Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejka68933

Wszyscy mi mówią, że jestem śliczna, a ja czuje sie jak potwór :/

Polecane posty

Gość hejka68933

Jak patrze w lustro badz na zdjecia to nie wiem jak ktos moze mnie postrzegac za osobe sliczna, atrakcyjna. Czy ktos tez tak ma? :/ Mam duze powodzenie czego nie rozumiem kompletnie :o

Gość difka91
j mam duze pwoodzenie nie wiem czemu pewnie chca mnie ruchac

Gość tez mam powodzenie
tez mam powodzenie, znaczy teraz troszke mniej bo sie roztylam jak swinia, ale wczesniej tez mialam pelniejsze ksztalty a facetom chyba sie podobalam, na imprezach zawsze sie znajdowali jacys adoratorzy, zaczepki na ulicach itp. a mnie to zawsze bardzo dziwilo bo ryj mam brzydki, cera zjebana, wlosy marne piorka, figura niezbyt tez bo jakies boczki mialam poza tym krotkie krzywe nogi i w ogole niska. tez nie mam pojecia skad powodzenie, bo tez ani pewna siebie nie jestem, inteligencja tez zaimponowac nie moge, bogata tez nie jestem, nie mam tez super znajomosci

Gość hejka68933
Ja przytylam 5kg po rzuceniu palenia, ale dalej sa adoratorzy.. moim zdaniem jestem przecietna, nie wiem co Ci faceci we mnie widzą na prawde :o

Gość hejka68933
Jeszcze jestem taka obrzydliwa czasami, ze potrafie gadac o wszystkim nawet o kupie, jakies zarty itp :P ale ich to nie odstrasza, a wrecz przeciwnie..

Gość fhijujuh
jesteś po prostu młoda i masz wysokie libido, facet to pies i wyczuwa ruję

Gość gsgsgsg
ruchanko i koniec mała

Gość hjhkjh
Też mi ta mówią a jak patrzę w lustro to się dziwię, bo przecież mam mordę jak pasztet, a doadtku gruba jestem a też mi mówią że mam fajną figurę. Inna sprawa, że pewnie jakby mnie zobaczyli w stroju ką pielowym to by zmienili zdanie :D mój facet tez mi mówi, że jestem śliczna a ja się tylko głupio uśmiecham, bo przeciez nie będę jak jakaś debilka mówić, że "nieee, no co ty, jestem taka brzydka". Zresztą nikomu tego nie mówię, nie będę z siebie robić sieroty.

Gość J.Kłon
To ze wszyscy mowia ze jestes sliczna nie oznacza wcale ze tak jest . jak mowi Ci babcia mama , kazde tak mowia swoim dzieci . Ze chca Cie ruchac . Kazda chca ruchac . Gdybys byla naprawde atrakcyjna raczej by sie wstydzili zagadac

Gość hejka68933
No wlasnie na zywo sie wstydza i pisza mi to np. na komunikatorze, albo w smsie. Rodzina nigdy mi nie mowila, ze jestem ladna, zawwsze mnie gnoili i mowili ze jestem beznadziejna :o