oczywistości ?

Gość Muchachina
Oj dajcie mu spokoj. chlopak.ma stres i juz. odczuwalna czyli na ile mu sie wydaje...chyba:) stosunek 4 dnia bez finalu w srodku..hmm to dni nieplidne poza tym bez wytrysku wiec nie martw sie;)

Gość Perw mobilna
Dotyka czoła i odróżnia kilkukreskowe różnice temperatur? :classic_cool: WOW! :classic_cool: Trzeba to do telewizji zgłosić. :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość Perw mobilna
I dlaczego powtarzacie uparcie, że 4. dzień cyklu to dni niepłodne?

Gość Muchachina
Perw mobilna- bo zazwyczaj to nieplodne tym bardziej jak miala taki a nie inny sluz wtedy:)

Gość Perw mobilna
Właśnie znalazłam internetowy kalkulator dni płodnych, który wylicza owulację w środku cyklu. Brak słów. :o :o :o :o :o U większości kobiet zazwyczaj jest niepłodny. Ale nie ma absolutnie żadnej gwarancji, że akurat u wyżej wymienionej był to dzień niepłodny. Nic nie pisałyście, bo śluz był taki a siaki tylko suche 4 dzień cyklu to dzień niepłodny (a już tym bardziej bezpłodny :o). Nie piszcie czegoś takiego, bo to nie jest prawda.

Gość Perw mobilna
*"suche": 4. dzień cyklu...

Gość Muchachina
Faktem jest ze nie u kazdej musi to byc nieplodny.cykl. ale z tego co LilPetee pisze (plus zabarwienie) wynika ze byly nieplodne ale nie kazda tak ma racja:)

Gość Gabryyyella
4 dc i jeszcze sluz lekko z krwia to raczej na pewno niepłodne. Wg mnie nie masz sie co martwic:)

Gość LilPetee
dzięki :):)

Gość Gabryyyella
spoko:)

Gość kasokd
odpuście im, mają zapewne po 16 lat. Niedługo wrzesień, zacznie się szkoła to i durnych tematów nie będą zakładać :P