Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vuybinomk

problem ze świadkową. dziewczyny pomóżcie!

Polecane posty

Gość f7tvygbiunoim
dlaczego wyrazace sie tak zle o moim narzeczonym/ skoro go nie znacie to po prostu nie macie prawa go oceniac.

Gość klaudia1617
ale jak ci tak zalezy na tym cudaczku to mu DOGADZAJ...uwazaj tylko zeby on ci nie dogodzil kiedys

Gość klaudia1617
zycie nie jest kolorowe! a juz lepiej miec "grubych" przyaciol niz pieknych a fałszywych...

Gość CocoMademoiselle
kochana tak się wyrażamy jakim nam go przedstawiłaś. jak cię nie interesuje czyjaś opinia to po co w ogóle tu piszesz ? ja nie rozumie ludzi!

Gość Apasz:)
Baba powinna się mężczyzny słuchać ... dobrze robisz dziewczyno, pulpet da rade na weselu bez drużbowania

Gość f7tvygbiunoim
dobrze. mozecie pomyslec ze jestem pusta, ale mnie to tez troche boli. do tej pory na wszystkich weselach na jkaich bylam to swiadkowa byla naprawde piekna. w pieknej sukni, pieknie umalowana, uczesana. to troche niesprawiedliwe ze ja mialabym miec gorszy slub. teraz mnie zjedzcie :(

Jak już ci tak zalezy aby dogodzić,, lubemu'' to zerwij kontakt z przyjaciółką i nie dawaj jej zaproszenia.Zerwij tą znajomośc.Bo jak to mówią-Lepsze szczere uderzenie niz fałszywy pocałunek.A ty jesteś obłudna i dwulicowa,skoro lubisz ta dziewczynę uwazasz za swoją przyjaciółkę a robisz pod dyktando męża i wybierasz siostrę narzeczonego bo szczuplejsza :D

Masz racje ... niech kumpela pójdzie być grubą gdzieś indziej a nie na Twoje wesele...:P

Gość CocoMademoiselle
wiesz co przynajmniej + dla ciebie za szczerość wobec siebie. bądź taka szczera i powiedz to przyjaciółce. powiedz jej: kochana chciałabym mieć idealny ślub z piekną szczupłą świadkową, a ty no, wiesz sama jak wyglądasz. taką radę tylko moge dać w tej sytuacji. czego sie boisz? że się obrazi? a co cię to obchodzi skoro masz to w dupie po co ci ona? pomogła ci bo głupia była, zrobiłaś ją. tyle.

Gość ozeszjaciepiernicze
gorszy slub? bo co? bo przyjaciolka ma nadwage? jestes nienormalna tak samo jak twoj chlop !!

Gość CocoMademoiselle
Apasz:) twoje wypowiedzi są super :]

"do tej pory na wszystkich weselach na jkaich bylam to swiadkowa byla naprawde piekna. w pieknej sukni, pieknie umalowana, uczesana. to troche niesprawiedliwe ze ja mialabym miec gorszy slub." No jasne, bo przecież twoja gruba koleżanka to by przyszła ubrana w worek po ziemniakach, z kołtunem na głowie i tuzinem pryszczy na ryju. No masakra. A ty jak chcesz tak dogadzać mężowi, to może mu buty wyszoruj szczoteczką do zębów. Jakby mój mąż mi dyktował co mam robić i z kim się przyjaźnić, to by tak w ryja dostał, że aż by się obrócił.

Gość f7tvygbiunoim
nie chce jej powiedziec wprost, bo cos sie jej ode mnie nalezy. ona mi kiedys pomagala wiec ja musze zaprosic ja na swoj slub. ona zrobila mi przyslufe a ja jej

Są super ? Bo co ...są chamskie i obraźliwe ? Kurwa czym Wy się różnicie ode mnie ...:P niczym :)

Gość CocoMademoiselle
f7tvygbiunoim nie chce jej powiedziec wprost, bo cos sie jej ode mnie nalezy. ona mi kiedys pomagala wiec ja musze zaprosic ja na swoj slub. ona zrobila mi przyslufe a ja jej ej ej, zarazzzzzzzz, to nie rozumiem czemu piszesz o niej przyjaciólka, chyba mylisz pojęcia. dlaczego jej się coś należy? czy dobrze zrozumiałam że tym że ją poprosiłaś na świadkową zrobiłas jej przysługę ?? to chyba jakiś żart. głupia była bo cokolwiek dla ciebie zrobiła, ale to chyba przezyje. pokaż jej swoje prawdziwe oblicze.

Gość ozeszjaciepiernicze
jajebie , jak sie ma takich przyjaciol to nie trzeba miec wogow

No to ładna z ciebie przyjaciółka, jak ty ją chcesz zaprosić tylko dlatego, żeby jej odrobić za przysługę.

Gość CocoMademoiselle
Apasz:) Są super ? Bo co ...są chamskie i obraźliwe ? K**wa czym Wy się różnicie ode mnie ...niczym nie... bo takie powiedziałabym DOSADNE :) i ironiczne zarazem :)

Gość CocoMademoiselle
prawda jest taka że nie jesteś jej przyjaciółką i to trzeba powiedzieć sobie wprost. znaczy ty sobie to powiedz. przyjaźń to nie jest patrzenie na wygląd czy wyświadczanie sobie przysług w kwestii ty mi to a ja ci tamto. tak piszę bo może tego nie wiesz. w każdym razie żal mi ciebie że liczy się dla ciebie tylko to co na zewnątrz.

Ślub jest piękny i udany, jak w tym dniu są z tobą osoby bliskie twemu sercu, również przyjaciele. A przyjaciel to nie jest ktoś kto ładnie wygląda. Ale ty chyba tego nie rozumiesz.

Gość ozeszjaciepiernicze
idź kobieto wylizać rowa swojemu super narzeczonemu bo jeszcze sie rozmysli i ze slubu nici