Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on33lata

Zmarszczki pod oczami

Polecane posty

Gość on33lata

Witam Drogie Panie Tak jestem facetem i mam pytanie. Mam 33 lata i chyba troche do przesady dbam o sibie . Wieku nie da sie zatrzymac ale da sie oszukac. Mam zmarszczki na dolnych powiekach a wlasciwie na koncach zewnetrznych powiek co ciekawe zmarszczki te sa bardziej pionowe niz poziome i pojawiaja sie podczas zmiany mimiki twarzy. Stosuje od kilku lat Nivea DNAge i musze przyznac ze dobrze robi na skore .Problem siedzi glebiej w tych wiekszych pionowych .Zastanawiam sie na liftingiem ale to jest naciaganie skory na zewnatrz twarzy a ja jak tak sobie przed lustrem poprobuje to daje efekt odwrotny wiec powinna byc naciagnieta do wewnatrz ale czy tak sie da? Chyba nie . Wiec pytanie do Was na co sie zdecydowac ? Wiem ze musze udac sie do lekarza na konsultacje ale wolalbym cos wiecej na ten temat wiedziec zeby nie trafin na kogos kto zaproponuje to co mu wygodne.

Gość Krystyna Nina Ja
Cześć - facet to wyzwanie :) Polecam Ci doskonałe preparaty z linii Dermatopoietin ( Szwajcaria). działają tak jak zabiegi i są prawdziwym odkryciem medycyny estetycznej - zresztą dostały jedną z nagród przyznawanych właśnie w tej dziedzinie. Jak to działa ? Działanie kosmeceutyków odbywa się w głębokich warstwach skóry - zatem tam , gdzie nie dociera krem. Skóra sama zostaje pobudzona do samoodnowy , a co za tym idzie wzmaga się produkcja kolagenu , elastyny oraz kwasu hialuronowego ( najbardziej pożądana reakcje w głebokich warstwach skóry). Linia jest bardzo bogata : preparaty do warzy, pod oczy i na górną powiekę, preparaty do rąk.Głownym składnikiem jest peptyd odpowiedzialny za utrzymanie młodości skóry. zatem zanim zabieg - może wcześniej dobry preperat ? Jeśli chodzi o problem jaki opisujesz - zdziała , jestem pewna Do kupienia online, trzeba wpisać w google Dermatopoietin. pozdrawiam ciepło :)