Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaaaa86

Poznałam chłopaka...

Polecane posty

dokladnie - bo tu nie chodzi o zwykla randke;-) tzn. oczywiscie ze chodzi, ale laski wola myslec ze sa wyjatkowe i ze AKURAT w ich przypadku to nie jest zwykla randke bo chlopka 'oszalal' na ich punkcie i dlatego sie denerwuja ze ich iluzja sie nie ziszcza;/ w sumie to dosc zalosne, ludzie nie chca przyjac do wiadomosci tego ze co im sie przydarza jest zwykle a nie wyjatkowwe - stad postawa ksiezniczki;/

dlatego sama się do niego odezwij. Nie masz nic do stracenia, co najwyżej zyskasz. A i on wezmie cię za odważną, a co za tym idzie potrafiącą sobie poradzić w zyciu dziewczynę.

Gość Asiaaaa86
Wczoraj zarzekałam się, że sama się nie odezwę, ale dzisiaj się już łamię. Myślę sobie, żer w końcu odprowadził mnie w środku nocy, wiedząc, że do siebie będzie wracał kawał drogi na piechotę. JAk wrócił napisał, tak jak prosiłam. Co myślicie?

Gość Asiaaaa86
Tylko nie chcę, żeby przed znajomymi wyszło, że mu się narzucam...

Gość Asiaaaa86
doradźcie coś..

Gość bron bozeeeee
Nie pisz!!!odezwie sie na bank.spokojnie

no ale laska ma cisnienie na niego a on nie;-) moze sie odezwie jak nikt inny (lepszy) mu sie nie trafi - taka prawda;/

Gość 123rt
baby to sie nigdy nie nauczą, skoro powiedział ze sie odezwie to poczekaj, jak nie zadzwoni to puscisz gościa w niepamięć i tyle choc odnosze wrazenie ze juz powinnas to zrobic