Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamammamamaamam

pierwsze objawy ciąży - kiedy? wejdzicie!!!

Polecane posty

Jak w temacie- kiedy mialyscie pierwsze dolegliwosci ciazowe? Mdlosci? Bóle brzucha, plecow etc?

Gość Fidrygałka
Praktycznie od poczatku. Brak apetytu, mdłosci w autobusie, ociężałość i senność.

Od początku to znaczy od kiedy? Ja w pierwszej ciąży dokładnie 28 dnia cyklu dostałam mdłości bóli brzucha, zrobiłam się senna itp.. Teraz mam 17 dc i mam codziennie mdłości i zastanawiam się skąd one się biorą :o czy to możliwe zeb to były "objawy" ciąży?

Kropelka od 6 tygodnia? To mialas troche luzu :) ja tych mdłości w zyciu nie zapomne :D 28 dnia sobie pomyslalam rano że jak nie dostane to nastepnego dnia zrobie test i tego dnia dostalam takich boli piersi i mdlosci że test zrobilam tego samego dnia już tylko dla potwierdzenia ;)

Gość Dziewczyny , dość
wcześnie miałyście te objawy. Ja sie pytałam lekarz kiedy mogę się spodziewać jakiś objawów (byłam na wizycie w 5 t.c) a on mi na to że najczęściej to w 6 i 7 tygodniu pojawiają się mdłości ale bóle piersi potrafią już w terminie okresu. Mnie mdłości dopadły właśnie w 7 t.c a bóle piersi , lekkie po bokach już po terminie okresu a potem rozchulało się na dobre też w 7 t.c

No ja w pierwszej ciąży miałam od początku, ale za to krótko :) od 13-15 tc czułam się świetnie aż do samego końca :) Może jeszcze ktoś się wypowie?

Gość Mdłości w 28 d.c
??? Wow, wczesnie, przeciez progesteron nie skoczył jeszcze na dobre by czuć mdłości a tu już? Ja mdłości również dostałam w 6 t.c wraz z bólem podbrzusza (po bokach) i bóle piersi, jednak ból piersi był mało dokuczliwy i wręcz łagodny.

Gość Natkaaaa
Ja miałam od około początku drugiego tyg. może nawet już w pierwszym. potworny ból piersi. mdłości miałam do 25 tygodnia ciąży.

Up