Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria.24

Jak kocha to poczeka?

Polecane posty

Tak jak myślałam... W żadnej z tych książek nie ma o tym słowa... Twojw "niepodważalne fakty" pochodzą z portalu zdrowy seks. Gratuluję autorytetów! Dobranoc! :)

Gość mjckaaaa
napisalas ze nie wiesz kto jest autorem ksiazek... zazwyczaj sie wie kto jest autorem ksiazki ktora sie czytalo, juz nie mowiac o dwoch ksiazkach tego samego autora przestan sie osmieszac

Gość mjckaaaa
co do myslenia twojego, to juz ustalilsimy ze nie jest ono twoja najmocniejsza strona

Widzisz, ja żadko kojarzę ksiązki po tytułach, tak już mam. Raczej po okładkach, autorach i treści. A Ty już się nie kompromituj i dalej podniecaj się informacjami z portalu zdrowy seks. Ja zebrałam już cały materiał i idę spać w końcu. Dobranoc

Gość mjckaaaa
spac o tej porze? hehe

Gość gośćdsdds
dla mnie seksu wogole może nie być , związek to nie tylko dupa , cycki itp. Związek to cos wiecej i powiem tak : Jesli mnie zdradzisz bo ci tego nie dam to znaczy ze jestes zwykłą k..wą . A tlumaczenie sie ze nie było seksu to sobie niech w d**e wsadzi . To nie jest powód do zdrady jesli 2 osoby sie kochają a nie ma wspołżycia . Jesli bym chcial ku..we to zamiast bawić sie w związki poszedłbym od razu do burdelu . Jakie to proste prawda ? a zarazme prawdziwe i tak naprawde wasza natura jest jaka jest .

Gość gość
po co odgrzewasz stare wątki