Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rockehleyer

topik dyskusyjny.

Polecane posty

Gość de Garę
co się stało bidulko? :(:classic_cool:

Gość mam polędwiczki wołowe ze
szpinakiem i mozarellą, ale jak wszyscy wiemy zawsze mam pyszne żareuko w domu więc pewnie nikogo to nie dziwi :classic_cool: ❤️ :D 🖐️

Tak sobie dorabia - wyprowadza psy ludziom z osiedla, zbiera też grzyby i runo leśne. I czego jej się nie uda sprzedać przy drodze, zabiera do domu, no bo przecież nie wyrzuci, nie? :classic_cool: Także poczekajmy aż się upora ze wszystkim :classic_cool: A z alkoholem fakt, może niepotrzebnie się martwię :D

helą kiti, jestem :classic_cool:🖐️))) miszelina kupuj czerwone dywanełe bo w paziu wbiję do Ciebie i zrobię Ci z doopy kropkę nad i :classic_cool: ale o tym pogadamy prywatnie już :classic_cool:🖐️ a tego 🖐️ mam 30 milkiłejuf koorwa i wpiertalam jedę za drugim :classic_cool: są wykoorwne p'prostu :classic_cool: no i już mi lepiej tak ogólnie, dziękuję za troskę :classic_cool:🖐️ ps - chciałabym sobie coś koopić ale nie wiem co :O mieliście taki problem kiedyś ? :classic_cool:

Jako perfum dobrze się też podobno spisują choinki wunderbaum zawieszone pod pachyma :classic_cool: Dobrze pogryź te milikiłeje 😴:classic_cool:

Gość dyskusja pełną gębą
bardziej atrakcyjny od was jest odbyt mojego sąsiada Kazimierza :classic_cool:

Gość dyskusja pełną gębą
Nadmienię, że jestem żywą legendą koła gospodyń wiejskich w Solcu Kujawskim gdyż jako jedyna potrafię wypierdzieć melodię "hej przeleciał ptaszek" w metrum parzystym :classic_cool:

Gość dajcie w końcu dojść
do słowa :classic_cool: :O

Tak się składa, że nigdy nie byłem w przedszkolu ani nie pracuję w nim 😴 A mówić na pewno mówisz, pisząc, żeby sprawdzić, czy ostatecznie dobrze brzmi to co napisałaś :classic_cool:

Gość nakoorffiam piffo
nie chodziłeś do przedszkola? od razu rzucili Cię na głęboko wodełe? 😭 to straszne koorwa Nasza mać :classic_cool: teraz zaczynam wszystko rozumieć :classic_cool: a mówić nie mówię czytając :classic_cool: nie ta droga dedukcji nie tani nie doktorze i nie łotsonie :classic_cool: także tego, moja racja :classic_cool:

Jeny, ile negacji :O Tylko pijąc piwo, mogłaś stworzyć taką karkołomną konstrukcję :classic_cool: A ja nie byłem ani w przedszkolu, ani na głębokiej wodzie 😴 lecz po prostu w zerówce i miałem tym sposobem dłuższą dziecięcą wolność (((:classic_cool:))) także tak :classic_cool:

Gość nakoorffiam piffo
czemó karkouomnoł? :( co z nią nie tak? 😭:classic_cool: a to tak można? 😭 to czemu ja się musiałam męczyć w zyebanym przedszkolu którego nie cierpiałam? 😭 rodzicełe nie mieli dla mje czasełe :( :classic_cool: ale przynajmniej zarabiali miliony :classic_cool::O:D no i tego. tego tamtego :classic_cool: tamtego no i tego :classic_cool:

Gość nakoorffiam piffo
wysyłasz listy do kooref? :O😭:classic_cool: wyrażaj się do chooja wafla jakoś bo wygląda jakbyś mnie znowu zwyzywał 😭 cierpię przez to w środku :classic_cool: a ten... kolejny dziwny gość który nie chodził do przedszkola :O muszę zapytać prawika czy chodził. jak też korzystał jedynie z zerówki to wszystko stanie się jasne :classic_cool:

przecież był tam przecinek 😴:classic_cool: pravika już tak dawno nie było na forume, że zacząłem podejrzewać, że się z nim spotkałaś i dałaś ponieść emocjom :classic_cool: wszyscy pamiętają tematy w których wychwalałaś swego lubego :classic_cool:

Gość nakoorffiam piffo
no właśnie :O przecinek :D dla niektórych przecinkiem jest koorwa właśnie :classic_cool: :D:D:D o Ty koorwa :classic_cool: ale Ci powiem, że nie Ty jeden jego nieobecność kojarzysz ze mną 😭 ya piertole coś Ty zrobił najlepszego z moim kafe wizerunkiem :classic_cool: :D

czarny pijar za to, że wykorzystałaś mojego choojowego neta i rozjeebałaś mnie w literakach :classic_cool: