Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEMAT DLA SAMOTNYCH

SZUKAM CIĘ DAJ SIĘ ODNALEŹĆ!!

Polecane posty

Gość Ameliaaaaa
rozmowy - jak najbardziej + kąpiel - ech jeszcze taka z kilkoma zapachowymi świecami i pianą extra - czasami jednak jak padam z sił to prysznic i do łóżeczka Film.... jasne .... czasami nawet sama zaglądam do kina - ale wtedy negatywnie nastrajają mnie przytulone pary, albo jak siadam koło pary i widzę że dziewczyna patrzy na mnie wrogim wzrokiem i mam wrażenie że wolałaby oddzielić swojego partnera ściana ode mnie Co jeszcze sprawia Wam przyjemność?? A

Gość Ameliaaaaa
Szkoda że to tylko forum bo ja wyjątkowo mam parę rzeczy w lodówce ... ( zazwyczaj światło i parę niezbędnych rzeczy. Ale dziś kupiłam snickersa jako awaryjny lek na napad braku czekolady i mogłabym się podzielić A

nie chodze do kina niestety nie lubie od kiedy odkryłam online siedzę ciagle i ogladam w domu lubie piec ciastka uwielbiam tez gotować lubie prać ale prasować juz nie ale muszę relaksuje mnie też patrzenie na niebo na zieleń na wodę lubie byc w domu w pracy ciagle wyjeżdżam i to dlatego

Gość tez szukam
Po kazdym dniu trzeba postawic kropke,odwrócic kartke i zaczynac od nowa a rano-budzac sie ,pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć ,oddychac i móc sie radować-i moze wtedy to spojrzenie i ten usmiech...och rozmarzyłam sie:) Pozdrawiam wszystkich samotnych ,szukajacych swego szczescia.

Ameliaaaa też kiedys sama poszłam do kina i miałam to samo odczucie, tzn. przytulone pary nastrajały mnie negatywnie i znowu miałam doła.....

Ostatnio chodzi mi pogłowie ścięcie włosów? co o tym myslicie ?

Mi na przykład przyjemnośc sprawia moja mała pasja czyli akwarystyka, siedze sobie czasami w tle muzyka...a ja podpatruje rybki, wciągają mnie podwodne ogrody, koszykówka - ostanio bardzo często wychodzę pograć, nie przytłacza mnie tak samotność kiedy jestem po za domem i skupiam sie na grze. Ale wiadomo to nie jest na cały czas. Czasem modelarstwo. Nocne spacery... to moje sposoby na poprawę nastroju... A zakochane pary potrafią...dać do myslenia, ja jestem na etapie "fajnie że maja siebie" ale to potrafi trochę mimo wszystko zasmucić.

super rybki koszykówka tez lubie popatrzeć jak grają, ale nie wiem gdzie teraz można na żywo ogladam w tv modelarstwo co to znaczy : samoloty ?

Myślę że zmaina fryzury pomaga, ogólnie zmiany często wychodzą na dobre, a kobiety ich podświadomie potrzebują co jakiś czas. :) Więc ja myślę że dobry pomysł.

myslę o tym chociaż mam długie włosy i przyzwyczaiłam się chyba sie zetnę ;)

Haha no na pewno nie modelarstwo w sensie jaestem ciachem ^^ :D tak modelarstwo kartonowe, i owszem trafiłaś sklejam samoloty czasem, najbardziej mnie interesuja... chociaż jak byłem mały to pilotem nie chciałem być :P

Gość Ameliaaaaa
Hmmm ja również się tutaj zadomowiłam ale muszę zmykać. Życzę Wam dobrej nocy a jutro w pracy tutaj zajrzę. Ja również lubię gotować i piec może kiedyś podzillę się jakimś dobrym przepisem i sałatki też lubię robić Ściąć włosy... hmmm mnie również chodzi to w głowie Może obie zetniemy troszkę, a ja muszę też kolor zrobić - jutro zarezerwuję wizytę DOBRANOC A

ja chciałam być pilotem z powodu Ksiażeczki Pilot i ja'' samolociki to pasja wielu chłopców mój brat tez zaczynał a ja musiałam kończyć sklejać Dziewczyny piszcie ja siadam do drugiej czesci to skomplikowane

Pa Amelia przepisy jak możesz to podrzuć chetnie cos poprubuję uwielbiam grecka i francuska kuchnie no i chińczyka

Gość lillas
dobrze, że mam koty, zawsze mam z kim spać w łóżku:) dobranoc wszystkime

Gość Eva Cassidy
..a gdzie się podział Michaś? Burza powinna się już skończyć...

Gość Eva Cassidy
cieszę się :)

Gość Eva Cassidy
Już po burzy?

Nareszcie już :) byłem już wcześniej ale pisałem gdzie indziej i tu nie zaglądałem cały czas:)

Gość Eva Cassidy
Gdzie indziej? Też na kafe?

Gość Eva Cassidy
Hmm to skomplikowane... Jestem sama w każdym bądź razie. Czy szukam kogoś? Nie... Liczę, że sam się znajdzie, że nic na siłę. Czy doskwiera mi samotność? Trochę tak. Są momenty lepsze i gorsze. Wieczorami jest jednak najtrudniej.

Gość Eva Cassidy
..a u ciebie jak to jest?