Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Kootziapa Ja Złotymi już w sumie rzygam, bo wiecznie tam siedzę, ale Multikino i tziasteczka pracujące w Multikinie powodują, że z wielką radością i matzitzą całą w skowronkach chodzę tam na różne seansełe, zakładając że mam z kim :o:classic_cool: Zapewne jak już pójdę na kontzertełe bandu fletzistełe to moje życie będzie wyglądać podobnie. Będziemy wtedy wymieniać się troskami, spostrzeżeniami und frustratzjami niczym świeżo upieczone mamełe rozprawiajątze na temat pieluch, mleka z tzytzów und bebikodzioorek :classic_cool: Niefartownie fletzistełe koncertuje na razie jedynie w Szwajtzarii und Niemczech 😭 Wesprę Cię z rańtza telepatycznie licząc na to, że dostaniesz moją wiadomość pełną wsparcia. O ile będę w stanie ją z siebie wykrzesać :classic_cool: Nie posiadam w swoich zbiorach zielonego korektorełe, ale kiedyś go miałam i był całkiem w pytę. Gdyby nie to, że wydałam mamonę na podryw to pewnie bym go kupiła ponownie, bo mojej mordzie przydałby się powiew jakiejś świeżości :classic_cool: Ty klucho leniwa, mi też by się nie chciało :classic_cool: Ja nadaję się jedynie do odcedzania kartofli und mytzia garów. Karierę na zmywaku w Anglii mam zapisaną w gwiazdach :classic_cool: Biedne kotełe, niech kotzi bóg świetzi nad jego duszą 😭 Fajansiarz Ten typ to rasowy pojebe, obtzowanie z nim przez godzinę uświadomiło mi, że cały mój planowany podryw wynikał z chwilowej chcicy mojej macicy i większe korzyści płynęłyby z poderwania Chińczyka niż tego idioty, Chińczyk by mnie przynajmniej chińskiego nauczył, ten może mnie nauczyć co najwyżej udawania, że zajeebiście się bawię :o:classic_cool: Zadowolona to będę z Batmanełe na ekranie, bo to jedyna postać, która zrobi mi w środę dobrze :classic_cool: Biest Nie Ty jedna, dziewczyno 😭:classic_cool:

Wesele mam za oknem, chyba wbiję jako kuzynełe ciotki matki panny młodej i się napiertolę jak szpadel za free :( :classic_cool:

Ja ide zaraz spac bo po wczorajszwczorajszym praniu mozgu musze dojsc do siebie. Zaraz spadne pod stol tak mi sie spac chce.

Gość zakuta wykałaczka
W złotych byłam tylko raz w żytziu,i chętnie bym odwiedziła je ponownie😭 a widok rzygajątzej ciebie musi być zayebisty,chciałabym być kiedyś świadkiem tego wydarzenia.:classic_cool: Najprawdopodobniej tak będzie,ale uwierz mi,takie żytzie jest zayebiste,kontzert-płyta-kontzert-płyta :classic_cool: życzę ci abyś spotkała fletzistełe jak najszybtziej i wyniosła z tego spotkania jak najwiętzej pamiątek,holenderkełe podała mi setlistę do rąk własnych:classic_cool:,także dopchaj się do pierwszego rzędu i nakoorviaj najmotzniej jak potrafisz,a też dostaniesz setlistę.:classic_cool: Wierzę w ciebie,a raczej wierzymy,ja,moja osobowość mnoga i pies norowietz.:classic_cool: na pewno uda ci się wychłostatź pokaźne mailełe,jak to zwykłe dostajesz słowotoku w notzy,który potem odczytuję płaczątz ze śmiechu.:classic_cool: Koorva,chciałabym umietź obieratź kartofle,ale odcedzanie też jest fajne,dodam iż umiem odtzedzać pierogi i makaron:classic_cool: pamiętasz,jak miałam pierogi z jagodełami?odtzedzalam je!:classic_cool: Kotełe było zayebiste,tzałe czarne 😭

A co do wesela to myślę, że nawet jakbyś powiedziała, że jesteś niespokrewnioną sąsiadką, to z radością by Cię przyjęli. Ja bym przynajmniej tak zrobił :classic_cool:

Ja wypilam 2 drinki do 5 rano wiec spokojna twoja rozczochrana. Ty pakuj sie i przyjezdzaj do mnie na wodke w basenie w blasku gwiazd....

Gość zakuta wykałaczka
Moje holenderkełe nitz nie pisało na twitterełe od 10 godzin,a ja mam tźmę na żyrandolełe :O i nie wiem tzo znią zrobitź,nie chcę jej zabić bo mi nie przeszkadza jakoś spetzjalnie,ale przeraża mnie jej obetzność,taksamojakwszystkich robalełów 😭 tźmy niby są ładne i przyjazne,ale jakieś takie dziwne,jak wafle oblane gorzką czekoladą,to niby fajny wafel ale gorzka czekolada jest do doopy 😭

Gość zakuta wykałaczka
tak,bo gdyby nie gorzka czekolada,to mogłabym go wpiertolić,a tak stoi i przypomina normalnego batona,podczas gdy niema znim prawie nitz wspólnego:O😭

A już też tak histeryzujesz :classic_cool: Swoją drogą gdzieś Ty widziała wafla w gorzkiej czekoladzie? :O Ja się chyba z takim nigdy nie spotkałem :classic_cool:

Kootziapa O koorwa! :D Nie chciałabyś, ja jak rzygam to mam przy okazji atake paniki, więc drę mordę, wyję, duszę się i rzygam jednocześnie, bez względu na to z jakich powodów opróżniam swój żołądek. Chociaż w sumie to niezły kabarete to może jest co oglądać :classic_cool: Dziękuję, na pewno się przyda, bo do dzisiaj muszę wzdychać do swojej tapety w laptopełe und teledysków/wywiadów, bo nitz innego mi nie zostało 😭 Wierzę, że da mi swój fletełe kiedy go spotkam na żywo i uścisnę jego zwinną dłoń fletzisty metalowego. Wierzę przy okazji, że wszystkie psychofanełe będą biegły do wokalistełe und lasentzji z bandu, a ja jako jedyna przyczaję się na solidnego fleta :classic_cool: Z takim zapleczem osób wierzątzych w moje możliwości to ja koorwa jebnę całą encyklikę :classic_cool: Mam nadzieję, że płaczesz bez mejkapełe na fatzjacie, bo szkoda zaprawy murarskiej na łzy :classic_cool: Koorwa, a ja nigdy nie bawiłam się pierogiem! Und pierogami, ponieważ moje zdolności kucharskie ograniczają się do gotowania ziemniaków, makaronu und ryżu białego, a także jajetz :classic_cool: Kotełe metalowe, jaka strata! 😭 Fajansiarz Rzoocę typowi podpaską prosto w twarz jak będzie się do mnie dobierał po alkoholu. Taki mam plan, później piertolnę go młotkiem obrońtzą dziewitz, a następnie zepchnę z balkonu licząc, że upadnie pozytzją wskazujątzą na napiertolenie się :classic_cool: Mam nadzieję, że masz rację i nie będzie jakiejś poruty jak wkroczę na tę wiejską bibę. Jak będziesz wychodził za jakąś piękną damę to nie zapomnij, że wbijam na Twoje wesele chlać za dziesiętziu :classic_cool: Biest Kusisz lisico tymi basenami, driniaczami i sobą 😭 Jedno jest pewne, kiedyś Ci tam wbiję i będziesz musiała zamawiać dźwig, bo za chooja z basenów nie wyjdę :classic_cool:

Gość Zakuta wykałaczka
Widzialam w wyobrazni,mam schizofrenie.:classic_cool: tzma juz wyleciala i mam spokoj i pokoj wolny od insektelow wszelkiej masci. Aktualizujatz,nadaje juz z wyra,z mobilnego kafele :classic_cool:

A tzo do tźmy, nie zabijaj! 😭 Tźmy są boskie, prowadzą notzny tryb żytzia jak ja, są grubsze od motylełe i włochate jak ja und mają zajeebiste czułki. W pyte som :classic_cool:

Koorwa, ja nawet na trzeźwo jestem najebana :o[cool Nie wychodził za piękną damę tylko się z nią żenił :classic_cool:

Nie zauważyłem błędu, dopóki go nie poprawiłaś :O:D Jeśli miałbym za jakąś wyjść, to tylko za pracowitą 😴 Reszta jest milczeniem :classic_cool: Ale wyprawiając wesele, nie zapomnę o Tobie oczywiście :D Może nawet zwrócę się do Ciebie z prośbą o wodzirejstwo :classic_cool:

Gość Zakuta wykałaczka
Twoje atake paniki brzmi dokladnie jak moje atake smiechu,tylko ze wtedy nie rzygam :classic_cool: ale zachwuje sie dokladnie jak opisalas,schizofrenia max!:classic_cool: Zapewne tak bedzie,a ja mam takiego pecha,ze holenderkele to wokalistka akurat i wszyscy wlaza jej w doope i nagabuja,podczas gdy reszta bandu stoi jak kolkely.:classic_cool: W ostatnich dniach popiertalam bez mejkapele,dajac sobie zludna nadzieje,ze moja tzera podziekuje mi za przerwe w katowaniu jej tymi mazidlami,ale ona olewa mnie cieplym moczem i wciaz robi swoje.😭 Tzmele juz polecialo,fajne bylo ale mnie wystraszyla z poczatku:D Jestem koorevsko glodna,a mam tylko wode,litr wody,ktorym mog sie teoretycznie zapchac,ryzykujatz tym samym notzne wypady do kibla:o :classic_cool:

A kusze :o 2 tyg temu ucztowalam do 3 nad ranem z przyjaciolka w basenie na tarasie :) Haha maz cie wyciagnie z basenu albo rzuci ci poduszke i bedziesz tam nocowac:)

Gość kurde faja mikojana
fajansiarz lofciam Cie :(

Gość Zakuta wykałaczka
Kamienie juz mam gotowe,musze je tylko wyjac z nerek i doprawic na slodko :classic_cool:

Zakochany orendżu, ale to chyba powinieneś się cieszyć; miłość to podobno pozytywne uczucie :classic_cool: Wykałaczko, ale tak byś miała z czajnika, bez otwierania powłok swego ciała, a więc szybciej :classic_cool:

Gość kurde faja mikojana
na słodko są schoojałe wiem, bo już probowałam. weż oregano i bazylie i odyebaj jak na pizze

Gość kurde faja mikojana
ale Ty mnie nie kochasz, bede cierpieć 😭

Fajans, Ty pijoosie! :classic_cool: Pracowitą... Czaję co masz na myśli :classic_cool:🖐️ Dobrze to wiedzieć, bo o mnie wszyscy zapominają i nie jestem tym samym nigdzie mile widziana, wzruszyłam się przy okazji scenariuszem wodzirejstwa, nie wiem czy dam radę, bo łzy szczęścia z powodu spełnionych aspiracji żytziowych mogą mnie wykluczyć z życia społecznego, ale zrobiłabym co w mojej motzy, żebyś Twoi goście mieli odjazdową bibę 😭:classic_cool: Pani Czkaweła to bankowo leży w łóżku i opala się w blasku lampki notznej :classic_cool: Kootziapa Dobrze, że nie rzygasz, bo jeszcze tego brakowało, żebyś pluła własnym żołądkiem w trakcie radochy :classic_cool: Ale tylko Ty jesteś taka zajeebista, że matzała Cię po doopentzji und faworyzowała Cię motzno spośród tej koncertowej dziczy :classic_cool: Moja tzera pozdrawia Twoją, bo ja właściwie od tygodnia niczego na nią nie wrzucam, a i tak wygląda jak tzera człowieka, który się nie myje. No cóż, taki los ludzi majątzych pod górę :classic_cool: Mnie tak pająkełe straszą, goopie skoorwysyny 😭 kurde faja mikojana Popierame und wspierame z powodu cierpiątzego sertza, wiem coś o tym :classic_cool:🖐️ Biest Bożełe, jaki raj na ziemi, a ja tak daleko 😭 W sumie po takiej alkoholizacji to pewnie sama w końcu wyjdę, bo mój pęcherz nie udźwignie zbyt wielu litrów w swoim worku :classic_cool: A spadającą może dzisiaj dojrzę, niech mi samtza zrzuci 😭:classic_cool: