Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszniedobra

pomocy

Polecane posty

Gość myszniedobra

witam, mam 20 lat. Moj powazny problem to taki, ze 16 lipca (teoretycznie dni plodne- 'teoretycznie'' bo nie mam zbyt regularnego cyklu) chłopak wszedł we mnie bez prezerwatywy na doslownie 3 ruchy. Wczesniej nie było stosunku wiec nie bylo w jego penisie resztek spermy. Boje sie natomiast co z tym preejakulatem, tyle o tym czytam, jedni pisza ze nie mozna zajsc przez niego w ciaze inni pisza ze można. Ostatni okres(przed tym wydarzeniem, dostałam z 10dniowym opoznieniem z powodu zapalenia pecherza i chwilowej diety). Teraz, po tym wydrzeniu okres spoznia mi sie juz 11 dzień, jednak od 4 dni znow mam bardzo silne zapalenie pecherza i od 4 dni wlasnie biore silny antybiotyk. Czy jest to mozliwe, ze przez to ze ostatni okres spoznil sie 10 dni to teraz tez przyszedłby z opoznieniem plus obecne zapalenie pecherza spowodowaly ze teraz juz 11 dzien nie mam okresu?

Gość myszniedobra
pomóżcie!!

Gość Krul Forum Kafe
wypierdalaj!

Gość P. m
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?

Gość myszniedobra
ostatnia miesiaczke mialam 29 czerwca

A dlaczego jeszcze nie zrobiłaś po prostu testu? 2 tyg już mijają, więc myśle że spokojnie można go zrobić, a tak na oko to ci chyba nikt nie powie, czy cudem zaciążyłaś, czy to po prostu twój organizm przesunął sobie okres :)

Gość myszniedobra
jutro robie test, ale chciałam sie wyzalic...:(

Gość myszniedobra
dziekuje:) potrzebowałam tego, z chlopakiem bardzo to przezywamy, on wlasnie dzis kupił mi test, przyniosl i kazał zrobic jutro, bede dobrej mysli;)

Gość myszniedobra
dzieki za wsparcie:*

Gość erh
nie bedziez wciązy . Ludzie głupoty gadają a żeby zajść to musi się facet pożądnie w ciebie zlać . spokojnie to na pewno przez te zapalenie.

Gość myszniedobra
całe szczescie.. tyle czytam juz o tym, wiekszosc opinii jest taka ze nie mozna zajsc ale sa tez jednak takie ze mozna...

Gość myszniedobra
wynik negatywny;) rano zrobilam test:D