Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojemałedziwactwa

pisać, nie pisać...?

Polecane posty

Gość mojemałedziwactwa

Być moze to pytanie jest oklepane, ale może dowiem się od Was czegoś nowego, mam nadzieję że Was nie zanudze moim wywodem :) Mam na oku pewnego chłopaka - i mam wrażenie, a właściwie pewność że on mną też jest zainteresowany. Spotkaliśmy sie pare razy, dużo do mnie pisał raz zadzwonił. Zawsze tylko on, ja napisałam moze ze 2-3 razy. Czasem miałam wrażenie, że jest zniechęcony gdy to ja sie odzywałam, natomiast jak sam sie odzywał, to sie starał żartował itd. Gdyby nie on, w ogóle nic by z tego nie było, nie spotkalibyśmy się, nie poznalibyśmy się lepiej. Z jednej strony czuję, ze powinnam okazać mu więcej zainteresowania, bo to ze odezwałam sie sie te 2-3 razy i mówiłam, że dobrze sie z nim bawiłam raczej nie wystarczy, z drugiej czuje ze mogłabym sie narzucać, że zniechęciłabym go tą inicjatwa. On nie odzywa się już od jakiegoś tygodnia, boję się że może juz nie napisać,że sie wycofa, zwłaszcza, że wyjezdzam kiedy on wraca i pewnie zobaczymy sie dopiero we wrześniu. Czy jezeli bym sie teraz odezwała, to nie zrobiłabym złego wrażenie? Z góry dzięuje za wszystkie rady :))

Gość aniaewar
ile masz lat?

Gość mojemałedziwactwa
liceum wiedziałam ze padnie to pytanie -.-

Gość aniaewar
hehhehe, nie chodzi o to, że pytam o wiek, bo głupie pytanie, tylko o to, że w każdym wieku faceci myślą inaczej

Gość mojemałedziwactwa
to jak myślą w liceum ? :)

Gość aniaewar
ja byłam w liceum 12 lat temu, to nie wiem czy czasy się nie zmieniły :D ale mój młodszy brat, właśnie w owym wieku, widzę, że jest kobietą zainteresowany zawsze wtedy, kiedy jej mieć nie może. Ale powiem Ci, że te laski zawsze jakoś go tam podchodzą, tak, że on nawet nie wie, że one coś kombinują hehhee

Gość sdgsg
Koleś jest zniechęcony, gdy to ty do niego napiszesz? Większej głupoty nie czytałem od lat. Wy baby to macie jednak kuku w głowach.