Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEMAT DLA SAMOTNYCH

SZUKAM CIĘ DAJ SIĘ ODNALEŹĆ!!

Polecane posty

przytulmnie... Ja jakoś z tym żyję i choć jedziemy na tym samym wózku to jednak kwestia czasu by się do tego przystosować, choć chciałbym to zmienić to jednak nie widzę takich szans przed sobą by moje życie odmienić. Tu nie bardzo mogę o sobie za wiele pisać ale z tego co czytam o tobie to jednak miałaś kogoś w swym życiu, a ja nawet tego nie doświadczyłem...

Mozna sie przylaczyc? Szukam kogos do "pogadania" via net. Jestem wdowa, 50 lat. Michas...fajny temat:)

Ja też nie chcę tu za wiele o sobie pisać. Nie wiem sama czy lepiej jak Ty - nie mieć nikogo, czy jak ja - mieć, kochać go prawdziwą, szczerą miłością, by po 17 latach wszystko się wypaliło i okazało, że ta druga strona miała to głęboko gdzieś....zresztą w sumie na to samo prawie wyszło, bo to tak, jakbym nikogo nie miała, bo on mnie kochał i nie zależało mu na mnie...

przytulmnie... ktos kiedys powiedzial: niewazne jak mezczyzna zaczyna, ale wazne jak konczy.....Jezeli ktos po 17 latach nie potrafi odejsc z klasa, to nie jest wart twoich lez. Pozbierasz sie na pewno, bo kobiety sa bardzo dzielne:)

Magicca Czy fajny jest ten temat to tego nie wiem:) ale starałem się by nie tylko mnie służył lecz wszystkim którzy tu zajrzą, więc należy też i do was również:) Pewnie że można się przyłączyć i możesz się czuć jak u siebie:)

Gość Eva Cassidy
Michaś, ile masz lat?

Magicca.. po tym to ja sie juz pozbierałam, jeszcze nawet przed rozwodem, to było 3 lata temu.Jest dla mnie obcym człowiekiem i już nawet nie mam do niego żalu, nie czuje nic, tylko pozostało takie niespełnienie....

przytulmnie.. Ja sądzę że to co nawet przeżyłaś to jednak jakieś miłe wspomnienia tobie pozostały i nawet z tego powinnaś się cieszyć:) Jeżeli masz już dzieci odchowane to już teraz nie musisz się tak bardzo zamartwiać :)

Eva Cassidy Oj księżniczko pozostawię to na razie w tasiemnicy ile mam lat i nie mniej mi tego za złe że troszeczkę będę tajemniczy:)

Gość Eva Cassidy
Nie będę miała Ci tego za złe, to nawet dobrze. Odrobina tajemnicy jest wręcz wskazana. :)

Michaś... Miłe to te wspomnienia niestety nie są. Były miłe chwile, ale dawno temu, kiedy ja jeszcze myślałam, ze wszystko jest w porządku....naprawdę nie chce pisać szczegółów, o co w tym wszystkim jemu chodziło, bo to nie ten temat i skomplikowana historia, ale pomimo wszystko nie chciałabym być sama...

Eva Cassidy He powiem tobie tak:) Jestem w odpowiednim wieku dla osób pełnoletnich do osób w starszym wieku, tylko te osoby pełnoletnie mogą mojego wieku nie akceptować jeżeli by miało coś więcej łączyć dwie osoby:) Dla mnie wiek nie gra ważnej roli jeśli chodzi o kumplostwo z kimś bo od każdego można coś się nauczyć:)

Gość Eva Cassidy
Zgodzę się z tym.Wiek nie jest wyznacznikiem mądrości życiowej i intelektu. Tak myślałam, że nie jesteś nastolatkiem. :)

Gość lillas
to i ja się przyłączę,chętnie z kimś pogadam:)

Gość Donna Victoria
hej, też szukam. Mam niespełna 24 lata niedawno rozstałam się z chłopakiem po 4 latach związku i dochodzę do wniosku, że też nikogo już nie znajdę.. a dlaczego? Bo wszyscy porządni w przedziale wiekowym, który by mnie interesował są już zajęci a jak nie są to dlatego, że widocznie: 1. nie chcą związku 2. tylko zabawa im w głowie 3. zależy im tylko na seksie.

przytulmnie... Czytałem troszeczkę twoich postów wcześniej na różnych topikach i już troszeczkę Ciebie znam więc nie ma takiej konieczności byś tu na kafe musiała ponownie to powtarzać:) Dziewczyny u mnie nadchodzi burza więc gdybym się urwał to przepraszam za to, ale obiecuję to że jeszcze do was tu wrócę:)

Donna Victoria Są dziewczyno na pewno tylko my nie potrafimy każdej sytuacji wykorzystać i wiele rzeczy nam umyka z przed nosa:)

lillas to i ja się przyłączę,chętnie z kimś pogadam Może ze mną?? ale czy nadążę każdemu z osobna odpisywać?? Pomożesz mi w tym?? ;)

Gość Eva Cassidy
..a mnie się wydaje, że są mężczyźni, którzy szukają tej 'jedynej'.

Eva Cassidy Ale niektórzy w większości inaczej podchodzą do tego wieku co nie mam im za złe:)

Gość Eva Cassidy
M, to prawda. Sama się na tym łapię. :)

przytulmnie... 3 lata to szmat czasu. A moze za duzo o tym wszystkim myslisz? Moze warto przestawic sie na calkiem nowe tory?

Gość Eva Cassidy
Victoria, dlaczego nieszczęsne?

Gość blttern
Hello, serdecznie witam tu obecnych. Tez do Was dolaczam, pozwolcie troszke mi popisac. Dziekuje. Uwazam, ze nie nalezy spogladac w przeszlosc jezeli chcemy kogos poznac. Bo i po co to nam nie potrzebne. Zyjmy chwila obecna i robmy plany na przyszlosc. Tez jestem zawiedziona moim przeszlym juz zwiazkiem, czekam na rozwod. Niedlugo to nastapi i wreszcie koniec z tym. Juz pogodzilam sie z tym faktem, ze jestem sama. Ale nie zamykam sie na nowe znajomosci i moze flirty... musze sie sama sprawdzic i zaczac robic czego do tej pory nie robilam.

blttern "...Ale nie zamykam sie na nowe znajomosci i moze flirty... musze sie sama sprawdzic i zaczac robic czego do tej pory nie robilam." I bardzo slusznie. Ja tez mam taki zamiar:) Bo sadze, ze w zyciu jeszcze wszystko moze sie zdarzyc...

przytulmnie... też życzę Ci, żeby jakoś się ułożyło- czasem los zaskakuje w najmniej oczekiwanej chwili:) Eva odnosiłam, się do wcześniejszej wypowiedzi Michasia, że mężczyźni nie zawsze potrafią wykorzystać okazję;)

Magicca Masz rację, moze za bardzo chcę, żeby ktos mnie kochał, jak ja kiedyś jego...bo od niego tego nie dostałam, powinnam wyluzowac i przestać tak tego chcieć, boję się tylko kogoś poznać, że znowu mnie oszuka....