Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracapracaaaaa

praca w zus-pracuje ktos

Polecane posty

Gość pracapracaaaaa

lub pracowal? na jakim stanowisku?czy to prawda ,ze rozliczenia to najciezszy wydzial? czy po 3 miesiecznej umowie na zastepstwo jest szansa na dalsze zatrudnienie?

Gość oslepniesz od komputera
robotę się bierze codziennie do domu , nieprzyjemna atmosfera w pracy , stres , stes , stres , stres , depresja po latach pracy Miód z kaszanką :(

Gość pracapracaaaaa
jak to do domu? u nas z tego co zauwazylam to nikt nie bierze. bo jak cos robic skoro wszystko oparte jest na pracy z komputerem.tam sa wszystkie potrzebne dane np do rozliczenia konta. nie wiem moze w innych wydzialach jest inaczej. widze ze to dosc ciezka praca za male pieniadze ale co robic jak nie ma innej?

Gość nie bierze się komputera
tylko akta :D:D

Gość u mnie w wydziale
prawie kazdy ma depresję Duzo osób się zwalnia Koszmar nie robota Najlepiej znajdź sobie inna

Gość pracapracaaaaa
a co dadza same akta? nic bo prawie wszystko trzeba zrobic w kompie. szukam czegos innego ale ciezko jest:-(zreszta mam umowe na zastepstwo na 3 miesiace. jestem juz prawie poltora miesiaca. nie wiem co bedzie dalej:-(chcialabym jeszcze mimo wszystko troche poprcowac bo bardzo potrzebuje pieniedzy jakichkolwiek.

Gość chyba ty wcale nie pracujesz
w ZUS , bo sorki głupie pytania zadajesz poco akta bez komputera ? przecież w aktach są wszystkie dane i dokumenty , które nanosi się do komputera {cześć] spadam

Gość nie martw się nie przedłużą ci
umowy , bo głupia jesteś jak but , więc nie martw się na zapas ... Głupi tam nie ma racji bytu i tak cię wywalą .

Gość pracapracaaaaa
sorki,ale z mojego wydzialu nikt akt do domu nie zabiera. nie wiem moze wy czyms innym sie zajmujecie,ale aby rozliczyc konto,zrobic korekte wplaty, note przeksiegowujaca , rozliczyc konto do zaswiadczenia o niezaleganiu, zrobienie zwrotu czy przedawnienia to jakos do tego sam akt nie wystarczy. tyle w temacie

Gość uppppppppppppppppppp
up

Gość lutowa śnieżynka
"zacnym urzędzie" ahahahahaha ahahahahahahaha

Gość upppppppppppppppppppp
up

Gość Mają całkiem dobre płace!
Mam znajomą która pracuje w ZUS-e całkiem dobrze zarabia,2700 brutto,do tego premie,dodatkowe profity jak komuś przyspieszy sprawę ;) za urlop też ma tzw. wczasy pod grusza i co malo jeszcze/ Nie widzę,żeby robotę brala do domu 🖐️

Gość ojjj tyle to
zarabia sie po kilkunastu latach pracy jak sie ma stopien specjalisty bo np starszy referent zarabia max 2000 brutto. ja zarabiam np 1800 brutto wiec grosze. inspwktor ma jakas stowke brutto wiecej

zabieranie akt do domu? może jeszcze zwierających dane osobowe? tylko czekajcie aż się GIODO o tym dowie...

Gość uppppppppppppppppp
up