Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam ważne takie

pytam bo nie wiem

Polecane posty

kilka dni temu zrobiłam test ciążowy. Blada kreska, następnego dnia dwie grube krechy.To było przedwczoraj. Dzisiaj zrobiłam znowu test tej samej firmy bobo test i kreska jest ale dużo bledsza. Bladziutka. Czy to oznacza że nastąpi poronienie bo kreska jest słabsza? Co myslicie? Jutro pójdę na badanie z krwi.

Gość Czcionki
O ja pierdoooiile tak poronisz bo masz bada kreskę no co za niedojeby na tym forum.sprawdz jutro jak pisalas o wcześniejszym to pewnie znów dwie krechy bedą.....

a dlaczego mnie wyzywasz???? Nie musisz nic pisać jak nie masz nic mądrego do napisania. Martwię się bardzo bo bardzo długo staram się o dziecko i bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze. A wiem, że jest coś takiego jak ciąża biochemiczna.

Gość nie moze tak byc tooo
a jak dlugo sie starasz?? zrób badanie beta hcg!

staram się 3 lata. Masa badań moich i męża i wszystko ok jest. Nie mogą znaleźć przyczyny.

Gość -=-=-=
raczej jak bys poronila to nic by nie bylo!!! zadnej kreski

Gość -=-=-=
moze IUI???? sprubowac a jakie badania robiliscie? ze piszesz ze jest wszystko ok?

no właśnie jestem po pierwszej iui. Badania wszystkie były. Nawet laparoskopia. Do lekarki nie mogę się dodzwonić, ale bez bety i tak nic mi nie powie.

a mnie poprostu martwi ten słabnący test :(

dodam że nie mam plamień żadnych a temperatura utrzymuje się na wysokim poziomie. Po pierwszym pozytywnym teście dzwoniłam do lekarki i kazała przyjechać na usg za 2tyg bo wcześniej nie będzie nic widać. Pierwszy test robiony 2tyg po iui także pregnyl nie mógł już zafałszować wyniku.

Gość -=-=-=
no robiac IUI trzeba sie liczyc z tym ze trzeba prubowac nawet kilka razy ,raz to za malo powtórz jutro test albo najlepiej idz jutro na badanie krwi !!!

Gość -=-=-=
aha czyli rozumiem ze IUI sie udala? jesli tak to zle przeczytalam tak jak pisze idz jutro na bete bedzie dobrze sama sie staram ale jestem po nie udanej IUI

no niby się udała pierwsza iui, ale muszę zrobić bete bo boję się, że to może być ciąża biochemiczna :( a ty jaki masz problem? Po której iui jesteś?

Gość Apasz:)
Wg mnie masz urojoną ciążę zlokalizowaną w prawym kolanie. Takie objawy są typowe dla takich przypadków ...

Gość -=-=-=
ja dopiero po 1 ale zzmienilismy lekarza wyniki meza wyszly zle i zobaczymy co bedzie dalej najpierw on musi wyleczyc sie, bo leczylismy sie u lekarza konowala i mam nadzieje ze jestesmy na dobrej drodze napewno bede prubowac kolejnej IUI staram sie rok dluzej od ciebie tylko

Apasz, dziękuje. Nigdy bym na to nie wpadła :)

-=-=-= a miałaś laparoskopię? drożność jajowodów? wszystkie hormony? wymazy? mykoplasme, ureaplasme, chlamydie? czystość pochwy itp???

Gość -=-=-=
tak mialam wszystko j mam wrogi sluz

Gość Apasz:)
Nie za ma co :)

pytanie mam ważne takie Piszesz że starasz się o dziecko, robisz różne badania o których hmmm chyba ja nie mam nawet pojęcia i wydawałoby się że jesteś mądrą dziewczyną :) i mam nadzieję że tak jest :) Dziwię się tylko skąd wpadłaś na pomysł że bladnąca kreska to oznaka poronienia ? Myślę że w 100 % możesz być pewna że to nie oznaka poronienia, gdybyś poroniła wynik byłby negatywny :) Nie denerwuj się bo akurat to najbardziej może zaszkodzić Twojej ciąży, proponuję, spokojnie poczekać, zadzwonić do lekarza i umówić sie na wizytę, może nie rób już więcej testów tylko poczekaj na wizytę u lekarza :) Poza tym badanie beta hcg również byłby teraz dobrym rozwiązaniem, pewnie w 100 % potwierdziłoby ciążę :)

Misia :) bardzo ci dziękuję za ciepłe słowa. Naprawdę już wiele przeszłam. Rok temu poroniłam dlatego tak się boję. Test wyszedł słaby, usg wykazało pęcherzyk ale za mały niż być powinien i tydzien później mimo leków samo poszło wszystko... dlatego się boję. I dlatego tak się zmartwiłam tym testem rano. Przedwczoraj dwie tłuste krechy a dzisiaj ta ciążowa słabiutka. Ale widoczna. I tak jutro zamierzałam iśc na bete ale póki co nie mogę nic zrobić i się boję...

Gość mi sie wydaje
ze intensywnosc kreski nie ma znaczenia. Wazne ze jest...