Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez bym chciala...

Chcialabym wygladac jak Natalia Siwiec

Polecane posty

Gość kaszkakaszkasza
miało być *To nie tylko a nos zmienia dużo w proporcji twarzy. napompowane wary jak jakiś glonojad, ale również doczepiane, farbowane włosy i zrobiony nos, więc jeśli piszesz, że taki zgrabny, to weź to pod uwagę, że i to jest tworem chirurga,

Gość gość
ona nie ma obwislych cyckow tylko duze, a duze tak wygladaja, jakbyscie mialy takie i by mialy sterczec to by musialy sterczec 20 cm do przodu :D niestety teraz rzadko ktora ma duze dlatego nie wie nawet jak wygladaja, poza tym implanty nie beda obwisle :D

Gość harpiaprawdziwa
ostatnio z moim obejrzelismy kawalek tego jej serialu, z siostra akurat byla a moj ze zdziwieniem "to jej SIOSTRA?" a ja mu na to a co Ty myslales, ona przed operacjami wygladala pewnie bardzo podobnie. Na twarzy to ona ma chyba prawie wszystko zoperowane, co sie da zoperowac, policzki, powieki podciagniete, nos, usta no i oczywiscie botox i inne cuda. Strasznie nienaturalnie jej cala twarz wyglada.

Gość gość
Natalia Siwiec dodatkowo miała KOREKTĘ POWIEK piszecie o nosie i sylikonach ale naprawdę nie wierzę że nikt tego nie zauważył, na starych fotach ma opadnięte powieki, obecnie na każdym zdjęciu obowiązkowo wytrzeszcz oczu, porównałam zdjęcia, skóra perfekcyjnie naciągnięta na powiekach, to też bardzo dużo daje

Gość gość
Nic trudnego.Silikon w cycki,usta,policzki i gdzie tam jeszcze mozna.Zapusc uda zaby miec celulitis.Rob glupie miny(wzoruj sie na lalkach dmuchanych-wydente usta i wytrzeszczone oczy) i bedzie wygladala jak Siwiec.

Gość Minnie999
Przede wszystkim musiałaby ś popracować z implantologiem - Natalia Siwiec korzystała z kliniki Unident Union we Wrocławiu, podobno najlepszej w Polsce.