Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyimaginowana_Ja

Co jest ze mna nie tak ?!

Polecane posty

Gość Wyimaginowana_Ja

Podchodze do sex'u z dystansem.Ciagle slysze,ze jestem nie madra, infantylna, bo mam 20lat a nie korzystam z zycia jako singielka.Spotykam sie z kims i jak dochodzi co do czego to wlacza mi sie poprostu blokada.Facet ostatnio zapytal sie mnie, z pretensja w jego tonie, dlaczego taka jestem nie dostepna nie dam sie dotknac itd A ja poprostu nie wiem juz sama co jest ze mna nie tak ;/ Czy ktos z Was ma podobny problem? Boje sie,ze przez to nigdy nie znajde sobie chlopaka :o

Gość takisehehhehe
za dlugie ;/ zegnam

Po prostu łatwa nie jesteś. Widocznie potrzebujesz jakiejś więzi, uczucia i nie wystarcza Ci jedna randka w kinie, żeby się oddać facetowi.

Gość wheidfhw
nie martw się. ja nie rozumiem tej społeczności kafeteryjnej, której to przychodzi z taką łatwością. wydaje mi się, że oni wszyscy są grubo po 30 i mają już wyjebane na wszystko dlatego tak lekko to traktują. życie

Gość WiatrPędzistruś
Rhówka a Ty też jesteś trudna? Uraz z przeszłości, ale nie chcę sugerować jakiego typu, mam nadzieję, że się mylę.

Gość lakme
Trudno dzisiaj jest żyć dziewczynie,która nie rozkłada nóg wszędzie i każdemu.To o czym piszesz to fakt odmienności,ale w POZYTYWNY SPOSÓB,Nie staraj sie na siłę tego zmieniac,bo sie unieszczęśliwisz,poczujesz sie żle sama ze soba.Pozwól sobie na wybór partnera,nie idz z "prądem" tego co promuja młodzi niby wyzwoleni,a tak naprawde są więzniami struktury .Chcesz tak jak napisał poprzednik bliskości wewnetrznej i to jest na miarę ZŁOTA w dzisiejszych czasach.Słuchaj siebie,nie rówieśników.

Gość WiatrPędzistruś
Rhówka na pewno jakiś brzydki amator się znajdzie, nie załamuj się! :P lakme - problem w tym, że jak ona kogoś pozna bliżej to i tak może nie chcieć seksu. Zawsze jest nadzieja, że trafi na ubogiego bliskościowca, który nie będzie chciał jej przytulać, dotykać, głaskać i całować, trzymajmy kciuki!

Gość Wyimaginowana_Ja
No tak tylko to juz staje sie meczace..To nie jest tak ze bym nie chciala,bo jak kazdy czlowiek mam swoje potrzeby,ale ja poprostu nie moge.Jak juz cos sie dzieje w pewnym momencie zaczynam sie zakrywac, zamykac w sobie.Totalna blokada.A chlopak patrzy na mnie jak na psychicznie chora ;/ I tak jest niestety zawsze,kazdy zwiazek w jakim bylam szybko sie konczyl.Martwie sie,ze mimo tego iz jestem atrakcyjna osoba , to zaden facet nie zechce dziewczyny ktora wrecz stroni od sex'u...

Gość WiatrPędzistruś
A wiesz dlaczego stronisz? Naprawdę nic nie czujesz jak jesteś obok? = boisz się tylko tego, by nie dotknął?

Gość Wyimaginowana_Ja
Nie wiem..Ja chyba potrzebuje bardziej czulosci, milosci niz samego sex'u :/ a jak zwykle kazdy facet dazy tylko do jednego dziwiac sie przy tym dlaczego jestem taka a nie inna..To nie jest tak,ze zupelnie nic nie czuje,ale nie chce dac sie dotkac nie wspominajac juz o czyms wiecej...Moze to zabrzmi glupio,ale boje sie tez,ze zostane wykorzystana,ze jesli juz do czegos dojdzie to po wszystkim facet mnie zostawi.

Gość jiojoj
Czyli masz problem nie z sexem a z facetami.Nie ufasz im,może nie trafiłaś na odpowiedniego,godnego zaufania i dlatego tak jest

Gość Wyimaginowana_Ja
Byc moze masz racje, a na spotkanie takiego , ktoremu moglabym zaufac godnego mnie i odpowiedniego, stracilam nadzieje juz dawno temu ;/

Gość Twoj facet ma racje .
Jestes inna...

Gość KolorowoSzary
Szacunek dla autorki. A juz myslalem,ze normalne dziewczyny wyginely

Gość Kajalejaja
O ciekawy temat :D ciesze sie,ze na niego natrafilam,bo mam podobne podejscie jak autorka.