Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadesperatka

Licze na wasza pomoc :(

Polecane posty

Gość jadesperatka

Mdli mnie 2 dzien albo mi sie wydaje. Nie tak zbiera na wymioty tylko tak jak wtedy kiedy np dlugo krecimy sie w kolko. Wiadomo juz jakie mysli mam.. I wlasnie tu problem ze jeszcze tego nie robilam, jedynie petting no i pod koniec miesiaczki "ocieralismy sie" o siebie z chlopakiem, tzw stosunek miedzy udami. Mialam zalozony wtedy tampon. Okres mam raczej reguralnie, rzadko sa jakies odchylenia. Nastepna miesiaczke powinnam dostac za ok 3 dni. Co ja mam o tym myslec? Wiem ze chyba niemozliwa jest ciaza z palca o.O dodam ze po kroplach zoladkowych mi przeszlo i wtedy jak cos robilam nie myslalam o tym to tego nie odczuwalam a teraz znow!

Gość tak,zaszłas w ciaze bez
stosunku z tamponrm w pochwie- rece opadaja

Gość tak możesz być w ciąży ale
będzie to ciąża pozamaciczna

Gość theeeeeee end
hehe, nie jestes w ciazy, nie martw sie 🖐️ jakbys zaszla to by bylo cos wiecej niz cud hehe :D a tak na przyszlosc to zaznajom sie z tym tematem :)

Gość jadesperatka
Temat jest mi znany ale mam taka glupia obawe ze jakims cudem dostanie sie tam jakis plemnik ! Wiem glupota ale ja juz mam takie sklonnosci

Gość skoro uprawiacie seks bez
to pomysl najpierw o zabezpieczeniu, a dopiero potem o seksie, nie bedzie stresu, a pleminiki nog nie maja

Gość nie bądźcie tacy pewni
zawsze jest ryzyko ciąży...

Gość uuuuniuniauu
ja nie wierze w gumki dlatego wcale się nie zabezpieczam. Nigdy nie obawiałam się, że jestem w ciąży a teraz pierwszy raz od dawnego czasu kochałam się z prezerwatywa i pach guma pękła w czasie gdy mój facet miał wytrysk!!!jebane gumki

Gość theeeeeee end
" nie bądźcie tacy pewni zawsze jest ryzyko ciąży... " rozwalasz mnie kobieto :D:D:D:D

Gość jadesperatka
Czytajcie uwaznie - NIE uprawiamy seksu

Gość vflkgfgklo;
Jeśli zadajesz tak infantylne pytania to znaczy ze nie jesteś gotowa na pieszczoty. Skoro teraz tak schizujesz to co będzie jak zaczniesz współżyć ? Niechybnie wyładujesz na oddziale psychiatrycznym.

Gość jadesperatka
Dolacze do ciebie :)

Gość jadesperatka
ktos sie podszyl. Gdy zaczne wspolzyc to z zabezpieczeniem, prezerwatywa + stosunek przerywany + w dni plodne starac sie NIE wiec to bezpieczniejsze