Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkaq

zaniepokojona..

Polecane posty

Gość zonkaq

witam.. sama nie wiem co mam myślec. nigdy nie uprawiałam seksu oralnego ze swoim chlopakiem, ale analny tak. czy jest mozliwosc, zeby zajsc w ciąże, poprzez to, że po seksie analnym spłynie troszke spermy niżej, w stronę pochwy? w moim zyciu nie teraz jest czas na dziecko, ale zaczynam sie bać. ostatnio trochę źle się czułam, ''wydymał'' mi sie brzuszek troszke do przodu, (jakby wiekszy) i hmm widać mi troche zyly na brzuchu, ale na piersiach nie. piersi nie boją ani nic, są takie jak zawsze. dodam ze stosunek byl jakis ponad tydzien temu. mniej niz 2 tygodnie na pewno. co myslicie..?

Niecałe dwa tygodnie po ruchaniu już dziecko rośnie i dlatego masz ten wydymany brzuszek. 😴

Gość zonkaq
ehh.. licze na powazne odpowiedzi. nie jestem jakąś małolatą, co się puszcza..

Gość zas to samooo
buashahahha no nie moge ze smiechu najpierw trzeba miec pojecie o robieniu dzieci a potem pisac dobrze ze to jeszcze nie czas hahha oby nie nastpil bo takie ciemnoty jak ty nie powinny miec dzieci:O

Gość zonkaq
nie jestem dziewicą, a słyszalam ze gdy nie uprawia sie sksu, ale sperma dostanie sie w inny sposób do pochwy, molze dojsc do zapłodnienia