Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi :(

godzinę temu rzucił mnie facet

Polecane posty

fgjn fajnie napisałaś:) już odrobinę ochłonęłam i mi trochę lepiej.Nie spodziewałam się tak szybkiego i końca, po wiadomości od tego palanta poczułam się jakby ktoś mnie w głowę obuchem rąbnął

Gość Sru sru blu
A może myślał że inaczej wyglądasz, wysłałaś super zdjęcie, a w realu mu się nie spodobałaś.

nie wysyłałam mu zdjęć przed spotkaniem on też nie to była typowa randka w ciemno ;) ale po spotkaniu pisał,że mu się bardzo podobam, jestem ekstra itd. Może to i lepiej ,że tak szybko to uciął bo jakby ciągnął i mnie bajerował i w końcu zostawił to by gorzej ze mną było. Inżynier budowlany-kawał h**a

Gość Antonio de
a może wyczuł ze nie jesteś chętna na seks..?

nie wiem, o seksie prawie nie wspominał a jak położył rękę na kolanie to jakby z lekka skrępowany był. Wyglądał na takiego co nie szuka samego ruchania, może to tylko udawał

Gość gorzej by bylo
gdybys sie z nim przespala a on by po calej akcji zniknal..trzymaj sie

Gość jshssjjsj
moj to mi mowil zemnie kocha i jestem dla niego wazna, jak bardzo jest to prawda wlasnie okazal my dziewczyny mamy duzy problem ze widzimy to co chcemy- marzymy, tesknimi, wpojono nam a nie co faktycznie jest nie umiemy zyc soba- a facet jako dodatek dopoki po drodze

Gość Antonio de
czyli jednak cos o seksie mówił....?

przypomniało mi się to jak siedzieliśmy chwilę w samochodzie a on chlapnął,że seks w nim z jakąś uprawiał...może nie zrozumiałam jego sugestii?? ;)

Gość fgjn
każdy facet szuka wrażeń, zwłaszcza taki co się próbuje kamuflować. Dziewczyny zrozumcie, że życie to seks, jedzenie i kasiorka. Wszystko się wokół tego kręci. Każdy szuka wrażeń, emocji, motywacji... by zabić rutynę dnia codziennego. Głowa do góry, jutro też jest dzień. Widocznie właściwe trybiki nie zaskoczyły ale nie ma to tamto, nic nie żałuj, jeszcze przyjdzie kryska na matyska. Wygadaj się i do wyrka a jutro znów na łowy hehe.. ;)

Gość lakme
założę sie,że mu cos przeszkodziło może nawet i żóna.Po jakimś czasie napisze,że on jest taki biedny i tęskni,kupi kwiatki i tak będzie rolował ,ąz że tak napiszę zaliczy i zniknie na dobre.A może juz napisał?uciekaj od niego laska

Już nie pisał,założę się że smacznie chrapie a ja się dołuję.

Faceci to świnie, a ten mój wcześniej zaprosił mnie na wesele a dzisiaj jak mnie rzucał to napisał,że będzie mu miło jeżeli uświetnię je swoim towarzystwem. No nie pojeb?

Gość hdcyhedn?cmnxc
Masz racje nie pisz jestes zwykla szmata do jebana a ty co tak twirdzisz tez jestes szmacisko do jeszcze wiekszego jebania...

Gość Antonio de
jak siedzieliście w samochodzie to mowił ze seks w nim z jakąś uprawiał... pewnie chciał tak samo z Tobą....

Gość kremowaslicznotka
typowy jebaka, olej go i szukaj nowego :)

hdcyhedn?cmnxc won pojebie, my tu o poważnych sprawach piszemy. Napisałam mu tylko coś w rodzaju,że miło go było poznać i życzę powodzenia, więcej nie mam zamiaru się odzywać do ćwoka

Gość LegalnaBrunetka
mnie pół godziny temu rzucił , powiedział mi ze mnie nie kocha. w sumie to nawet nie powiedział , tylko napisał . co ja mam robić ?! on się chce ze mną spotkać jutro i "pogdać o tym wszystkim" .. a ja się boje ze to tylko mnie jeszcze bardziej będzie boleć .

ja bym powiedziała,że wiem już wszystko i spotykać się ,"żeby pogadać o tym wszystkim nie chcę"

Dziękuję Wam za dobre słowa i wsparcie, teraz nieco inaczej na tę sytuację patrzę. Zwykły palant, który chciał się zabawić i padło na mnie ale myśle,że dość szybko sobie z tym poradzę:)

Gość LegalnaBrunetka
Ja na pewno sobie nie dam rady , tyle razy próbowałam ..

LegalnaBrunetka długo z Nim byłaś?

Gość It's strange so
Po prostu nie spodobałaś mu się i tyle. Nie ma co wymyślać. On mógł mieć milion powodów. Wy też kobiety odchodzicie i rzucacie tego typu teksty. Co powiedział to powiedział. Słowa nic nie znaczą.

Gość LegalnaBrunetka
2 lata . tak go kochałam , teraz jest mi aż nie dobrze .. Najgorsze jest to , że wszyscy mi mówili , ze on nie zasługuje na mnie . Wiem jak jest , nie chce się wychwalać . On jest typem podrywacza , niestety , ani ładny ani mądry . a ja się w nim zakochałam . a u innych powodzenie mam .. nie mam siły na to wszystko ;(

Może poznał w międzyczasie inną i dlatego mnie olał,zresztą chuj z nim, to zamknięty rozdział

2 lata to sporo czasu, wiem jak Ci ciężko , nie zauważyłaś ,że coś jest nie tak?

Gość LegalnaBrunetka
cieszę się , że się czujesz lepiej :) powodzenia

Gość LegalnaBrunetka
zauważyłam . ale kurde jestem głupia , taka prawda . tak na prawdę z 6 miesięcy było jak w bajce .. później , trochę na siłe ..

Gość GHAH wielka kutonga MAJESTIY *
Bo to mentalny stary kawaler - onanista był, zmęczony tym wszystkim. Seks und dupcing to podstawa jego wyrafinowanej samczej egzystencji. Jest własne and ciasne lokum na którym posuwa takie młódki.. He, he. Ostatnio popychał w piwnicy dzieffkę, co jej chłop w Irlandii robi. He, he. A tamten się nie upomniał nawet o towar. Zapach ryby z gaci przyciąga and rozpala tego tandetnego amanta. Pizza und piwo to jego paliwo, a potem ostra jazda na ręcznym. Jak coś skapnie do miski to nie pogardzi. Żona się pojawia na darmowe czyszczenie komina, od święta. Córa rośnie u tatełe na kolanach. Ale ta jedyna będzie wyćwiczona żeby tacy jak tatuś panowie nie grzmocili jej w niemietzkich autach. Syn przejmie ruuchacza rzemiosło. Nic nie zginie w rodzinie. To był Pan Obserwatoree . Gdzie nie mógł wrazić swych brudnych łap, to sobie podglądał. Jedyne co mu dawało namber łan w sytuacji beznadziejnej. Wojne musiał wygrać. Piękny, tajemniczy und niedościgniony jak Babia Góra. Mania wielkości swego siura. Life goes on. Pan u góry, dziwki pod się zmieniają. Jedziem Panocku. Póki łogień w dupie, to se nie żałujcie. Hej! Odrzucił prochy, przytwierdził żeń szenia for wydajnego chędożenia. Strateg to był przeokrutny. Byle do przodu, byle mocniej, byle po trupach - zawsze do celu. Każda zniewaga krwi wymaga. Po 10 latach znajdzie cie i wstrzyknie jadu ze swojego kolcoka. Sprawdzone und potwierdzone. Na gwarancji SS. Przestrzeń życiowa musi być dla tego łorła and gada w jednym ciele. Asem zawsze z rękawa sypie. Cosik i tym razem wytoczy ze swoi cinżki artylerii. Zagłada und destruction mały myszy. Łobedrzeć z futra and rzucić kotziakom na pożarcie. Mouse'a trza tępić, bo to szmacisko było, co się grubemu kocisku postawiło. Sęp krąży, hiena ostrzy pazura. Hej! _________________________________ łobesrane gacie, czerwona podomka und zgniła czapeczka. Bożena myje gary tylko w Fair. bułka und motyl sound system 2w1. electrolux łobżarciuch. akcja gillette dla rzadkiego włosa bobra und fat legs. prasuje krochmalone majty bez wytchnienia. *zapraszam w celu demontażu tego gówna !!!!!!! bo fiksacji na punkcie wsiowy myszy milki alpejskiej dostaniecie. nu pagadi! *w wychodku, w miednicy, w stajni -zawsze tam gdzie ty, oł jeeee

Gość smutna od zawsze
@ smutno mi :( jesteś chyba wrażliwą osobą (witaj w klubie :) ) ja sama wkręciłam się na własne życzenie ale to zakończyłam boli jak ...ale co dzień staram się udawać że mniej i mam nadzieję że za sto lat zapomnę :) uważaj na siebie - zawsze znajdzie się jakiś koleś który Cię zbajeruje ( jednak w ciągu tygodnia aż tak się zaangażować jak Ty to chyba nie potrafię) dopóki nie trafisz na tego Jedynego.Czego Ci życżę 🌻