Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Gość zakuta wykałaczka
Nadal jestem w traktzie formowania meilełe,szukam takiego jednego widele i nie mogę znaleźć 😭 Moje piesełeto parsonełe russelełe terierełe,koorva ale goopia nazwa tzo?😭 norowietz brzmi o stokrotźlepiej.:classic_cool: i o tyle dobrze,że można ją bratź na rętze i lulać,szczególnie przydaje się zimą,bo ma wykoorviście ciepłe ciałko i robi mi za kaloryfer,za to latem doporowadza mnie do koorvicy😭 Jestem ciekawa skąd ma tyle mamone,może jej fagas jej kupuje coby jej nie stracić,ale to już podchodzi pod sponsoring:O :D pozatym jej fagasełe ma własne 2 zespoły i nakoorvia na gitarełe,keybordzie i nawet uczył ją gratź na pianinie,ale holenderkełe chyba jest za goopie bo nadal nie umie.:classic_cool: ale powiem ci,że w wieku 14 lat uczyła się gratź na flecie,także może miałaby fory u twojego fletzisty.:classic_cool: Jej koleżankeły są brzydkie w hooy i mają uzasadnioną obsesję na pkcie mejkapu,chodziaż gdy ja patrzę na sephorę to też ogarnia mnie szał(matzitzy:classic_cool:) i mam ochotę wykupić wszystko 😭 więtz skoro te tzipy mają kase to zapewne tak to wygląda,yebane. Moje piertolnięcie wychodziło na jaw już w wieku przedszkolnym,ana pewno ma swoje zalążki w wieku płodowym,może mamełełykało prozac czy inny acodin.:classic_cool:🖐️

wymien chociaz 20 nickow O koorwa, w sam raz na dziś, będę wyć do księżytza z powodu przeszkód żytziowych stojątzych na mojej drodze 😭:classic_cool: Biest Cześć, lisico :classic_cool:🖐️ Na szczęście w całości, laptopełe też przetrwał wczorajszy piwny maraton, jedynie z czerepem gorzej :classic_cool: Piwosz odpisała Ci na maila? :classic_cool:

Gość wymien chociaz 20 nickow
a moze mamele bilo Cie lyszkom w czoło jak jesc nie chcialas? :classic_cool:🖐️

Gość Garę van der Kutacz
och, Ty moja boska niewiasto 😭 jesteśmy sobie pisani, jak Adam i Ewa albo Mikeala i Sam 😭:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
mailełe z holenderkełe poszło!paczaj i odpisuj szybko,bo jestem ciekawa jak hooy tzo o niej pomyślisz.:classic_cool:

Kootziapa, poczekame, tak jak Ty na moje mejlełe, którym zajmę się notzą :classic_cool: Szukaj dzielnie, kto szuka ten znajdooje 😭:classic_cool: Terierełe! Uwielbiame! Ale norowietz bardziej w pytę :classic_cool: Właśnie dlatego zawsze chciałam piesełe wersji mini, termofor zawsze mile widziany. Mam labraodre czołgiste, więc myślałam, że poznam fatzeta, który będzie mnie grzał zimą to chooj, marznę, bo Garę jest pojebę i studiuje w Lublinę! 😠😭 Ło koorwa, jaki człowiek renesansu z tego typasa, chociaż podobno jak fagasełe jest od wszystkiego to jest do niczego, pozostaje mieć nadzieję, że chociaż w gotowaniu lami jak gimnazjalistka w trakcie pierwszej defloratzji :classic_cool: Mój fletzista na pewno by się w niej zakochał, pewnie ma słabość do kobietełe mistrzowsko obsługujących fletełe :classic_cool: "Jej koleżankeły są brzydkie w hooy i mają uzasadnioną obsesję na pkcie mejkapu" To prawie jak o mnie! :classic_cool: Sephora jest choojowa, boję się tam chodzić po ostatnim prześladowaniu 😭:classic_cool: Ja chyba miałam podobnie, ale podoba mi się optzja 20 nickełe mówiątza o napiertalaniu łyżką, więc to chyba z mojego życiorysu :classic_cool: wymien chociaz 20 nickow Ogłaszam Cię etatowym didżejełe tego topełe 😭 Garę 😭 Nie przerzutzaj węgla, przerzutzaj bagaże w busie do Warszawy 😭:classic_cool: Chyba że masz własnego Autobota 😭

Gość zakuta wykałaczka
tak,to ona:D ale przeglądaj dokładnie meilełe:classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
ale czy jest sens? :( idziesz na randkęłę do kina z jakimś facetem w którym się pewnie zakochasz i będzie po ptakach :(:classic_cool:

Gość wymien chociaz 20 nickow
jak sie zakocha to bedzie ptak a nie po ptaku :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
Hahahh koorva trafiłaś,bo razem gotują i jej fagasełe czasem ugotuje jej makaron,chwaliła się na twiterełe:classic_cool: a nie wiem jaki jest w obytziu,bo go nidy nie spotkałam,ale wiem że ma 189 wzrostu,także wielkie chłopisko,i może ją spokojnie bratź w ramiona i przenositź przez wszystkie progi,byleby żadnych dzieci z tego nie było:O :classic_cool: Kopsnij doope do lublina,tka jak ja do niemietz :classic_cool:🖐️ Owszem,ze względu na tzeny i obsługę jest hooyowa w huuuj,ale ze względu na jej zawartość jest zayebista.:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
garę,sory że sie wtzinam w wasze związkełe,ale ten typ ją wkoorvia i wykorzystuje go tylko,aby iść na batmanełe a potem jak naprawdziwą zimną soocz przystało ,olatź go i rzucićsię w ramiona tego,kogo kocha,czyli tziebie.:classic_cool:

Kootziapa Besss kitełe, nie wiedziałam, że z niej taka doopcia, mimo że słuchałam sporo ich kawałków w radiełe 😭:classic_cool: Tzytza ma jak ja, szkoda że tylko tzytza, bo nawet fagasełe jest w pytę i chciałabym takiego też 😭 Nie dziwię się, że chcesz jej zrobić ekstraktzję matzizy, pomogę Ci w tym :classic_cool: Jeszcze dodam, że gitarzystełe po lewej stronie w widełe z koncertełe jest hot, jak zresztą cała reszta 😭:classic_cool: A Twój pisk jest w pytę, masz potenzjał :classic_cool: Jakby mieli dzietzi to byłyby to naprawdę zajeebiste, metalowe dzietzi, ale lepiej żeby się jeszcze nie rozmnażali skoro mają adoptować Ciebie, jedno odchowane dzietzko im zdecydowanie wystarczy :classic_cool: Niezły romantyk z niego, mi nikt nawet makaronełe nie ugotuje :classic_cool: Mam bardzo nie po drodze do Lublina, ale czego się nie robi z miłości! 😭:classic_cool: Garę 😭 Tzo to za randkełe bez Ciebie! 😭:classic_cool: Słuchaj Kootziapy, ona zna moją relatzję z Empikowtzem od podszewki to wszystko Ci powie :(:classic_cool:

Biest Mam nadzieję, że koleżanka też daje radę i że dała Ci w ogóle spać w notzy :D:classic_cool:

wymien chociaz 20 nickow Tylko wróć kiedyś, jeszcze będę potrzebować Twojego muzycznego wsparcia 😭:classic_cool:🖐️

Und Kootziapa, zakochałam się w tym kawałku z widełe z koncertełe, muszę pobrać ich płytki 😭:classic_cool:

Podziwiam ja ... 10 godz gadac bez 10min przerwy :) Wypila butelke bacardi i padla :)

Gość trtrtretrgrt
wymien chociaz 20 nickow kim ty jestes? :D

Gość zakuta wykałaczka
to bardzo zayebista und pozytywna wiadomość,jestem uradowana i wręcz w euforycznym nastroju:classic_cool: :D gdzieś było wideło jak holenderkełe powiedziała 'dzienkuje',zaraz znajdę i je wyślę.:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
mailełe poszło :classic_cool:🖐️

Gość Garę van der Kutacz
Słońce, wyznajemy sobie miłość i planujemy wspólne życie, a ja nawet nie wię jak masz na imię 😭:classic_cool: