Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony Tomek

Prosba o pomoc w tlumaczeniu

Polecane posty

Gość zielony Tomek

Witajcie, Prosze o pomoc w przetlumaczeniu paru zdan z j polskiego na angielski. Staram sie o prace i tlumaczenie to jest mi potrzebne do aplikacj. Niestety moj angielski nie jest jeszcze tak dobry mimo nauki. Ubiegam sie o prace domestic assistant. Moim celem jest stala praca ktora pozwoli mi rozwijac sie i nabywac nowe umiejetnosci. Uwazam, ze moge ubiegac sie o to stanowiski poniewaz moje cachy charakteru: pracowitosc, odpowiedzialnosc, przyjazne usposobienie,pozwalaja na zufanie do mnie ze strony pracodawcy. Jestem dyspozycyjny, potrafie pracowac w zespole, latwo nawiazuje kontakty z ludzmi. W wypelnieniu tej pracy pomocna mi bedzie srednia znajomosc jezyka angielskiego.

Gość smierdzacy klocek
Moge ci to przetlumaczyc ale szczerze mowiac to nawet po polsku to nie za bardzo sie trzyma kupy....

Gość zielony Tomek
bo to sa odpowiedzi do aplikacji bardzo prosze o pomoc

Gość dla mnie dobrze dziala pilnik,
I would like to apply for a domestic assistant vacancy. I am looking for a permanent position

to help me developing new skills. I am hard working, reliable and friendly. I am happy to work both on my own initiative and as a part of the team. I am flexible regarding my working hours.

Niestety jakos mi to nie wychodzi bo juz usypiam :o

Gość yffgf
I hard working, reliable and friendly. I am happy to work both on my own initiative and as a part of the team. powinno byc tak: I am a hard-working, reliable and friendly person. I am willing to work both, self-dependent and in a team.