Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta1989

Spóźniająca się miesiączka- 3 tygodnie

Polecane posty

Gość Aneta1989

Witam, prawie 3 tygodnie spóźnia mi się miesiączka, ostatnia zaczęła mi się 17.06, dziś jest już 4.08, a po miesiączce ani śladu, zaznaczę, iż miałam około półroczną przerwę od współżycia, jednak po ostatniej miesiączce na nowo zaczęłam uprawiać seks- za każdym razem używaliśmy prezerwatywy oraz żeby było jeszcze bezpieczniej, partner nigdy nie skończył we mnie. Zrobiłam 2 testy ciążowe- jeden tydzień po spodziewanej miesiączce, drugi jeszcze tydzień później- oba negatywne. Nie mam pojęcia co jest grane, ponieważ do tej pory miałam w miarę regularne cykle. Dodam, iż nie zaobserwowałam u siebie żadnych objawów ciąży, nabrzmiałych. bolących piersi, senności, nudności oraz praktycznie nie zaobserwowałam u siebie żadnego śluzu. Można by powiedzieć, że mam całkiem sucho. Może pytanie wyda się głupie, ale nie mam pojęcia, co o tym myśleć- czy istnieje możliwość, że mimo wszystko jestem w ciąży? Jeśli nie, czym może być spowodowane tak długie opóźnienie? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość Bajka 1612
przeciez pisze ze 2 razy test zrobiła...

Gość Bajka 1612
ja bym zrobiła trzeci raz test, koniecznie z porannego moczu.... tamte 2 jak robiłas, tez rano?

Gość Bajka 1612
ja bym nie zaufała nigdy prezerwatywie, bo nigdy nic nie wiadomo, a to, że partner nie konczy w srodku to dla mnie absolutnie zaden argument...

Gość Bajka 1612
ja po i połogu nie dostałam okresu, bo miałam cystę na jajniku (USG wyjasniło temat), a po Luteinie go dostałam

Gość Aneta1989
Wszystkie robilam z porannego moczu... prezerwatywa nigdy nie pekla,sprawdzalismy.

Gość Aneta1989
zapisalam sie do ginekologa,jednak wizyte mam dopiero za 2 tygodnie, juz ledwo wytrzymuje ten stres..

Gość Bajka 1612
ok, ze nie pękła; ale ja bym sie bała, ze zanim sie ja załozy to juz sluz mnie zapłodni... moze miałas stresy? mogły zaburzyc cykl; dlaczego nie pojdziesz do gina??

Gość Bajka 1612
przez 2 tyg to sie zagnebisz poszukaj innego nawczesniejszy termin; chociaz jesli trzeci test bedzie negatywny, to ciąża niemozliwa

Gość Aneta1989
Ginekologa mam dopiero za 2 tygodnie,jak napisalam wyzej. Mielismy gumke od samego poczatku stosunku,wszedl we mnie bez tylko na max pol minuty.

Gość Bajka 1612
to jest chore czekac tyle na wizyte; a jesli masz torbiel to po co czekac az urosnie lub peknie nie daj Bóg

Mi sie raz tak zdarzylo, ze przez jeden miesiac nie dostalam okresu. bylam u gina i powiedzial, ze czasem sie tad zdarza. po tym jak na usg potwierdzil, ze nie ma ciazy przepisal mi zastrzyk na wywolanie okresu.

Gość Bajka 1612
a wejscie bez gumki na pół minuty to nie jest stosunek??????

Gość Aneta1989
To jest sam początek stosunku, trochę minęło zanim partner doszedł

Gość Bajka 1612
dla mnie bez sensu, chwila przyjemnosci, a później tygodnie stresu; ja łykam tabletki antykonc. i stosujemy prezerwatywę; spokojna głowa;

Gość Aneta1989
Nie mam pojęcia co o tym myśleć, zrobiłam 2 testy, jeden tydzien po spodziewanej miesiaczce, drugi dwa tygodnie po, oba negatywne, a i tak wmawiam sobie,ze moge byc w ciazy

Gość Bajka 1612
jak najszybciej zrób usg dopochwowe i zbadaj sie u gina

Gość pysiaczekk_26
Dziewczyno, wyluzuj. Czy wiesz, jak trudno jest zajść w ciążę, nawet jeśli oboje jesteście zupełnie zdrowi? BARDZO trudno. Przez te upały cykl Ci się rozregulował i tyle. Jeszcze żebyś nie robiła testów... Ale 2 wyszły negatywne!!!

Gość weeerus000
Kochana mi też się spóźnił okres w czerwcu prawie 3 tygodnie. Miałam dostac 12 a dostałam 29. Robiłam dwa testy. Oba negatywne. teraz też spóźnia mi się okres tydzień. Moim zdaniem nie powinnaś się martwic jeżeli dwa testy wyszły negatywne. Może pogoda tak na nas działa. jest lato upały itd. Więc głowa do góry;-)

Gość Aneta1989
Dziękuję za Wasze odpowiedzi, teraz będę czekać na wizytę u ginekologa spokojniejsza:)

Gość Bajka 1612
a Twój partner wspiera Cię???

Gość Aneta1989
Wspiera mnie jak najbardziej.

Gość Bajka 1612
to super; a ten ginekolog, do którego czekasz długo to jakis godny uwagi czy po prostu w rejonie?

Gość Bajka 1612
ja miałam taki motyw, ze dwóch ginów nie zauwazyło nadzerki popororowej i dopiero trzeci lekarz ja zauwazył i kazał natychmiast zrobic wypalankę, bo to było ponad 10 miesiecy od porodu

Możliwe, że to cysta na jajniku, tez tak kiedyś miałam. Nie miałam miesiączki a robiłam 3 testy i wszystkie negatywne, poszłam do gina i dostałam tabletki na cystę.

Gość Bajka 1612
ja tak miałam po połogu, wiedziałam, ze ciaza niemozliwa, a tu cysta była jak talala