Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vuybinomk

problem ze świadkową. dziewczyny pomóżcie!

Polecane posty

Gość f7tvygbiunoim
a dlaczego uwazacie ze jest cos z nim nie tak? przez te jedna sprawe? kazdy ma swoje wady i jakies odbicia. jestem tolerancyjna i rozumiem takie sytuacje. myslalam zeby napisac przyjaciolce teraz, ze mam juz swiadkowa i zobaczyc jak ona zareaguje. dopiero poxniej sie z nia spotkam i jakos to ogarne. a moze okaze sie ze ona wcale nie chciała byc swiadkowa/ sama nie wiem juz.

Gość klaudia1617
a w ogóle co On ma do tego kto bedzie Twoja świadkową! to jest patologia już! on sobie wybrał "modela" ok . ale Ty stracisz przyjaciolke-wiesz jak ona sie poczuje ze twoja swiadkowa jest jego siostra! jestes slepa ze nie widzisz jak tobą manipuluje! to jest chore! bedziesz miala kiedys pieklo. zawsze bedzie ci wybieral "ładne" przy okazji puste bezwartościowe towarzystwo a Ty. bedziesz szczesliwa??zadaj sobie to pytanie! jak wasze dziecko bedzie brzydkie to wyrzucicie je? -np jak bedzie otyłe-a los czesto za takie cos lubi się mścić-i pokaze was być moze jakoś np otylym dzieckiem-bo dla was to bedzie kara!

Gość CocoMademoiselle
jesli pasuje ci bycie pusta tępą lalą to ok twoje zycie. ale powiem ci coś w tajemnicy. nadejdzie taki dzień kiedy zajdziesz w ciąże i PRZYTYJESZ boże nie!!!! mało tego, zrobią ci się rozstępy [o matko szok nie?] kiedy twój narzeczony będzie leżał w solarium lub z racji że jest wzrokowcem rozglądał się za innymi dupami ty będziesz siedzieć w domu przy garach z kołtunem na głowie, niewyspana i zażygana przez dzieciaka z rękami w pieluchach. ale to jeszcze nic. nie będziesz mogła schudnąć, będziesz walczyć ale z racji samotności i olewania przez twojego idealnego modela będziesz zajadać smutki i będziesz tyć jeszcze bardziej. nawet świadek pana młodego nie uraczy cię spojrzeniem. wszyscy będą cię mieli za leniwą babę co sobie nie radzi z niczym, nawet ze swoim mężem - koleżanki zaczną go żałować co to za flądrę sobie wziął. nawet jesli się jakimś cudem nie rozstaniecie i w przypływie dobrej woli da ci kasę na jakieś operacje plastyczne czy też zabiegi i jakos tako się ogarniesz on już będzie miał za sobą kilka kochanek, może nawet jakąś stałą. a póżniej przyjdzie najgorsze. zaczniesz mieć zmarszczki !!! szok! i nic nie będziesz mogła na to poradzić i twój mąż powie że nie może na ciebie patrzeć. i znajdzie sobie młodszą, ładniejszą dupę a UWAGA WTEDY TY SAMOTNIE USIADZIESZ SOBIE PRZED TV I OBEJRZYSZ SOBIE WASZE DVD Z IDEALNEGO SLUBU I IDEALNE ZDJĘCIA i wykonasz telefon do przyjaciółki a ona go od ciebie nie odbierze albo potraktuje cię chłodno i odłozy słuchawke :D tada!

Gość klaudia1617
ale Twoj facet za to nie jest tolerancyjny! a tu nie chodzi o niego tylko o Ciebie-gdyby Cie kochal to by chciał wręcz zeby Twoja przyjaciółka byla Twoja świadkową bo by wiedzial ze to ważne dla ciebie, ale widze ze wasze wartosci zyciowe ...ehh szkoda gadac zadnych wartosci.

Ja p... ale twój facet to pustak tak samo jak po części ty!! Wiesz gdyby mój narzeczony tak zachowywał się jak twój to bym miała obiekcje co do przyszłego związku!!! Twój narzeczony to typ zwykłego prostaka. Żeby po wyglądzie oceniać jaki kto jest i czy nadaje się na jego ślub. Wiesz to tak jak by tylko wygląd liczył się a inne cechy już nie bardzo. Co będzie jeśli ty zachorujesz, albo utyjesz po ciąży i będzie ci trudno wrócić do poprzedniego wyglądu???? Co wtedy twój narzeczony cię zostawi bo on ma wymagania. Wiesz nie chciałabym takiej przyjaciółki!! bo przyjaciółkę też trudno mieć od serca a narzeczonego czy męża nigdy nie wiesz czy masz na całe życie skoro ma takie wysokie aspiracje jeśli chodzi o wygląd.

Gość zuzia lala nie duża
cOŚ MI SIĘ wydaje,że jesteście jedną z tego typu Młodych Par które po weselu otworzą koperty i obrobią gościa tyłki jeśli za siebie nie zapłacą ha ha ;-) sorry musiałam;-)

Gość klaudia1617
coco...to straszne co piszesz i przykre! ale sama wiem ze tak bedzie!!!:( dziewczyna nie ma za grosz godności!!!!!! nie rozumiem i boli mnie to ze tak daje sie traktowac przez takiego dupka! a Twoja coco prognoza-to rzeczywistosc

Gość Apasz:)
A w ogóle fotograf sprawdzał czy ona będzie mogła się zmieścić w obiektywie, tak by nie zasłaniać Was (czyli pary młodej)?

Gość zuzia lala nie duża
Dokładnie prawdziwej przyjaźni na dobre i na złe dzisiaj ze świecą szukać..jeśli naprawdę masz przyjaciółkę z 10 stażem przyjaźni to szanuj tą przyjaźń. Niestety widzę,że z tej przyjaźni już nic nie będzie..widzę Twoje podejście, jesteś ślepo zapatrzona w swojego egoistę który nie wybiega wzrokiem poza czubek własnego nosa..kiedyś niestety spojrzy i na CIEBIE KRYTYCZNYM OKIEM, kiedy zachorujesz, zajdziesz w ciążę, zestarzejesz się..prędzej czy później tak będzie. I w tedy zostaniesz sama bo za nim pójdą wszyscy defakto jego znajomi bo ty swoich juz dawno nie będziesz miała.

Nie słuchaj dziewczyno, zobaczysz jak Twoja kumpela będzie dobrze się bawić wcinając czwartą porcję flaków :D. Nawet nie zwróci uwagi na to że była potencjalną druhną :D. Tylko pamiętaj, musisz kelnerom powiedzieć by o nią dbali i wiejski stół postawili niedaleko jej korytka :D

Gość CocoMademoiselle
f7tvygbiunoim a dlaczego uwazacie ze jest cos z nim nie tak? przez te jedna sprawe? kazdy ma swoje wady i jakies odbicia. jestem tolerancyjna i rozumiem takie sytuacje. myslalam zeby napisac przyjaciolce teraz, ze mam juz swiadkowa i zobaczyc jak ona zareaguje. dopiero poxniej sie z nia spotkam i jakos to ogarne. a moze okaze sie ze ona wcale nie chciała byc swiadkowa/ sama nie wiem juz. uważamy tak na podstawie tego co sama napisałaś, może przeczytaj co nam napisałaś :) to nie jest jedna sprawa, to nie jest odbicie. to jest CHORE! jego zachowanie świadczy o tym że liczy się dla niego piekno, estetyka, wygląd - w jego pojęciu oczywiście i NIC POZA TYM. napisałaś nam to czarno na białym. tak że sorry, a ty go jeszcze usprawiedliwiasz. jak chcesz. daj się ograbić ze wszystkiego , bądź sobie jego zabaweczką . jak lubisz.

Ja jako facet nigdy bym tak nie powiedział mojej miłości. Jakim trzeba być tępym frajerem i cholernie pustym żeby tak pomyśleć. Sytuacje różnie w życiu się układają i nie wiesz co się może spotkać. Teraz jesteś atrakcyjna a co będzie później. W związku takim prawdziwym jest się na dobre i złe a nie tylko dla wyglądu. Gdybym ja tak miał wybierać to bym nie był w stałym związku tylko szukałbym nie wiadomo czego. Szkoda mi twojej koleżanki!! szkoda że takie błazny chodzą po świecie. Życzę ci powodzenia w związku będzie ci bardzo potrzebne.

Gość zuzia lala nie duża
Apasz jesteś obrzydliwy;-)

:D taki już mój urok

Gość zuzia lala nie duża
;-)

Gość klaudia1617
PATOLOGIA! :) zalosne podejscie do ślubu do przyjażni, nawet do miłości..ale to się może na Tobie kiedyś odbić.....

Gość CocoMademoiselle
NIE ROZUMIESZ że to bardzo ważny wstęp do zycia małżeńskiego. zgodzisz sie i zrezygnujesz z przyjaciółki to on uzna że może ci wszystko narzucić. chyba że czegoś nie zrozumiałam, OBY! może on nalega na siostrę z racji że blizsza koszula ciału , ale w takim wypadku ty wybierz mu świadka.

Przynajmniej przyszła panna młoda będzie wiedzieć, że ma linie trzymać, bo jak nie to ją luby spławi :D. Jasno postawiona sytuacja :D

Gość zuzia lala nie duża
CocoMademoiselle dokładnie!!!!! :-)

Gość klaudia1617
zreszta skoro postanowiłaś ze -NIE BEDZIESZ JASNIE PANU SIE SPRZECIWIAĆ-sorry ale po co piszesz tu o tym1 naprawde byłaś tak ślepa i nie widziałas ze to jest chore ? mam nadzieje ze cos zrozumiesz cos moze dotrze do tego łebka Twojego !

Gość CocoMademoiselle
klaudia1617 dzięki, na szczęście marna ze mnie wróżka. wszystkim życzę jak najlepiej i im również. apeluję jednak do tej dziewczyny bo mi jej żal jak się dała zmanipulować. kobieto przejrzyj na oczy.

Gość f7tvygbiunoim
Apasz.. nie wiem dlaczego to napisales. to ze ktos jest gruby to nie znaczy ze trzeba go tak ponizac. zreszta przyjaciolka pewnie nie bedzie na weselu tylko na slubie.

Gość zuzia lala nie duża
Apasz:) no i nie może brzydko pachnieć, musi mieć do łóżka pełny makijaż, załatwiać się 100000m od domu by nie było czuć niczego, bekać na balkonie, smarkać 10 m od domu. Przecież damie nic z tych rzeczy nie przystoi. Dama ma być piękna, nieskazitelna, ma załatwiać się fiołkami, a gdy uprawia rano jogging jej pot pachnie różami;-) ot i cała prawda:-)

Gość omygoooodd
kurwa ale jaja...zalosna jestes...kurwa zycze ci zebys po ciazy spasla sie jak krowa to wtedy twoj maz tez sie z toba nigdzie nie pokarze bo to siara i se znajdzie inna ladniejsza...a zgrubniesz na pewno..kurwa co za debilka

Gość CocoMademoiselle
zuzia lala nie duża Apasz no i nie może brzydko pachnieć, musi mieć do łóżka pełny makijaż, załatwiać się 100000m od domu by nie było czuć niczego, bekać na balkonie, smarkać 10 m od domu. Przecież damie nic z tych rzeczy nie przystoi. Dama ma być piękna, nieskazitelna, ma załatwiać się fiołkami, a gdy uprawia rano jogging jej pot pachnie różami Kochana nie zgadzam się z tobą. TAKIE kobiety nie bekają, nie pierdzą nie stają i nie sikają przecież !!!! :D

Gość klaudia1617
ja też chciałabym im zyczyć dobrze,ale nie wiem czy to możliwe.... i boli mnie to że ludzie dają tak sobą manipulować, ale widać ze dziewczyna albo tak zapatrzona w swoj ideal albo nie ma swojego zdania:( to jest straszne