Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beti9878

Facet z portalu sympatia zaproponował mi sponsoring ..

Polecane posty

Gość beti9878

Co zresztą nie pierwszy raz ktos mi proponuje kase nawet za same towarzystwo..ale ten facet jest inny ..dziwny...fajnie mi się z nim piszę ,wydaję się na w porządku faceta acz kolwiek gdyby był mial by normalny zwiazek . Nigdy nie posunełam się do sponsoringu .. stac mnie na wszystko . Odmówiłam grzecznie i zaczął bajerowac ze ma mieszkanie wolne u mnie w w miescie i gdybym miała jakis problem to słuzy pomocą.Pisał tez ze ma duzo wolnego czasu bo ma własna firmę. CZY TAKI FACET MOŻE BYC W PORZADKU??? dodam że jest kawalerem starszym o 16 lat.

Gość Singiel Idealista
pewnie jest zdesperowanym prawiczkiem od którego nawet za kasę nie chcą

Gość kobiety chyba mózgu nie mają
:/

Gość luzka123
taki typ faceta to dobry przyjaciel..zawsze cie wysłucha i kiedy zabraknie ci na raty bądz buty to napewno dołoży.spotkaj się z nim i zobacz co soba prezentuje

taa in jest inny .... :D stary kawaler chce pouzywac a ty tu wciskasz jakiej opowiastki... wyłozył ci kawa na ławe co chce a ty wymyslasz swoje gierki

Gość lucka345
Tutaj cię każdy zjedzie ze wogóle przysżło ci na mysl spotkac sie z nim a prawda jest taka że większosc z nich same dają dupy pierwszym lepszym brudasom i to za darmo bo sa marne. .

Gość julka19x
to jakis tani bajerant co mysli ze wszystko mozna kupic. Honor nie pozwoliłby mi sie spotkac z takim pajacem. Do tego szuka wiele mlodszej na sex, bo pewnie rowiesniczki juz sie na nim poznaly.