Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogzaplacw

Najgorszy Typ Kobiet!

Polecane posty

Gość bogzaplacw

Najbardziej na całym świecie wkurzają mnie narcystyczne kobiety .Typ taki powiedzmy taka sobie nawet ładna , ale przeważnie szału nie ma , dałbym ocene 7-8/10 .Narobi sobie zdjęć po przerabia w paincie . Powrzuca na internet , zbierze sie w okół niej stado koniobijcow . Po wychwala ja trochę a tej sie juz zdaje ze jest najpiękniejsza na swiecie i kazdy ja pożąda bo jest taka cudowna , inteligetna blyskotliwa i ponetna i co najwazniejsze wyjatkowa. i sama tonie w swoich zachwytach nad własna osoba . Mimo tego ze doskonale wie w o tym ze jest przeciętna tak naprawdę . Mimo tego ze sobie napstryka zdjec , uda ze przeczytała jakas ciekawa książkę , obtoczy sie jak schabowy w bułce swoimi beznadziejnymi fanami . Ale i tak nie zmienia faktu ze wie iż jest zwykłym szaraczkiem i plebsem . Bo mimo wszystko ze ładnie wychodzi na zdjeciach to nikt ja na modelke nie chcial . Mimo tego ze uwaza sie za taka cudowna osobe zaden normalny facet sie nia nie zainteresował . Nienawidze takich osob fuj

Gość dsfdsfsdf
pytanie kto lubi takie narcystyczne osoby :O

Gość bogzaplacw
no i nic musialem wylac swoje zale bo czasami wchodze na takich fensblucka i mnie zbiera na wymioty patrzac na te osoby . A najgorsze jest to ze bym poruchał taka nawet , ale jej osobliwy charakter mnie zabija i to mnie boli

Gość Asia12459
A wg. facetow najgorszy typ kobiet to nie marudy?

Gość Radosna ja
obstawiam że jesteś przed 2o stym rokiem zycia, a jeśli jakimś cudem po 20 stym, to masz bardzo mały móżdzek.

Gość Z buta wjeżdżam
grube , z czterema parami zębów :D