Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaks

POMOCY chce odwołać ślub!!!!!!

Polecane posty

Gość wy się smiejecie
Ja też chciałam ślub odwołać,ale sie bałam. I nie,nie o picie szło. Jestem w ciąży,strasznie sie boje bo poprzednia straciłam a maż? Meża nie ma w domu-praca na etacie plus na gospodarce u rodzicow jako wolontariusz. Nawet na usg ze mna nie idzie,bo o tej porze siano bedzie zbierał. Ja płacze,jego nie ma. W ogole nie czuje sie jak kobieta. Ostatni seks-3 m-ce temu. On wraca zmeczony i spi,nim ja wyjde z wanny. Jesteśmy rok po ślubie a ja nigdy nie byłam taka nieszcześliwa.

Gość slubkalubka
mysle, autorko, ze to Ty powinnas sie zastanowic nad soba. jesli dla Ciebie takie sprawy sa tragedia to co bedzie, jesli przyjda prawdziwe problemy-utrata pracy, chore dziecko, smierc w rodzinie... zycie sklada sie z takich momentow rozniez nieprzyjemnych, ze maz sie nieodpowiednio zachowa, czasem Ty sie nieodpowiednio zachowasz. musicie sobie wybaczac. jeszcze nie raz bedziesz czuwac przy lozku ukochanej wymiotujacej osoby z roznych powodow. jesli Cie to przeraza, to sie zastanow, czy chcesz zakladac rodzine, bo malzenstwo to wiele trosk i nieprzespanych nocy.powodzenia

Gość gazela biznesu:P
Ja myse ze powinnas odwolac slub,szkoda chlopaka, pewnie chleje z zalu bo nie wie jak ci powiedziec ze tez chce wszystko odwolac, az strach zyc z taka krolewna..., jak bedziesz taka drama queen to w zyciu za maz nie wyjdziesz, nikt nie chce zyc z histeryczka:P

Gość ertteee
odwołaj ślub uratuj tego faceta jeju koleżanka nie przyjedzie a ty wyjesz kilka dni?????? Oszaleć można. Sama bym nie wiedziała jak do takiego wyjca podejść i też bym chętnie wyszła z kimś. Upił się bo mu ta sytuacja pewnie ciążyła i nie wiedział jak się ma zachować:P