Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luwinitka 2345

czy to normalne jak 30 letni facet

Polecane posty

Gość luwinitka 2345

jest sam nie ma kobiety nie jest gejem a jest przystojny ,ma dobrą prace mieszkanie itp i czy taki facet moze sie interesować mężatka z dzieckiem??

Gość To ja!!!!
Widocznie ten ktoś jeszcze nie spotkał tej jedynej:p

"po co zdrowemu na umyśle facetowi kobieta?" może po to aby go kochała,wspierała,była przy nim w każdym momencie Jego życia?

Gość luwinitka 2345
nio ale mężatka z dzieckiem to chyba tylko dla sexu co?? a co do tego ze jest sam dla mnie to dziwne jest tyle ładnych fajnych lasek które same by za nim poleciały a on sam ?!

Gość akashanet
znam bardzo podobny przypadek tyle, że facet 35 - letni :/....

Whiskacz Niedobry jestem na to żywym dowodem że taka kobieta istnieje:)

Whiskacz Niedobry po co miałabym mówić nieprawdę? Mam jedną rękę prawą a jedną lewą;) Umiem gotować,lubię sprzątać,jestem raczej skromna nie lubię się wywyższać.

nie masz w naturze kłamstwa?? a takie małe malutkie kłamstewka :P ?? każda kobieta ma jakieś kuku, każda o sobie dobrze mówi, życie obnaża cała prawdę, choć kto wie, może jesteś wyjątkowa??

Whiskacz Niedobry ale ja naprawdę jestem skromna i lubię sprzątać:P kiedyś na lekcji w podstawówce pani się pyta o to kim chciałybyśmy zostać w przyszłości,wszystkie dziewczynki mówią że modelkami,piosenkarkami,aktorkami tylko ja jedna powiedziałam że chcę zostać sprzątaczką;P Malutkie kłamstewka zdarzają się każdemu,nawet mi:)

Whiskacz Niedobry yyy nigdzie?Nikogo nie udaję "bo życie jest zbyt krótkie aby udawać kogoś innego" Nie mam dzieci,nie jestem lesbijką:P

Whiskacz Niedobry moje oczekiwania co do faceta? Aby o mnie dbał,był przy mnie,kochał mnie.To faceci raczej nudzą się mną a nie na odwrót.

Whiskacz Niedobry widocznie jestem dla nich zbyt nudna.Gdy on chce wyjść coś zjeść to ja wolę zostać w domu i upichcić coś sama:p Widocznie nie każdemu to pasuje.Dobrze mi się z Tobą rozmawia ale ja muszę uciekać zaraz

Whiskacz Niedobry jestem z tych co nie szukają miłości na siłę:) paulus686@wp.pl :) Postaram się być potem ale nie obiecuję;P Miło było Cie poznać kolego:)

Whiskacz Niedobry nie jestem żadna desperatką;p nic z tych rzeczy;) oczywiście że możemy;) Mam nadzieję że się odezwiesz:) Uciekam pa;)