Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Tutaj mam niestety modemełe, więc nie będę go biła, bo to takie mściwe bydle, że musiałabym czekać do niedzieli aż wrócę do stolnitzy i będę mogła korzystać z cywilizowanego internete stolnitzowego :classic_cool: Holenderkełe jest na pewno kobietą uznajątzą naturalne piękno, więc botox jej nie grozi, a jak grozi to niech się zastanowi czy warto mietź fatzjatę, która po każdym ruchu może pęknąć jak goomka po terminie :classic_cool: W sumie jeśli tzytza nie ruszała to znaczy, że będzie starzeć się w swoim naturalnym tempie. Ta historia z tzyztem jest motzno pocieszajątza i poczułam właśnie ciepło płynątze z mojej klatki piersiowej co oznacza, że moje tzytze czują sympatię do tego co właśnie napisałaś :classic_cool: O koorwa, Meganełe jest zafasolkowana? Ja piertolę, wszyscy fasolkują, a ja nawet nie mam kandydatełe na penetratzję mojej jaskini poza Twoimi rękami, które będą podwiązywać mi jajnikełe 😭:classic_cool: Garę W Warszawie grają i nie przestają za tzo ich kocham, bo Batman, którego nie obejrzy się w kinełe to jak robienie na drutach bez drutów :classic_cool: Wakatzje są, mógłbyś se zrobić urlop w tzywilizowanej wsi :classic_cool:

Widzę Mikojanie że też zbieracie słoiczki po koncentracie żeby mieć na mocz :classic_cool: No i inne nieprzewidziane okazje (płyny), jak z tą śliną teraz. Jest mi bardzo miło, nie mogę się doczekać aż dotknę tego słoiczka i jego zawartości 😭 A powiedz w ogóle... Bo dziś piątek wieczór, rozkwit punktu kulminacyjnego łikędu... Nie idziesz więc do pobliskiej świetlicy czy tam remizy na jakiś zapijany densing? :classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
a gdzie bym mieszkau? :classic_cool: pewnie pod mostem 😭:classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
ekhm.... a niedawno ktoś mi zarzucał, że nie jestę porządny :classic_cool:

Kootziapo, zapomniałam o najważniejszym :classic_cool: Chętnie przyjmę spam aparytzji Holenderkełe na swoje mejlełe, więc się nie krępuj :classic_cool: fajansiarz Takie moje małe zboczenie, słoiczki zawsze się przydają, nawet na krew menstruatzyjną, którą mogłabym opychać na Allegro jako żytziodajny płyn wiecznej młodości :classic_cool: Niestety dzisiaj siedzę w domu, sama nie wiem dlaczego, ale taka już ze mnie noodna dziewoja, że nawet w remizie nie pląsam na łikędy 😭 Garę Mam mieszkanie, mam dwa łóżka, mam dwie kołdry :classic_cool: Mam też młotek do samoobrony pod poduszką, gdybyś potrzebował :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
popacz : 😭 http://www.pudelek.pl/artykul/41249/megan_fox_z_ciazowym_brzuszkiem_foto/ teraz jedyne tzo możesz zrobic,to pojechać i zadać jej siarczystego koopa w brzuch,aby fasolka zrozumiała iżnie jest tam mile widziana i spiertoliła,co fachowo nazywamy poronieniem :classic_cool:🖐️ lubię warszawę,też bym chętnie pojechała odwiedzić zayebiste miejsca,w których była holenderka i reszta bandy :classic_cool: wyszukam jakieś najzayebistsze rzeczy związane z holenderkełe,abyś poznała ją z najlepszej strony i w najbliższym czasie zaspamuję ci poczte :classic_cool: wiedz,że krew menstruatzyjna to niedoszły płód z ogonkiem,także czcij tą krew w blasku księżytza i ciesz się,że płód postanowił opuścić twą matzitzę:classic_cool:🖐️ a ja jestem taka poyebana und zdesperowana,że śpię w łózku dwuosobowym(i nie,nie jest ono po rodzitzach tak jak to kamili :classic_cool: ani nie posiadam barwionego szkła w pokoju :classic_cool:) i czekam na samtza który chciałby zająć miejsce obok mnie,aktzeptując jednocześnie fakt,iż cierpię na zespół niespokojnych nóg 😭:classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
sama mieszkasz? :classic_cool:

Tzo ona za doopencję wyrwała, zabierzmy jej przy okazji fatzeta 😭:classic_cool: A nie, wrzuciłam go w google i widzę, że to typ z "Beverly Hills 90210", któremu w dzieciństwie zrobiłam laleczkę voodoo, bo tak nie znosiłam tej mordy :classic_cool: Jak kiedyś odwiedzisz stolnitzę to koniecznie odwiedź też mnie, bo moja chałupa usycha od oglądania tylko i wyłącznie mojej szpetnej mordeły, pewnie się ucieszy i od razu odżyje, że ktoś mnie w końtzu odwiedził :classic_cool: Będę czekać na tą ponętną anielitzę/demonitzę :classic_cool: Ja nawet nie zakładam optzji posiadania samtza, bo jestem przegrańtzem życiowym, więc zawsze śpię na jednoosobowym. Jeśli żytzie mnie zaskoczy to będę spała na tym szczęśliwtzu, który będzie spał pode mną i na łóżku jednoosobowym przy okazji :classic_cool: Zespół niespokojnych nóg jest w pytę. Miałam, ale gdzieś mi zniknął na rzecz spania w pozytzji embrionalnej :classic_cool: Garę Sama, moja współlokatorkełe skończyła swoje studia i spiertoliła z Warszawy w tempie natychmiastowym :classic_cool:

Ależ Garenie, ten ktoś miał oczywistą rację, z faktami się nie dyskutuje :classic_cool: Taka z Ciebie nudna dziewoja, Mikejlo, jak ze mnie wysoki komisarz ONZ :classic_cool: Dobra, jest już nocka, więc idę w spanie, ale przedtem może się umyję, a może nie - kto wie jak potoczy się mój krejzolski wieczór. Branoc wszystkim 🖐️)))

Gość zakuta wykałaczka
pozycja embrionalna jest jedną z 30 pozycji jakie przyjmuję w ciągu notzy:classic_cool: koorva,vodoo to nietzny plan,może zrobie vodoo na ex trans frjendszipa i spiertolę mu żytzie :classic_cool:🖐️ przewidywalna data odwiedzenia stolitzy wiąże się z tym,kiedy i gdzie będzie następne kontzertełe,a że zapowiada się dopiero za rok,to masz w hooy czasu na przygotowanie hałupy,aby sprawiać wrażenie rozsądnej und ułożonej kobiety:classic_cool: możesz dać mi notzleg po kontzertełe,żebym nie musiała się tułać po dwortzach i pociagach,w sumie możesz iść na kontzertełe ze mną i nakoorviać pogo :classic_cool: właśnie wpiertalam jakiś stary filet z ryby,i stwierdzam iż jest obrzydliwy:O 😭

Gość zakuta wykałaczka
dobranotz i barwnych snów życzę :classic_cool:🖐️

Gość Garę van der Kutacz
ja spędzę jeszcze trochę czasu z Mikojan :classic_cool:❤️

Jestem noodna jak męska pyta w pionowym zwisie 😭 Chyba, że się napiję, wtedy mogę bawić towarzystwo i siebie samą przy okazji, zakładajątz że mój mózg nie wsiądzie na karuzelę łańcuchową i nie zrobię nowej mozaiki na dywanie :classic_cool: Nie myj się, samietz pachnątzy samtzem jest git, chyba że to już siódmy dzień bez wody to lepiej się zastanów czy warto. Dobranotz :classic_cool:🖐️ Kootziapa Z Ciebie to skoczna, energiczna i giętka samiczka skoro tyle pozytzji przyjmujesz :classic_cool: On poniekąd spiertolił Twoje, więc zawsze to jakaś optzja na rekompensatę i wypłatzenie samej sobie psychicznego odszkodowania :classic_cool: Koorwa, za rok już będę starą, dwudziestotrzyletnią roorą, ale trzymam za słowo i wszystkie członki cielesne łącznie z kciukasami. Możesz wziąć ze sobą nawet swojego samtza, którego znajdziesz do tego czasu to wszyscy pójdziemy piertolnąć pogo pod sceną, a potem odnajdziemy siebie na Youtube :classic_cool: Notzlegiem też zawsze służę wszystkim kafeterianom, szczególnie takim jak Ty, fajansiarz i boski Gerenełe, który ma jakieś nietzne plany względem mnie :classic_cool: Na filety to Ty uważaj, ja raz wpiertoliłam po terminie, bo przeceniłam możliwości mojego studentzkiego żołądka i rzygałam jak kotełe przez trzy dni. Chociaż może to wina przeterminowanego filetełe połączonego z dwoma Okotzimami motznymi, które zwalają mnie z nóg w jedną minootę :classic_cool: Garę Ty tygrysie :classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
ojjj tam od razu niecne plany :classic_cool: tak tylko pytam :D

Gość Garę van der Kutacz
jakie? :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
We śnie wyglądam jakby mnie ktoś nakoorvił prądem i tak samo podskakuję,więc z giętkością ma to tyle wspólnego,ile guma orbit po 4 godzinach przeżuwania,mamlania i dziamdziania :classic_cool: Obgryzłam filet z jadalnej części,a resztę wyjebałam w hooy,dławiąc się w miedzyczasie ością i aktualnie wietrzę moją norę,aby pozbyć się uporczywego zapachu starej ryby :O :classic_cool: Rekompensata za spiertolenie mi kilku miesiętzy mojego tzennego żytzia to teraz blog trans exfrjendszipa,w którym to stworzenie wypisuje tak głupie i żałosne rzeczy,że samą mnie to rozpiertala na równi z kamilą :classic_cool: Ja za rok nadal będę młodapiękna und powabna,obchodzątza soczyście 18ste urodziny,na które rzecz jasna nie omieszkam zaprosić całej kafe :classic_cool: i odliczam do jeszcze nie ogłoszonego kontzertełe,z cichą nadzieją iż będzie ono miało miejstze w warszawie,ponieważ to miejstze ma niezwykły klimat,chodziaż w głębi dooszy mnie wkoorvia swoim pokomplikowaniem :classic_cool: ale dla chtzątzego nitz drugnego,w końtzu pod kluby na kontzerteły dotarłam :classic_cool:

Garę Nie mogę Ci powiedzieć, bo jak ja coś powiem to zawsze zapeszę i zaraz wpadnie tu pani Czkaweła, zrobi rozpiertol tego topełe, a następnie oświadczy Ci się pierścieniem wykonanym z kapsla po Tymbarku, Ty wzruszony przyjmiesz te oświadczyny, a ja znowu będę musiała obejść się smakiem 😭:classic_cool: Kootziapa Może rodzitze wrzucili Ci do pokoju łóżko pod napiętziem, a Ty nawet o tym nie wiesz? :classic_cool: Mówiłam że filetełe to podejrzane skoorwysyny, niech się szybko wywietrzy, bo jeszcze ktoś Cię zaprowadzi do ginekologełe skoro śmierdzisz rybą :classic_cool: Szkoda, że moje ex frjendszipy nie są takie chętne na wrzutzanie swoich smutów i radości do internetu, bo chętnie bym się pośmiała z newsów na temat ich choojowego żytzia :classic_cool: Też bym chciała być hot osiemnastką, w sumie nadal nią jestem, bo zatrzymałam się w rozwoju po swoich osiemnastych urodzinach, na których zasnęłam przy ognisku i ogień prawie zjarał mi moja czuprynę Wodetzkiego :classic_cool: Warszawa jest choojowa, jedynie koncertełe są w pytę, ale na nie nie chadzam, bo nie mam z kim, a samej to z doopy :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
Możliwe,swego czasu miałam wrażenie,że dopieprzyli mi też ukrytą kamerę,ale przejrzałam wszystkie kąty i nitz takiego nie znalazłam :classic_cool: dobrze chodziaż,że nie są obtzykani w sprawach kompa i nigdy nie dopierdzielali mi żadnym goownem w stylu 'kontrola rodzicielska',także byłam wolnym duchem :classic_cool: Filetełe wywietrzone,a smak ryby zagryzłam chlebem z serkełe masdamerełe :classic_cool:🖐️ Niestety exfrjendszip dodaje wpis raz na miesiątz,ale zostaje mi jeszcze jego fejsbukowe konto,z którego oczywiście zostałam wyjebana ,ponieważ nie zasługuję na miano bycia znajomą :classic_cool: a;le posiadam drugie fiktzyjne konto i tym oto sposobem mogę sledzić poczynania tego osbnika. Holenderkełe ma lekko falowane włosy i dzisiaj oparzyła się lokówką,nie wiem jaki jest sens prostować krętzone włosy ,aby następnie katować je lokówką i jeszcze sparzyć sobie ramię,ale jak już mówiłam,ona jest spetzyficzna :classic_cool: mam nadzieję,że ty podczas zabiegu prostowania bądź krętzenia nie przypaliłaś sobie żadnej części ciała,jak zrobiła to ta bezmyślna łiła :classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
przecież Czkawka jest tylko zazdrosna na pokaz 😭:classic_cool: jestem dla niej tylko kolegą :classic_cool: teraz liczysz się tylko Ty! :classic_cool: po maturze bardzo chciałem studiować w Warszawie, ale tylko jeden, wymarzony kierunek, a nie byle co :classic_cool: na UW się nie dostałem, a ci którzy się dostali chyba mieli po 90% ze wszystkiego :o😭 ale teraz nie żałuję :classic_cool: poza tym większość moich znajomych studiujących w Warszawie też jest zawiedziona miastem :classic_cool:

Kootziapa Koorwa, ja też zawsze miałam wrażenie, że rodzitze mnie podglądają ukrytą kamerą, ale nigdy nie znalazłam niczego na popartzie mojej teorii. Zresztą przeświadczenie o kamerach i podsłuchach zostało mi do dziś, co potwierdza moja historia ze starym cietziem, czyli panem K. :classic_cool: Boję się brać prysznic, bo nigdy nie wiadomo czy pan K. nie ma zooma na moją łiłę, Garę kiedyś do mnie przyjedzie to pan K. poogląda sobie jego gołą klatę i może zrezygnuje ze swojego zboczenia :classic_cool: Zgłodniałam, mam tylko płatki kukurydziane, więc wpiertalam garściami :classic_cool: Dobrze, że istnieje facebookełe, chociaż u mnie umieralnia mimo faktu posiadania wykoorwistej ilości 150 znajomych, z czego rozmawiam może z jednym, czyli moim kuzynem. Facepalmełe :classic_cool: Też nie wiem jaki jest sens takich zabiegów, ale widocznie Holenderkełe robią to w ten sposób :classic_cool: Niestety mam za sobą epizod opalenia sobie szyi lokówką, a następne poprawienia paltzów prostownitzą, ale wyniosłam z tego odpowiednią naukę i już się nie parzę nawet podczas odcedzania kartofli na obiad :classic_cool: Garę Jak ja mam Ci uwierzyć! Jak na prawdziwego samtza przystało pewnie kochasz Czkawkę, ale próbujesz zrobić jej na złość wciskajątz mi bajerkę o tym, że tylko ja się liczę 😭:classic_cool: Tzo to za miasto oddalone o tyle kilometrów od Warszawy? Bo patrzę na mapełę i nie ogarniam kierunków :classic_cool: I tzo to za kierunek z takim wysokim progiem? Pewnie jakaś inżynieria nanostruktur, a Ty jesteś łbem ścisłym 😭:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
Najwieksze natężenie obsesji bycia podglądałam miałam w wieku 8-12 lat,potem samo przeszło,gdyż wytłumaczyłam to sobie nadzywczaj logicznie,a mianowicie że rodzitze nie mieliby mamony na kamery ani czasu na oglądanie moich poczynań,ale potrzebowałam aż 4 lat aby dojść do tego zdumiewatjąztego wniosku:classic_cool: Przypomniałaśmi o prysznitzu,moje ciauo nie widziało mydłąod wczoraj,także niedługo powinnam odwiedzić łazienkę i przywitać się z wszystkimi atrybutami,które pomagają mi retuszować moje wady und uwydatniać zalety :classic_cool: Nie mam nawet płatków,a jużdawno nie jadłam.Kiedyś miałam fazę na jakieś slim płatkeły z biedronki,gdzie 1/3 z nich była oblana taką zayebistą czekoladą,a reszta to było jakieś pszenno kukurydziane słodkie tzoś,ale wspominam to doświadczenie z ciepłem na sertzu i sentymentem w żołądku.:classic_cool: Holenderkełe właśnie nakoorvia headbanging na scenie z oaprzonym ramieniem,ma ciężkie życie :classic_cool: Moje włoseły nigdy nie były prostowane bądź krętzone,nie wiem czy to dobrze czy źle,zakładam że dobrze,skoro trzymają się w dobrym i motznym stanie ,chodziaż nie chcą mi się za hooya układać i mają tendentzję do oklapywania,co doprowadza mnie do szału,a ty się ciesz,bo z krętzonymi zapewne nie masz problemu oklapywania :classic_cool:

Garę Ty biedaku, przytuliłabym Cię do tzytza, gdybym go miała :classic_cool: Jak kiedyś założę topełe o samtzach, do których wzdycham dniami i notzami to znajdziesz się na pierwszym miejscu z największą liczbą smutnych mordełek :(:classic_cool: Koorwa, pewnie jakiś Lublin. Koorwa razy dwa, prawnik und psychologełe-anglistełe, jaki to byłby gorątzy związek 😭:classic_cool: Kootziapa Jak już wspominałam moje IQ to zaledwie 60, więc nigdy nie potrafiłam wytłumaczyć sobie w miarę logicznie faktu, że taki sprzęt podglądajątzy kosztuje, a do tego moi rodzitze nie mieliby czego oglądać, bo moje siedzenie na kafetełe przez 24 godziny na dobę nie jest zbyt porywajątze. Jednakże spod Twoich paltzów ten wniosek brzmi bardziej przekonujątzo :classic_cool: Ja już prysznicełe zaliczyłam w trakcie przerwy w dostawie internetu. Tylko brak internete jest w stanie zmusić mnie do podniesienia doopy i zajęcia się własnym żytziem i własnym ciałem :classic_cool: Jedyne czekoladowe płatkełe jakie mi podchodzą do Nesquicki czy inne Chocapic, na ogół wpiertalam Corn Flakesy, które mi bokiem wychodzą, ale co zrobić skoro zawsze są w moim domu, to jakiś członek mojej rodziny :classic_cool: Ja ze swoją czupryną to już wszystko robiłam, prostowałam przez trzy choojowe litzealne lata, teraz je krętzę jeszcze bardziej niż się krętzą naturalnie, ale na szczęście oklapniętzie mi nie grozi, bo częściej wyglądam jak piertolnięta prądem niż jak przylizanietz :classic_cool: W każdym razie współczuję, bo już lepiej mieć łeb z afro niż image Samary z "The Ringełe" :classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
nie martw się, mały biust też jest w pytę :classic_cool: wielkie cycory mnie obrzydzają, bo kojarzą mi się z wymionami :classic_cool::D noo, koorwa Lublin :classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
ps: na psychologii i filologiach zazwyczaj są wulgarne loszki :classic_cool: kręcisz mnie jeszcze bardziej! :D:classic_cool:

No koorwa, jeszcze samietz lubiątzy małe biustełe! Czuj się ofitzjalnie pokochany przez moje tzytze i moje sertze :classic_cool: Lublin jest w pytę, nigdy nie byłam, ale jak poznaję kogoś z Lublina to jest człowiekiem szczęśliwym und zakochanym w swoim miastełe :classic_cool: Do tego loszki zdrowo piertolnięte, co można zaobserwować na moim przykładzie :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
Ciekawe jakie jest moje iq,ale zapewne oscyluuje przy granitzy skali dla osób z lekkim upośledzeniem umysłowym :classic_cool: Nesquicków nie miałam w gębie od ponad miesiątza,ale niegdyś wpiertalałam je nałogowo i mi się przejadły,te słodkie kuleczki w kształcie sarnich bobków :classic_cool: Ringowe klimaty mi nie zagrażają,chyba że wstrzymuję się z mytziem głowy więtzej niż 3 dni,ale mimo to włoseły szczelają focha i robią uporczywe *klap klap*,akurat gdy potrzebuję dobrze wyglądać 😭 a lakierełe pomaga na maximum godzinę,ponieważ mam obsesję czesania się,i siłą woli wyczeszę ten spray majątzy utrzymać moje włosy w ładzie. Ranking rzeczy,motywujątzych mnie do podniesienia doopy z krzesła i ogarniętzia świata : 1)mocz!:classic_cool: 2)głód!(i płód:classic_cool:) 3)brak internetu zdarza się niezwykle rzadko,ale w zamian za to jestem mniej lub bardziej szczęśliwym świadkiem zawieszania się kompa na kilka minuteł lub sekundeł 😭

Gość Garę van der Kutacz
w Lublinie tylko studiuję :classic_cool::P ale fakt, miasto jest zajeebiste, a najlepsze jest miasteczko akademickie :D:classic_cool: ale z takimi loszkami zdrowo piertolniętymi nie można się nudzić! :classic_cool:

To bardzo prawdopodobne skoro tak dobrze się rozumiemy :classic_cool: Też mnie zawsze rozczulają te kuleczki, czasem rozsypuję je po mieszkaniu i udaję, że mam zwierzątko inne niż piesełe :classic_cool: Znam ból z mściwymi włosami zaraz przed wielkim dniem und wydarzeniem. Ja za każdym razem muszę prosić o wstawiennictwo wszystkich świętych, ale nawet to nie pomaga i w sytuacjach, w których powinnam zajebyście wyglądać wyglądam jak pół doopy zza krzaka :classic_cool: (Pomijam fakt, że ja nigdy nie wyglądam zajebyście, ale taki już los rasowego paszetetełe :classic_cool:) Ja się czeszę raz na dwa dni i zawsze powyrywam sobie tyle włosów, że chyba zacznę czesać się również na nogach i w innych krytycznych miejscach to może mój busz sam mi na stałe wypadnie, mam nadzieję, że Tobie włosy z łba nie letzą kiedy miziasz je grzebieniem und szczotką :classic_cool: Ja nauczyłam się eliminować uczucie głodu i partzia na pęcherz kiedy na kafetełe jest jakaś zajebysta dyskusja lub mam zajebiste flow w zabijaniu oddziałów nieprzyjaciela :classic_cool: W innym wypadku niestety muszę przyznać Ci ratzję i dwie pierwsze pozycje odnajduję nawet w swoim marnym żytziu :classic_cool: Garę Ja piertolę, dlaczego ja byłam taką poostą lochą i polazłam do Warszawy kiedy mogłam iść do Krakowa, do Łodzi und na KUL :classic_cool: Ja się nie nudzę sama ze sobą to może i Ty byś się ze mną nie nudził :classic_cool: