Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zdesperowana1234

matka rujnuje mi zycie

Polecane posty

Gość zdesperowana1234

Witam,mam 15 lat,od zawsze mialam problem z matka ale teraz zazelo sie to poglebiac.Na tegorocznych koloniach napilam sie pierwszy raz alkoholu i to tylko po kieliszku ,matka sie dowiedziala,stwierdzila ze tylko robie jej wstyd i ze juz mi nie ufa.Skrocila mi czas na dworze o dwie godziny ,przeszukala mi rzeczy,wlamala sie na moje konto na fb sprawdzila wszystkie wiadomosci i zdjecia,zobaczyla tam jedno gdzie siedzialam przy sziszy ,sprawdzila telefon,ogolnie jest pojebana .We wszystkim widzi spiski,z kolezanka spedziamy czas w takim mieszkaniu zaraz obok jej ,tylko zobaczy ze jakis kolega z osiedla wchodzi do jej klatki ,to dzwoni do mamy tej kolezanki i mowi zeby sprawdzila co robimy bo inaczej ona tak pojdze.Pewnie pijemy i sie dupimy ,a nawet nie wie czy onI napewno ida do nas 0.0 Jestem mloda i czasami chce sie zabawic,nie zeby sie upijac tylko wyjsc gdzies ze znajomymi na jakiegos grila,impreze,nocowac u kolezanki.Ale kurwa nie ,bo mnie zgwalca ,porwia,przyjde w ciazy,najebie sie ,bede cpac i sie puszczac .Zanim dowiedziala sie o tym piciu bylo podobnie,nie wiem jak sobie z tym radzic,mysle juz nawet o ucieczce z domu lub o jakims samobojstwie,ona rujnuje mi zycie..POMOZCIE !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować