Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puma666

daylette pomocy!

Polecane posty

Gość puma666

Witam, piszę bo byćmoże któraś z was miała podobny problem co ja- jestem przy drugim blistrze day****, przy 17tej tabletce tuż po jej zażyciu (jakoś 5min) zwymiotowałam, niestety nie wiem czy tylko i wyłącznie samą wodą czy tabletkę też, wiem że powinnam zażyć tą samą z nowego opakowania, ale tgeo nie zrobiłam (nie pytajcie dlaczego, głupota). 2 dni wcześniej współżyłam bez prezerwatywy ale nie kończyliśmy. Po tych wymiotach następnego dnia wzięłam 18tą tabletkę i tak aż do dzisiaj czyli do 3 tabletki placebo- nie mam okresu, nie wiem czy coś mi się poprzestawiało przez to? w ciązy nie ejstem bo od tamtego razu przed zwymiotowaniem nie wspolzylismy, poza tym tydz. po zrobilam test i dwa tyg. jeszcze raz-negatywny, może mam jakas schize ale pobolewa mnie brzuch u dolu; przez to wszystko zgłupiałam, co jeśli przy 4 tabletce nie poajwi się okres? czy mam mimo to zacząć nowe opakowanie i czy jestem wtedy zabezpieczona przed ciążą? czy powinnam calkowicie odstawic tabletki, poczekac na "prawdziwy okres" i wtedy zaczac jeszcze raz??pomożcie proszę (p.s. w pon mam zamiar skonsultowac sie z gin. co mam poczac) z gory dzieki za jakakolwiek pomoc!!

Gość Perw mobilna
Jak mogłaś zrobić test po dwóch tygodniach skoro dwa tygodnie jeszcze nie minęły. Ani od stosunku ani od pominięcia tabletki. Jeśli krwawienie się nie pojawi to w dniu kiedy powinnaś zacząć kolejne opakowanie zrób test ciążowy, jeśli wynik będzie negatywny normalnie zaczynasz kolejne opakowanie. Przez 7 dni po pominięciu tabletki powinnaś była dodatkowo się zabezpieczać i zasadniczo powinnaś pominąć tabletki placebo i od razu zacząć kolejne opakowanie.