Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SuGar130

Jestem taka samotna i nie kochana....

Polecane posty

Moja mama rozstała się z moim tatą gdy miałam 2 lata, wzięła sobie innego. Do ok. 12 lat było wszystko ok. tata odwiedzał mnie często, przywoził mi prezenty, słodycze. Teraz mam 14 lat i już go nie obchodzę, dla niego mogła bym nie istnieć. Wogóle nie przyjeżdża, nie odzywa się, nawet życzeń na urodziny mi nie złożył. Teraz mam problem jeszcze z moim ojczymem, on też mnie nie lubi, woli mojego młodszego brata- ma 8 lat. Czuje się taka nie kochana i samotna, z mamą to jeszcze się dogaduje ale potrzebny jest mi ojciec :( Większość znajomych za moimi plecami śmieją się ze mnie chociaż nie wiedzą jaką mam sytuacje, nic takiego nie robię, zachowuje się tak jak każda dziewczyna. Stałam się przez to wszystko zamknięta w sobie, mam 1 prawdziwą przyjaciółkę i to z nią cały czas tylko przebywam. Teraz gdy są WAKACJE jej nie ma, cały dzień snuje się bezczynnie po domu. :( :( :( Przynajmniej tutaj mogę się wyżalić.

Gość to sama zadzweoń do taty
o powiedz mu o tym, że tęsknisz i chciałabyś, aby o Tobie pamiętał, co jakiś czas się spotkał. A skąd wiesz, że ojczym Cię nie lubi?