Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka2301

On chce spotkać się z inną!!!

Polecane posty

Gość Kasienka2301

Od ponad roku pewien fajny chłopak starał się o moje względy. Pół roku wcześniej zdradził mnie chłopak - o czym dowiedziałam się od osób trzecich. Nabrałam dystansu, postanowiłam spełniać marzenia i zwyczajnie spławiałam tego chłopaka. Przed chwilą napisał mi smsa, że moje ciągłe wątpliwości, nie, nie wiem, roczny wyjazd za granicę, baardzo go obciążają p sychicznie i idzie dzisiaj na randkę, na którą zaprosiła go znajoma... i że mówi mi o tym, bo ma do mnie szacunek i nie chce, żebym od osób pokątnych dowiedziała się o jego spotkaniach z inną dziewczyną. Jest mi strasznie przykro, co robić?

Gość jesli juz, to druga
Zastanow sie co do niego czujesz i od tego uzalezniaj swoje zachowanie. Chlopak dlugo na Ciebie czekal...

Gość Kasienka2301
Czy to nie jest tak, żeby jakby naprawdę kochał, to poczekałby jeszcze kolejny rok na mój powrót zza granicy? Wiadomo, że w czasie Erasmusa czeka mnie dużo pokus, a ja nie chcę go skrzywdzić... i tęskniłabym też dużo bardziej wiedząc, że jesteśmy w związku.

Gość Kasienka2301
Up! Pomóżcie, bo zwariuję!

Gość jesli juz, to druga
Chyba zartujesz, bardzo dlugo na Ciebie czekal i jak nie chcesz z nim byc, to daj mu poukladac sobie zycie...

Gość jesli juz, to druga
Szczerze, to nie widze tu milosci z Twojej strony...

Gość Kasienka2301
:( W każdym razie dziękuję za odpowiedź!

Gość jesli juz, to druga
Zastanow sie nad tym co do Niego czujesz, jesli cos wiecej, to dzialaj...

Gość Tomek z bagien
tak,Erasmus i duzo pokus...szkoda chlopaka na ciebie...

Gość Niyaaaaaaaa82
Trochę to wygląda tak że odłożyłaś go sobie "na półkę" i patrzysz od czasu do czasu czy ciągle tam jest. Fajnie mieć kogoś kto jest nami zainteresowany ale jego to oczekiwanie strasznie męczy - jak większość innych osób. I chyba zbyt romantycznie i naiwnie podchodzisz do "jakby kochał" - bo nie byliście razem, nie ma zaangażowania - więc on chciałby z tobą być, ale póki co nie wie jakby to wyglądało. Właśnie w tym sęk że jakby was naprawdę coś łączyło (wspólne doświadczenia) wtedy by mógł czekać nie wiadomo ile. A tak to jesteś bardziej w jego wyobraźni niż w rzeczywistości. Dla niego chyba lepiej że z kimś się spotka, skoro ty masz ciągle wątpliwości. Ale może właśnie ciebie coś ruszyło w sytuacji gdy już nie będzie dostępny dla ciebie? Jeśli tak to powiedz mu o tym - czasem rzeczywiście doceniamy coś jeśli to tracimy.

Gość fgvdfgdfgfd
Niech czeka wieki, bo księżniczka sobie tak życzy. Olać cie powinien danwno już.

Gość julka 19x
pewnie ze powinien olać, a laska powinna na tym Erasmusie dawac tyłka murzynom i arabom bo widac ze lubi ten sport. Dziwią sie potam ludzie skąd te opinie o Polkach za granicą.