Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEMAT DLA SAMOTNYCH

SZUKAM CIĘ DAJ SIĘ ODNALEŹĆ!!

Polecane posty

życie pisze różne scenariusze, kto wie? :) A poważnie, to nie wierzę w żadne "magiczne liczby". Myślę, że zostanie tak, jak jest, niestety.

Gość Ameliaaaaa
Brunhilda 13 Ja również czasami nie mam siły już czekać. Jednak wierzę w pozytywne myślenie ( i to w każdej dziedzinie życia ) Więc czasami na siłę staram się myśleć że pewnego dnia jednak.... Ach "13" z pewnością przyniesie szczęście :) Mój brat urodził się 13 w piątek i straszny szczęściarz z niego :) A

Na pewno im więcej latek przybywa i jest się samotnym tym trudniej... wiadomo to też zalezy komu, są ludzie którzy świetnie sobie radzą bez kogoś bliskiego na dłuższą metę. Ja na przykład czuję i znając siebie wiem że wystarcza mi w pełni jedna osoba do szczęścia, reszta może nie istnieć. Myslę że praca, kasa, zainteresowania, wszystko inne to tylko dodatki a szczęście takie najprawdziwsze jest w stanie przynieść tylko ta jedyna najwazniejsza osoba. Z tym że nie każdy ją znajdzie, nie kazdy ma mozliwość. Ja mam małą nadzieję że kiedyś będę miał z kim spędzić jesienny wieczór i po spacerze przytulać się w domu, popijać czekoladę i oglądać razem film i takie tam :D po filmie....

Dawniej myślałam bardzo pozytywnie, ale czas to zmienia, bo ile można oczekiwać? Zbyt długo to trwa...

Brunhilda 13 umówmy się, ze jak sie coś miłego wydarzy to sie pochwalisz ?:) Kiedyś usłyszałam, że warto w życiu mówic "tak" wszystkiemu co Nas spotyka...fajnie jest posiadać w sobie taką umiejętność...stajemy się wtedy bardziej spontaniczni, otwarci, pogodniejsi...uczę sie tego:)

Gość Ameliaaaaa
Ech... mnie brakuje kogoś przy kim mogłabym zasypiać... Bo czuję się taka jak okruszek bezbronny na świecie jak ciemno za oknem A

Cześć Dziewczyny ciekawie piszecie ja też szukałam, ale potem się zadurzyłam w telefonie nieosiągalnym, trochę pocierpiałam, a teraz staram się żyć jakoś normalnie i dość pogodnie.Ciesze się z takich rzeczy jak zdrowie, pogoda..... pozdrawiam

Ale ja jestem bardzo pogodna, uśmiechnięta, życzliwa itd. , tylko nie wierzę w to,że nie będą sama szła przez dalsze życie. Muszę się nauczyć żyć sama i ten stan zaakceptować tak do końca.

Cafe Atlantico... popijac czekoladę...mniam, ale teraz wieczorem nieprzyzwoicie rozbudziłeś me kubki smakowe...i skąd ja czekoladę wezmę?;) na poważnie...to powiem Wam wszystkim szczerze, ze tez życzyłabym sobie takiego spędzania czasu...też mi tego brakuje:( ale wierzę, że jest dla mnie małe światełko w tunelu i to nie jest pociąg:)

o tak tego trzeba się nauczyć ale to nie jest trudne zawsze radziłam sobie sama może to juz kwestia przyzwyczajenia kobiety są silne sama nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo

Zasypianie razem...Ale to jest przyjemne... rano wstajesz i masz takiego kopa do zycia, Chce Ci się wszystko jesteś w pełni zadowolony...świetne uczucie. :) Albo kiedy jest ciezki dzień, coś dręcz, jakiś problem...kłądziesz siespać obok ciebie..ten ktoś, czujesz jego dotyk, zamykasz oczy i supokajasz się...nie martwiac co będzie jutro ważne że jest blisko to są magiczne chwile

Gość lillas
życie pisze różne scenariusze-dobre o tych facetach:)

No nie wiedziałem....:) może masz budyń w domu czekoladowy ? No tak na prawdę to nie jest tak ważne jak się spędza czas tylko z kim... Oczywiście ktoś bardzo rozrywkowy pragnący ciągłego dreszczyku emocji...będzie sią najzwyczajniej nudził z kimś kto nie przepada za imprezami. Ale właśnie dlatego ważne jest z kim...:) ten ktoś musi nam odpowiadać i musimy go dobrze poznać.

Właśnie ogladałam po raz 100000000000000 ,,To skomplikowane '' zobaczcie sobie ten filmik poprawi sie wam humorek ;)

Gość Ameliaaaaa
Dobre te linki muzyczne oj dobre :) Ja również pierwsze słyszę Hmmmm może wymyślimy coś czym będziemy sobie poprawiać nastrój wieczorów bez ciepła dłoni drugiej osoby w naszej dłoni ??? Jakieś pisanie o pozytywach, a może jakieś inne pomysły?? A

jeszcze jeden Wszystko zostaje w rodzinie '' komedia fantastyczna jeśli możecie i lubicie kąpiel to świetny relaks karaoke - śpiewanie no i rozmowy takie jak tu z fajnymi ludźmi

Gość lillas
kurcze, czasem tak ciężko być samotnym, dobrze ,że choć tu są życzliwi ludzie

puść muzę i tańcz powariuj troszeczkę sama ja to uwielbiam

O Amelia... tojest super pomysł, co ciekawe ja słucham zazwyczaj smutnej muzyki i ona mi poprawia humor, w ogóle muzyak to ważny element mojego codziennego dnia. Ja czesem wyślę jakiś kawałek a raczej link do niego. Myślę wspieranie się nawzajem też nam wszystkim pomoże. Nie będziemy aż tak samotni..