Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEMAT DLA SAMOTNYCH

SZUKAM CIĘ DAJ SIĘ ODNALEŹĆ!!

Polecane posty

przytulmnie... No coz, kazdy z nas wyciaga wnioski ze swoich niepowodzen, i dobrze, bo to pozwoli uniknac tych samych bledow. Ale nie wszystko zalezy tylko od nas, wiec pewnosci nigdy nie bedzie. Dlatego sadze, ze trzeba dac sobie szanse i pozwolic sobie na odrobine szalenstwa:) Podobno lepiej zalowac ze sie cos zrobilo, niz zalowc, ze sie tego nie zrobilo. Hej, jakie znaki trzeba wcisnac, zeby wkleic takiego emiejacego sie emota?

Donna Victoria A do kogo mogłaś się więcej odnieść jak nie do mnie, po mądrzejszej osobie można się wszystkiego spodziewać he he:)

Hm jak narazi spodobały mi się tu dwie osoby, ale nie zdradzę wam które to są osoby bo wszystkich tu traktuję jednakowo:) choć do mnie są na pewno inni inaczej nastawieni, ale ja już na to nic nie poradzę:)

Gość Eva Cassidy
M, robisz się coraz bardziej tajemniczy... :)

Eva Cassidy Tu zapewne taki jestem ale jeżeli piszę gdzieś z kimś co inni nie mają dostępu to jednak nie mam nic do ukrycia więc spoko twoja rozczochrana:) i przepraszam za żart:)

Gość Eva Cassidy
M, w takim razie jeszcze bardziej mnie zaintrygowałeś. ..a żart jak najbardziej adekwatny do mojego obecnego wyglądu głowy. :)

Gość lillas
Ja spotykam facetów takich jak telefon-albo zajęci albo poza zasięgiem:)

A co myślicie że tylko kobiety są tajemnicze?? Tylko się płcią różnimy więc każdy z nas ma jakieś słodkie tajemnice:)

Burza u mnie jest już zadurza i muszę komputer wyłączyć więc przepraszam wasz i jeżeli co to do później pozdrawiam:)

lillas Ja spotykam facetów takich jak telefon-albo zajęci albo poza zasięgiem Swietne! usmialam sie:)

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzezna
A słyszałaś o typach: Nie ma takiego numeru i Kwota na Twoim koncie jest niewystarczająca do zrealizowania połączenia ?

dobre..:) :) jeszcze jest typ : abonent czasowo niedostępny, prosze zadzwonić póżniej albo przepraszamy, numer, który wybrałeś jest nieprawidłowy

Gość Ameliaaaaa
Witam wszystkich,... hmmm taki temat to chyba coś czego ja teraz potrzebuje więc pozwolę sobie dołączyć : Mieszkam w średniej wielkości mieście wojewódzkim,przyjechałam tutaj z rodzinnego miasteczka na studia a potem dostałam pracę i zostałam. I tak jakoś płynie kolejny już rok a ja wciąż bez mojej "połówki". Koleżanki, kuzyni i kuzynki już układają sobie życie prywatne, mają rodziny, niektórzy dzieci i kredyty.......... a ja....??? No właśnie ostatnio co raz częściej czuję, że brak mi fajnego mężczyzny u mojego boku. Niestety ciężko spotkać teraz kogoś fajnego. Również porozmawiać o tym z ludźmi którzy są w szczęśliwych związkach jakoś ciężko. Może powiecie jak to wygląda u Was? Szukacie?? Czekacie aż ktoś was znajdzie.....?? Pozdrawiam A

Też szukam juz tyle czasu i chyba przestanę, bo jestem " za stara". Ja już nie wierzę, że coś się zmieni i muszę nauczyć się z tym żyć. Nic innego mi nie pozostało.

Hej :) Ja także dość samotny...Mam 20 lat, trochę za sobą. Ogólnie pare problemów głównie zbyt niska samoocena, ale staram się walczyć z tym i nie jest żle. Cóż nie szukam na siłę bo wiem że tak się nie da a jesli już się kogoś znajdzie w taki sposób raczej relacja długo nie potrwa. Więc na spokojnie czekam sobie na ... kumpele, znajomą, przyjaciółkę... jeśli w to wszystko wmiesza się magia to może...wielkie szczęście i coś poważniejszego ale na pewno na to nie liczę :)

Gość Ameliaaaaa
Brunhilda13 Szukasz....? ale jak, bo ja już sama nie wiem jak można w dzisiejszych czasach szukać ? Chyba tylko w internecie, bo przecież nie będę do facetów na ulicy podchodziła. Wiesz ja tez jestem zmęczona .... mam dość chyba i chciałabym, aby wreszcie to "on " szukał a ja bym była tylko lub może aż znaleziona :)

Myślę sobie,że jeśli komuś jest ktoś pisany, to ci ludzie się odnajdą. I przecież nie wszyscy ludzie znajdą "kogoś" do pary, bo muszą być też samotnicy. Nie warto szukać na siłę, bo to w niczym nie pomoże, a wręcz może zaszkodzić.Trzeba wszystko na spokojnie i należy liczyć się z tym, że już pozostaniemy sami.

Gość Ameliaaaaa
Cafe Atlantico Hej :) mój drogi popieram z całych sil takie podejście ( sama kiedyś je miałam ), ale tak można chyba jak się ma właśnie 20 lat a jak się ma troszkę więcej to ma się dość szukania. Przynajmniej ja tak mam A

Ameliaaaaa, może nieprecyzyjnie się wyraziłam, bardziej chyba oczekiwałam, wypatrywałam i czekałam,co z tego wyniknie. Niestety nic się nie "urodziło", więc już nie wierzę, że coś się zmieni i chyba nawet już nie czekam.

Gość Ameliaaaaa
życie pisze różne scenariusze Haha dziękuję za Twoja wypowiedź - wywołała uśmiech na mej twarzy:) A