Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna :)

ShinyBox - wysyłają darmowe kosmetyki za polecenie ich znajomym.

Polecane posty

ShinyBox - Jest to bezpieczna strona.. dziewczyny rejestrujecie sie po poleceniu i uzbierajac 100 pkt dostajecie 5 kosmetykow dowolnej marki na probke, za darmo. Kolezanka na fb mi napisala o tym i faktycznie dostala pudelko z kosmetykami.. a potem kolejne moje znajome, polubcie moj link mi tez sie przyda pare kosmetykow :P To mój link : http://shinybox.pl/?ref=68a83bd

Jezusie jaka tępa gadka :O jaki spam? dziewczyno chcialam napisac innym o tym i przy okazji zebrac troche pkt przy poleceniu bo pierwszy raz to robie czy cos w tym dziwnego? Oczywiste to jest, ze skoro sie poleca to sie zbiera punkty..na tym to polega !! a skoro wiesz o tym, ze wydzwaniaja z promocjami to musialas nie zle sie nadstawic a teraz kozaka zgrywasz.. ja pier**le wielki problem bo chcialam polecic strone .. no tragedia..nie to nie nikt laski nie robi.. a SPIE**ALAJ powiedz sobie do kogos z rodziny !! pozdrawiam.

Nie interesuje mnie czy jest to od maja czy od stycznie czy od lutego w ogole mnie to kre*ynko nie interesuje. Chcialam tylko pkt naybierac i wzprobowac probki...Widze, ze nic innego do roboty nie masz tylko siedzisz przed komputerem i na pamiec uczysz sie kto co i jak... wez stara łupo zajmij sie swoim facetem o ile masz.. w co watpie spedzajac noce przed kompem hahahaha ale i tak to co napisalas jest dobre : zrobie taka laske mojemu facetowi :D !!!! i to jaka:D a Ty sr*j dalej! pod siebie przed komputerem!