Gość zdesperowana1234 Napisano Sierpień 4, 2012 Witam,mam 15 lat,od zawsze mialam problem z matka ale teraz zazelo sie to poglebiac.Na tegorocznych koloniach napilam sie pierwszy raz alkoholu i to tylko po kieliszku ,matka sie dowiedziala,stwierdzila ze tylko robie jej wstyd i ze juz mi nie ufa.Skrocila mi czas na dworze o dwie godziny ,przeszukala mi rzeczy,wlamala sie na moje konto na fb sprawdzila wszystkie wiadomosci i zdjecia,zobaczyla tam jedno gdzie siedzialam przy sziszy ,sprawdzila telefon,ogolnie jest pojebana .We wszystkim widzi spiski,z kolezanka spedziamy czas w takim mieszkaniu zaraz obok jej ,tylko zobaczy ze jakis kolega z osiedla wchodzi do jej klatki ,to dzwoni do mamy tej kolezanki i mowi zeby sprawdzila co robimy bo inaczej ona tak pojdze.Pewnie pijemy i sie dupimy ,a nawet nie wie czy onI napewno ida do nas 0.0 Jestem mloda i czasami chce sie zabawic,nie zeby sie upijac tylko wyjsc gdzies ze znajomymi na jakiegos grila,impreze,nocowac u kolezanki.Ale kurwa nie ,bo mnie zgwalca ,porwia,przyjde w ciazy,najebie sie ,bede cpac i sie puszczac .Zanim dowiedziala sie o tym piciu bylo podobnie,nie wiem jak sobie z tym radzic,mysle juz nawet o ucieczce z domu lub o jakims samobojstwie,ona rujnuje mi zycie..POMOZCIE !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach